challenger 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۱ فقط ماشین های امریکایی دهه 50 60 70 و تا حدودی 80 اسم نمیتونم بیارم چون همشونو دوست دارم عکسم نمیتونم بذارم چون عکساشون تو چندیدن فاروم مجزا جا نگرفتن اینکه فقط یه پست ه تا حدودی اواتارم بیانگر ذهن نا ارام خودم و اتومبیل های عضلانی امریکایی هست ....! 5 لینک به دیدگاه
lordphoenix 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ من خیلی ماشین ها رو دوست دارم. اما یکی از ماشین های خیلی خاصی که دوست دارم Maserati هستش. استایلشو دوست دارم. به قد و هیکلم میاد D: مثلا مدل quattroporte یا هر مدل دیگه ایش. طراحیش به دلم میشینه علاوه بر اون موتور V8 : حداقل 300 کیلومتر بر ساعت رو می تونید باهاش پر کنید. 6 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ [TABLE=class: rowtable trow] [TR] [TD=class: row_title_new] آیودی Audi R10 چون زیبا ، جادار ، مطمئنه [/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD=align: right] [/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ من خیلی ماشین ها رو دوست دارم. اما یکی از ماشین های خیلی خاصی که دوست دارم Maserati هستش.استایلشو دوست دارم. به قد و هیکلم میاد D: مثلا مدل quattroporte یا هر مدل دیگه ایش. طراحیش به دلم میشینه علاوه بر اون موتور V8 : حداقل 300 کیلومتر بر ساعت رو می تونید باهاش پر کنید. تهرانم که پر شده. چند وقت پیش با یکی از دوستام رفتیم عباس آباد نمایشگاه گردی.:icon_pf (34): یعنی مازراتی مثل پراید بود اونجا. دیگه بنز 400-500 میلیونی رو گذاشته بودن بیرون نمایشگاه که جلوه نمایشگاه رو خراب نکنه.:icon_pf (34): یعنی هی وای من:icon_pf (34): اگه بگم تو پارکینگ بعضی نمایشگاه ها بالای 30-20 میلیارد تومن ماشین بود کم نگفتم.:icon_pf (34): اولی این مازراتی ها عجب بزرگه و کشیده است. کسی ندونه فکر میکنه جم و جوره ولی باور کنید یکی از بزرگترین و کشیده ترین ماشیناییه که من دیدم. مثل کشتی میموند. 5 لینک به دیدگاه
al_laf1 454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ البته با این اقتصادِ مقاومتی ، کم کم دارم به پراید هم خیلی علاقه مند میشم ... 2 لینک به دیدگاه
lordphoenix 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ تهرانم که پر شده.چند وقت پیش با یکی از دوستام رفتیم عباس آباد نمایشگاه گردی.:icon_pf (34): یعنی مازراتی مثل پراید بود اونجا. دیگه بنز 400-500 میلیونی رو گذاشته بودن بیرون نمایشگاه که جلوه نمایشگاه رو خراب نکنه.:icon_pf (34): یعنی هی وای من:icon_pf (34): اگه بگم تو پارکینگ بعضی نمایشگاه ها بالای 30-20 میلیارد تومن ماشین بود کم نگفتم.:icon_pf (34): اولی این مازراتی ها عجب بزرگه و کشیده است. کسی ندونه فکر میکنه جم و جوره ولی باور کنید یکی از بزرگترین و کشیده ترین ماشیناییه که من دیدم. مثل کشتی میموند. آره درست میگی. همین طوری نشون نمیده. خیلی بزرگه. یکی از دلایلی که دوسش دارم همینه d: 2 لینک به دیدگاه
masood.pilot 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۲ من کلا عاشق ماشینم از پیکانش بگیر تا بوگاتیش :w16::w16::w16: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده