spow 44198 ارسال شده در 27 اسفند، 2010 سلام شاهکاری از مهندسی ودرصدر اونها مهندسی مکانیک حالا شاید با توجه به انفجاروحشتناکی که درعرصه تولید علم صورت گرفته مرزبندیها به تاریخ پیوسته باشند ولی قدرت مهندسی گویای نامحدود بودن قدرتهای فکر وذهن بشریست فیلمی که تقدیم حضورتون میشه یه فیلم تبلیغاتی از شرکت خودروسازی هونداست دومگ حجمی نیست که بخواهید این فیلم رو ازدست بدید! حتما دانلود کنید ونظرتون رو درمورد این فیلم تبلیغاتی بنویسید موفق باشیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد : spow 15
spow 44198 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2010 دقیق نمیدونم ولی دوستی میگفت بالای پنج میلیون دلار برای ساخت این کلیپ هزینه کردن! 5
Nightingale 10531 ارسال شده در 27 اسفند، 2010 نهبا محاسبات مکانیکی یه امرعادیه دی: خدایی غیر عادی میره از سطح شیبدار بالاها .......... حتما ما بلد نیستیم دیگه 3
spow 44198 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2010 خدایی غیر عادی میره از سطح شیبدار بالاها .......... حتما ما بلد نیستیم دیگه خب سطح شیب دار وضربه وتحلیل دینامیکی این مسئله زیاد هم سخت نیست ولی چون تا حالا زیاد با این مسئله غیرعادی مواجه نبودیم عجیب به نظر میاد واقعا میزان محاسباتی که برای تکمیل این پروسه انجام شده قابل تحسینه دوتا چیزش هم خیلی باحال بود یکی درخودرو ودیگه عکس العمل برف پاک کنا به پاشش اب روی شیشه 3
Hossein.T 22596 ارسال شده در 27 اسفند، 2010 یا حسیییین!:jawdrop: الان چیه اون برف پاک کنه محاسبات مکانیکی داشت!!؟:jawdrop: 3
Nightingale 10531 ارسال شده در 27 اسفند، 2010 خب سطح شیب دار وضربه وتحلیل دینامیکی این مسئله زیاد هم سخت نیستولی چون تا حالا زیاد با این مسئله غیرعادی مواجه نبودیم عجیب به نظر میاد واقعا میزان محاسباتی که برای تکمیل این پروسه انجام شده قابل تحسینه دوتا چیزش هم خیلی باحال بود یکی درخودرو ودیگه عکس العمل برف پاک کنا به پاشش اب روی شیشه آره برف پاکنه خیلی جالب بود 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2010 یا حسیییین!:jawdrop:الان چیه اون برف پاک کنه محاسبات مکانیکی داشت!!؟:jawdrop: کی گفت برف پاک کنها محاسبات مکانیکی داشتن؟ یا ابوالفضل! سنسور ونوع عکس العمل برف پاک کنا باحال بود 3
Hossein.T 22596 ارسال شده در 27 اسفند، 2010 کی گفت برف پاک کنها محاسبات مکانیکی داشتن؟یا ابوالفضل! سنسور ونوع عکس العمل برف پاک کنا باحال بود خب منم همینو میگم دیگه! اون برف پاک کنا یه جوری باید حرکت میکردن که با یه ضربه ی مشخص به یه جای مشخص و با یه نیروی مشخص ، باعث ادامه ی فرآیند بشن دیگه!! اون پیستون آخریه به نظرم یکم غیر طبیعی افتاد!! آخه چجوری ، یه جوری افتاد که دقیقا به اون پیستون پایینیه برخورد کنه و اونم باعث کشیده شدن اون تسمه بشه!!!؟ 3
الهام. 8079 ارسال شده در 27 اسفند، 2010 اي بتركي سجااااااااااااااااااااااااااااد داشتم اينووووووووووووووووووووووو 3مگ حجمم به باد فنا رفتتتتتت مي كشمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:w00: 1
MHM2010 564 ارسال شده در 8 فروردین، 2011 ممنون از Spow ديده بودمش اما قشنگ بود واقعا كارشون قشنگه حالا چ ساختگي چ محاسباتي قابل تحسينه چون يك شيوه مبتكرانه جديده 1
farima 15 ارسال شده در 6 خرداد، 2011 سلام من یه دانشجوی ترم بوقی مکانیکم میشه به من کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بااینکه مکانیک رو خیلی دوست دارم ولی انگیزه و شور یه دانشجوی مکانیک رو ندارم 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 6 خرداد، 2011 سلام من یه دانشجوی ترم بوقی مکانیکم میشه به من کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بااینکه مکانیک رو خیلی دوست دارم ولی انگیزه و شور یه دانشجوی مکانیک رو ندارم مکانیک همیشه همینطوری بوده و هست 2 ترم اول که مشترکه با بقیه رشته های مهندسی اصلا مکانیک نیست از ترم 3 به بعد دیگه کم کم وارد مباحث مکانیک میشی و لذت میبری 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 6 خرداد، 2011 سلامشاهکاری از مهندسی ودرصدر اونها مهندسی مکانیک حالا شاید با توجه به انفجاروحشتناکی که درعرصه تولید علم صورت گرفته مرزبندیها به تاریخ پیوسته باشند ولی قدرت مهندسی گویای نامحدود بودن قدرتهای فکر وذهن بشریست فیلمی که تقدیم حضورتون میشه یه فیلم تبلیغاتی از شرکت خودروسازی هونداست دومگ حجمی نیست که بخواهید این فیلم رو ازدست بدید! حتما دانلود کنید ونظرتون رو درمورد این فیلم تبلیغاتی بنویسید موفق باشیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد : spow لینک نامعتبر شده 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2011 لینک نامعتبر شده من چیزی رو پاک نکردم اینا چرا اینجوری شدن؟ 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 6 خرداد، 2011 من چیزی رو پاک نکردم اینا چرا اینجوری شدن؟ من هم پاک نکردم بابایی 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2011 لینکش معتبر بود فقط تغییر هویت داده بود اینم لینک تست شده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
ارسال های توصیه شده