eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ مجازید پشت سر من غیبت کنید :persiana__hahaha: منظورت تعریفه .......... 4 لینک به دیدگاه
BAW705 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ بنزين هلكوفتلم تموم شد نتونستم بيام خيلي دوس داشتم بيام بیا هواپیمایه منو ور دار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مجازید پشت سر من غیبت کنید :persiana__hahaha: بللللللههههههههه حتما . اول بگم چیزی که عوض داره گله نداره بعدا نگید چرا غیبت کرد :6404: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ منظورت تعریفه .......... آره همون غیبت در باب تعریف 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ من شاید عید بیام شیراز.بعد خودمو خودت با هم قرار میذاریم افسانه:persiana__hahaha: مگه قهوه خونه میزاره مسافرت بری ........!؟ 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ مگه قهوه خونه میزاره مسافرت بری ........!؟ :persiana__hahaha:میخوام برم یه شعبشو شیراز دایر کنم 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ من شاید عید بیام شیراز.بعد خودمو خودت با هم قرار میذاریم افسانه:persiana__hahaha: بسیار عالی فقط حتما بیا وگرنه عقده ای میشم ! 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ آره همون غیبت در باب تعریف به جان یه دونه پسرم تا اون موقع که من بودم کسی پشت سرت صحبت نکرد (نه زیاد :دی) بعدشو نمیدونم 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ وای علی رضا دمت گرم همینجور که اینارو میخوندم ترکیدم از خنده........ 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ وای علی رضا دمت گرم همینجور که اینارو میخوندم ترکیدم از خنده........ پس وقتی که عکس ها رو میذاره لابد منفجر میشی !!!!! 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ وای علی رضا دمت گرم همینجور که اینارو میخوندم ترکیدم از خنده........ یکی دیگه از عوامل غیبت خودشو افشا کرد خوب غیبتا رو بوگو 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ در پایان این دیدار تاریخی و دشمن شکن قطعنام ای در چند بند و تبصره به تصویب اعضا رسید که سرفصلهای ان بدین شرح است : 1 - سجاد گولاخه 2 - میلک شیک انار 4500 نمیرزه 3 - حسن به دو عدد کلیه ی نو نیازمنده 4 - همه ی اعضا از سردار رشید تالار مکانیک " میلاد " بطور قاطع حمایت کردند 5 - سپاهان سرور پرسپولیسه 6 - دانشگاه ازادی جماعت هرکاری کنه تریپش با دانشگاه دولتی جماعت تومنی دوزار فرق داره 7 - لطفا هر کسی دنگ خودشو حساب کنه 8 - عمران سروره معماریه 9 - مکانیک سروره عمران و معماریه 10 - سجاد یه شام بدهکار است 11 - کله پاچه با سیبیل اشپز خاصیت بیشتری داره 12 - پسرا شیرن مث شمشیرن 12+1 - ادمین .... ( این خفنه ) 9 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ :persiana__hahaha:میخوام برم یه شعبشو شیراز دایر کنم سمندون خانوم اسم شما هم در اطلاعیه ی دوم من بود دقت کردین ؟ 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ 5 - سپاهان سرور پرسپولیسهپیشته بابا زرششششششششششششششششششک:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ -5 - سپاهان سرور پرسپولیسه 7- عمران سروره معماریه 9 - مکانیک سروره عمران و معماریه جملتو برعکس کن 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ در پایان این دیدار تاریخی و دشمن شکن قطعنام ای در چند بند و تبصره به تصویب اعضا رسید که سرفصلهای ان بدین شرح است : 1 - سجاد گولاخه 2 - میلک شیک انار 4500 نمیرزه 3 - حسن به دو عدد کلیه ی نو نیازمنده 4 - همه ی اعضا از سردار رشید تالار مکانیک " میلاد " بطور قاطع حمایت کردند 5 - سپاهان سرور پرسپولیسه 6 - دانشگاه ازادی جماعت هرکاری کنه تریپش با دانشگاه دولتی جماعت تومنی دوزار فرق داره 7 - لطفا هر کسی دنگ خودشو حساب کنه 8 - عمران سروره معماریه 9 - مکانیک سروره عمران و معماریه 10 - سجاد یه شام بدهکار است 11 - کله پاچه با سیبیل اشپز خاصیت بیشتری داره 12 - پسرا شیرن مث شمشیرن 12+1 - ادمین .... ( این خفنه ) مورد 6 تایید میشه...مورد 8 و 9 به شدت تکذیب میشه:w00: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ سمندون خانوم اسم شما هم در اطلاعیه ی دوم من بود دقت کردین ؟ همه جا از سمندون به نیکی یاد میشه :persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
BAW705 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ در پایان این دیدار تاریخی و دشمن شکن قطعنام ای در چند بند و تبصره به تصویب اعضا رسید که سرفصلهای ان بدین شرح است : 1 - سجاد گولاخه 2 - میلک شیک انار 4500 نمیرزه 3 - حسن به دو عدد کلیه ی نو نیازمنده 4 - همه ی اعضا از سردار رشید تالار مکانیک " میلاد " بطور قاطع حمایت کردند 5 - سپاهان سرور پرسپولیسه 6 - دانشگاه ازادی جماعت هرکاری کنه تریپش با دانشگاه دولتی جماعت تومنی دوزار فرق داره 7 - لطفا هر کسی دنگ خودشو حساب کنه 8 - عمران سروره معماریه 9 - مکانیک سروره عمران و معماریه 10 - سجاد یه شام بدهکار است 11 - کله پاچه با سیبیل اشپز خاصیت بیشتری داره 12 - پسرا شیرن مث شمشیرن 12+1 - ادمین .... ( این خفنه ) قطعنامه ها معلومه روش کلی کار شده خیلی مفصل و کامله همه جوانبم در بر می گیره . 3 لینک به دیدگاه
BAW705 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ مورد 6 تایید میشه...مورد 8 و 9 به شدت تکذیب میشه:w00: بنیان اصلی رو زیر سوال نبرید اینا که مثل روز روشنه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ بنیان اصلی رو زیر سوال نبرید اینا که مثل روز روشنه مطمئنی؟ سقف بالا سرتو دیدی ؟ لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ یکی دیگه از عوامل غیبت خودشو افشا کرد خوب غیبتا رو بوگو کی من ؟ من که چیزی نگفتم آخه.......... من فقط گفتم من هر وقت میام انجمن مهناز هستش دیگه.( بعدهم این همه سخت کوشی رو تحصین کردم)...... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده