رفتن به مطلب

تقاضای هم فکری و مشورت از نواندیشان عزیز

ارسال های توصیه شده

سوالی دارم که امیدوارم شما دوستان عزیز تو به جواب رسیدن این سوال کمکم کنید

برادرم دانشگاه صنعت نفت ابادان در حال تحصیله به دلیل سختی شرایط و دلایلی مثل خوب نبودن سطح علمی درصدد جابه جایی با یکی از دانشجویان امیر کبیر تو گرایش اکتشافه

حالا می خوام بدونم که از نظر بازار کاری کدوم دانشگاه موفقتره

اگه کسی می دونه لطفا نظرش رو بگه و یه دنیا ممنون می شم اگه بتونید از هر کسی که فک می کنید تو این زمینه اطلاعاتی داره کسب اطلاعات کنید و به من خبر بدید

با تشکر از همه:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 27
لینک به دیدگاه

حانی عزیز با توجه به اینکه رشتشون متفاوت با رشته های تحصیلی منه نمیتونم نظرخاصی درمورد سطح دانشگاهشون بدم

ولی اینکه فارغ التحصیل یک دانشگاهی الزام به پذیرش دربازار کارداشته باشه به نظر خودمن اصلا دلیل موجهی نیست

من خودم درسمو تو دانشگاه علمی کاربردی تموم کردم وفک نکنم با بقیه دانشگاهها اصلا ازنظر علمی قابل قیاس باشه!

چیزی که مهمه داشتن سواد تئوری وهمگام کردن این سوتاد با مسایل عملی وروز کشور ودرصورت داشتن توانایی جهان هست

درهرحال برای داداشتون ارزوی موفقیت میکنم وهمچنین همه دوستان عزیز:icon_gol:

• Like 15
لینک به دیدگاه

برادرم دانشگاه صنعت نفت ابادان در حال تحصیله به دلیل سختی شرایط و دلایلی مثل خوب نبودن سطح علمی درصدد جابه جایی با یکی از دانشجویان امیر کبیر تو گرایش اکتشافه

اگه کسی می دونه لطفا نظرش رو بگه و یه دنیا ممنون می شم اگه بتونید از هر کسی که فک می کنید تو این زمینه اطلاعاتی داره کسب اطلاعات کنید و به من خبر بدید

بازار کار ربطی به دانشگاه نداره . . .

میبینن نمرات دروس تخصصیش در چه حدیه ؛ چقدر سواد فنی داره و چقدر با زبون انگلیسی آشناست . . .!

• Like 9
لینک به دیدگاه

من دارم تو شركت نفت كار ميكنم.با سجاد موافقم.الان يه نفر با دانش خوب خصوصا" تو رشته اكتشاف هر جايي كه بره واسش كار هست.

• Like 11
لینک به دیدگاه

اکتشاف نفت یا اکتشاف معدن؟

من معدن استخراجی امیرکبیر قبول شدم اما ترجیح دادم برم شهرستان شهرسازی بخونم!

الانم واقعا راضی هستم که چه تصمیم درستی گرفتم.

به نظرم سختی شرایط رو تحمل کنه برای آینده اش بهتره.

من یه دوست داشتم دانشگاه صنعت نفت می خوند خیلی هم راضی بود.

الان هم ارشد رفته فرانسه.

• Like 7
لینک به دیدگاه

درسا به زبان لاتین تدریس میشه

توی دفترچه هم زده بود که باید تعهد بدن هشت سال کار کنن

می خوام بدونم دانشگاه امیر کبیر به همین اندازه براش بازار کار هست؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
اکتشاف نفت یا اکتشاف معدن؟

من معدن استخراجی امیرکبیر قبول شدم اما ترجیح دادم برم شهرستان شهرسازی بخونم!

الانم واقعا راضی هستم که چه تصمیم درستی گرفتم.

به نظرم سختی شرایط رو تحمل کنه برای آینده اش بهتره.

من یه دوست داشتم دانشگاه صنعت نفت می خوند خیلی هم راضی بود.

الان هم ارشد رفته فرانسه.

اکتشاف نفت می خونه

احتمالا دوستتون رو می شناسم حرفش رو زیاد می زنن تو خونه:ws3:

بیشتر هم نگران همین چیزاس می گه دانشگاه سطح علمیش پایینتره

• Like 1
لینک به دیدگاه

دانشگاه ربطی به بازار کار نداره عزیزم

تنها خوبی بدی دانشگاه اینه ارشد میخای بخونی بایت قوتی تره(اینم من قبول ندارم یکی تو ازاد میخونه 4 برابر بجه شریف میبینی سواد داره)

• Like 3
لینک به دیدگاه
درسا به زبان لاتین تدریس میشه

توی دفترچه هم زده بود که باید تعهد بدن هشت سال کار کنن

می خوام بدونم دانشگاه امیر کبیر به همین اندازه براش بازار کار هست؟

نه نیست. همونجا خوبه. اگه تو اون هشت سال بتونه نظر مدیراشو جلب کنه دیگه خیالش راحته. هم کار داره و هم میتونه پیشرفت کنه. همین خوبه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر من اگه همونجا بمونه براش بهتره ....

همونجور که دوستان گفتن دانشگاه ربطی به استخدامی نداره ، اما شرایط کاری مخصوصا برای رشته ی ایشون توی خوزستان خیلی بیشتره .......:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام حانی جان برادرم استخراج معدنه و میگه دانشگاه آبادان خیلی بهتره هم از نظر بازار کار و هم از خیلی جهات دیگه

• Like 4
لینک به دیدگاه

عزيزم بازار كار ربطي به دانشگاه نداره من خودم آزاد بودم با همون مدرك آزاد رفتم سر كار حتي اصلا از من نپرسيدن كه كدوم دانشگاه بودي...............در مورد گرايش هم زنگ بزن مشاوره تحصيلي و بپرس شرمنده من برق بودم اطلاعي ندارم

• Like 3
لینک به دیدگاه

به دانشگاه شهر ما چیز میگی :w00:

دانشگاه خوبیه که تعجب میکنم میگی سطح علمیش پایین ..:banel_smiley_4:

تارک دنیام شدم خبر ندارم از دوستام که بپرسم برات...:icon_pf (34):

ولی یه چیز بت بگم الان دادش من یه چهارسالی هست شرکت نفت کار میکنه هنوز رسمی نشده هر سال اعلام میکنن اسمتون فرستادیم تهران ولی اخرش میگن گفتن فعلا رسمی نکنید..

گمونم حداقل اینا خیلی راحت رسمی میشن..

در مورد دانشگاه هم کم پیش میاد کسی در دوران تحصیلش راضی باشه همه فکر میکنن دانشگاه دیگه بهتره اینا..

ولی اگه سختشه ابادان خو انتقالی بگیره اگه بش میدن بره بهتره بعنوان کسی که دانشجو غیر بومی بوده اینو میگم .. الان خودش سختی نده بعدشم حتما تو بازار کار موفق خواهد بود هیچ نگران این موضوع نباشه..

• Like 7
لینک به دیدگاه
چون خودشون بهش کار میدن تو بازار کار شناخته میشه و سریع تر جذب بازار میشه

اره این خیلی مهم

ادم دلش گرم ..قشنگ میدونه تا درسش تموم شه سرکار ..

تازه من یادمه تو دفترچه که میخوندم میگفت اول کاری بشون لپتپ میدن .. خوابگاشونم اتافشون تک نفره ایناس... کتاباشونم که همه لاتین .. کلا خیلی چیزه

با دیگه چی میخواین..

• Like 5
لینک به دیدگاه
اره این خیلی مهم

ادم دلش گرم ..قشنگ میدونه تا درسش تموم شه سرکار ..

تازه من یادمه تو دفترچه که میخوندم میگفت اول کاری بشون لپتپ میدن .. خوابگاشونم اتافشون تک نفره ایناس... کتاباشونم که همه لاتین .. کلا خیلی چیزه

با دیگه چی میخواین..

ببین چه رشته هایی داره دانشگاه ابادان

ما ارشد بخونیم که مستقیم بریم سرکار:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

فکر کنم فقط واسه صنعت نفتی ها اینطوریه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

مونا تو دیگه چرا درستو بخون همون دانشگاه خودت کجا بودی دانشگاه تهران بودی؟ بخون معدلت بالا بشه سهمیه شی همونجا..

ابادان دانشگاه ملیش همین دانشگاه صنعت نفت که مشتقات نفت میگیره استخراج ,اکتشاف ,پالایش از اینا دیگه:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...