spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ سلام شاهکاری از مهندسی ودرصدر اونها مهندسی مکانیک حالا شاید با توجه به انفجاروحشتناکی که درعرصه تولید علم صورت گرفته مرزبندیها به تاریخ پیوسته باشند ولی قدرت مهندسی گویای نامحدود بودن قدرتهای فکر وذهن بشریست فیلمی که تقدیم حضورتون میشه یه فیلم تبلیغاتی از شرکت خودروسازی هونداست دومگ حجمی نیست که بخواهید این فیلم رو ازدست بدید! حتما دانلود کنید ونظرتون رو درمورد این فیلم تبلیغاتی بنویسید موفق باشیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد : spow 15 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ واقعا طراحی یه همچین چیزی ذهن خلاقی میخواد... ممنون 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ دقیق نمیدونم ولی دوستی میگفت بالای پنج میلیون دلار برای ساخت این کلیپ هزینه کردن! 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ اون قسمت چرخ هاش غیر عادی نبود ؟ 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ نه با محاسبات مکانیکی یه امرعادیه دی: 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ نهبا محاسبات مکانیکی یه امرعادیه دی: خدایی غیر عادی میره از سطح شیبدار بالاها .......... حتما ما بلد نیستیم دیگه 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ خدایی غیر عادی میره از سطح شیبدار بالاها .......... حتما ما بلد نیستیم دیگه خب سطح شیب دار وضربه وتحلیل دینامیکی این مسئله زیاد هم سخت نیست ولی چون تا حالا زیاد با این مسئله غیرعادی مواجه نبودیم عجیب به نظر میاد واقعا میزان محاسباتی که برای تکمیل این پروسه انجام شده قابل تحسینه دوتا چیزش هم خیلی باحال بود یکی درخودرو ودیگه عکس العمل برف پاک کنا به پاشش اب روی شیشه 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ یا حسیییین!:jawdrop: الان چیه اون برف پاک کنه محاسبات مکانیکی داشت!!؟:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ خب سطح شیب دار وضربه وتحلیل دینامیکی این مسئله زیاد هم سخت نیستولی چون تا حالا زیاد با این مسئله غیرعادی مواجه نبودیم عجیب به نظر میاد واقعا میزان محاسباتی که برای تکمیل این پروسه انجام شده قابل تحسینه دوتا چیزش هم خیلی باحال بود یکی درخودرو ودیگه عکس العمل برف پاک کنا به پاشش اب روی شیشه آره برف پاکنه خیلی جالب بود 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ یا حسیییین!:jawdrop:الان چیه اون برف پاک کنه محاسبات مکانیکی داشت!!؟:jawdrop: کی گفت برف پاک کنها محاسبات مکانیکی داشتن؟ یا ابوالفضل! سنسور ونوع عکس العمل برف پاک کنا باحال بود 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ کی گفت برف پاک کنها محاسبات مکانیکی داشتن؟یا ابوالفضل! سنسور ونوع عکس العمل برف پاک کنا باحال بود خب منم همینو میگم دیگه! اون برف پاک کنا یه جوری باید حرکت میکردن که با یه ضربه ی مشخص به یه جای مشخص و با یه نیروی مشخص ، باعث ادامه ی فرآیند بشن دیگه!! اون پیستون آخریه به نظرم یکم غیر طبیعی افتاد!! آخه چجوری ، یه جوری افتاد که دقیقا به اون پیستون پایینیه برخورد کنه و اونم باعث کشیده شدن اون تسمه بشه!!!؟ 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ اي بتركي سجااااااااااااااااااااااااااااد داشتم اينووووووووووووووووووووووو 3مگ حجمم به باد فنا رفتتتتتت مي كشمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:w00: 1 لینک به دیدگاه
MHM2010 564 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ ممنون از Spow ديده بودمش اما قشنگ بود واقعا كارشون قشنگه حالا چ ساختگي چ محاسباتي قابل تحسينه چون يك شيوه مبتكرانه جديده 1 لینک به دیدگاه
farima 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من یه دانشجوی ترم بوقی مکانیکم میشه به من کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بااینکه مکانیک رو خیلی دوست دارم ولی انگیزه و شور یه دانشجوی مکانیک رو ندارم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من یه دانشجوی ترم بوقی مکانیکم میشه به من کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بااینکه مکانیک رو خیلی دوست دارم ولی انگیزه و شور یه دانشجوی مکانیک رو ندارم مکانیک همیشه همینطوری بوده و هست 2 ترم اول که مشترکه با بقیه رشته های مهندسی اصلا مکانیک نیست از ترم 3 به بعد دیگه کم کم وارد مباحث مکانیک میشی و لذت میبری 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ سلامشاهکاری از مهندسی ودرصدر اونها مهندسی مکانیک حالا شاید با توجه به انفجاروحشتناکی که درعرصه تولید علم صورت گرفته مرزبندیها به تاریخ پیوسته باشند ولی قدرت مهندسی گویای نامحدود بودن قدرتهای فکر وذهن بشریست فیلمی که تقدیم حضورتون میشه یه فیلم تبلیغاتی از شرکت خودروسازی هونداست دومگ حجمی نیست که بخواهید این فیلم رو ازدست بدید! حتما دانلود کنید ونظرتون رو درمورد این فیلم تبلیغاتی بنویسید موفق باشیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد : spow لینک نامعتبر شده 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ لینک نامعتبر شده من چیزی رو پاک نکردم اینا چرا اینجوری شدن؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ من چیزی رو پاک نکردم اینا چرا اینجوری شدن؟ من هم پاک نکردم بابایی 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لینکش معتبر بود فقط تغییر هویت داده بود اینم لینک تست شده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده