سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من اصلا از اتومبیل خوشم نمیاد فقط یه اسب سیاه براق و وحشی میخوام ازاونایی که الکس تو سریال اسب سیاه (مشکی داشت ) یه اسب با یه کوله پشتی با یه چادر و یه کیسه خواب بشه تموم داراییم تا بزنم به دریا و برم تو دل دنیا بدجور احساس قفس می کنم بدجور قفس افتاده برجانم :sigh: 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ لکسوس رو قبلا هم گفته بودم ولی جدیدا یه چیزی دیدم بدجورم چشمو گرفته... audi :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ لکسوس رو قبلا هم گفته بودم ولی جدیدا یه چیزی دیدم بدجورم چشمو گرفته... audi :5c6ipag2mnshmsf5ju3 چه طراحی جالبی! 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من پیکان گوجه ای رنگ نسل 56 خیلی دوس دارم حیف که دیگه نیس! 3 لینک به دیدگاه
daryanian 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من پیکان گوجه ای رنگ نسل 56 خیلی دوس دارم حیف که دیگه نیس! پیکان جوااااااااااااااانان عشق است لاستیک پهن خط سفید 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوستان من بین ماشین های ایران، عاشق 206 هستم و هم چنین hiunday azera 1 لینک به دیدگاه
تک ستاره 524 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من هیوندای کوپه آلبالویی دوست دارم عاشقشم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من پیکان گوجه ای رنگ نسل 56 خیلی دوس دارم حیف که دیگه نیس! هستش 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من یا این مدلی روباز باشه ماشین یا شاسی بلند جفتشونو دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من مزدا 3 سفیدش خیلی بهم میاد 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من مزدا 3 سفیدش خیلی بهم میاد میدونستی شده 50 میلیون؟ 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ میدونستی شده 50 میلیون؟ نه ولی بازم بهم میاد 3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من پیکان گوجه ای رنگ نسل 56 خیلی دوس دارم حیف که دیگه نیس! چرا بابا هست!همسایه مون یه دونه شو داره روزی 10 بارم میشورتش من مزدا 3 سفیدش خیلی بهم میاد منم ژیان قرمزش خیلی بهم میاد 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ عاشق بلیزرم هستم ماشین دیوونه کننده ایه :icon_pf (34): فقط یه بار سوارش بشین ووووووووووووای . . 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ منم ژیان قرمزش خیلی بهم میاد اینم تو نمایشگاه بوده برای شما نگهش داشتن 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ من عاشق ماشین های آستون مارتین هستم ولی در حال حاضر 206 تیپ 5 سفید دارم و خیلی هم دوستش دارم یه سری آپشن بهش اضافه کنم از خودم هم بیشتر دوسش دارم 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ اینم تو نمایشگاه بوده برای شما نگهش داشتن وااااااو!عااااااالیه روبازه؟بگو نگهش دارن اووووووووووووووووووومدممممممممممم بخرمممممممممممممممممم:th_running1: 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ وااااااو!عااااااالیهروبازه؟بگو نگهش دارن اووووووووووووووووووومدممممممممممم بخرمممممممممممممممممم:th_running1: بابای من دوران مجردیش ژیان داشته سالاری واسه خودش بوده 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ بابای من دوران مجردیش ژیان داشته سالاری واسه خودش بوده عموی خودمم بچه که بودم یه دونه داشت.یه بار توی جاده لاستیکش دراومدشانس آوردیم زنده موندیم خودمم تازه که گواهینامه گرفته بودم تیریپ خودکفایی برداشته بودم میخواستم خودم یه دونه سیاهشو بخرمنذاشتن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده