Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ سپاس از تمامی دوستان٬ چه اندیشمندان و چه برو بچه های قوم بنی اسرائیل ( خوشحالم که با ادبیات آنارشیستی آشنا نیستین دوست گرامی (مهناز)) قبل از طرح این پرسش به مین گفتم ۹۵٪ چرت و پرت جواب خواهند داد٬ تصحیح میکنم! آمار اینگونه جواب ۹۸٪ بود! کسی که دوستی با قدمت ۱۰ سال را برای خواست های دیگران رد میکند٬ در واقع آنقدر بزرگ نشده است که معیار های بزرگی برای دوستی انتخاب کند (و در کل آنقدر قوی نیست که زندگی را دست خود بگیرد)..... و زندگی را سرار پوچ گذرانده است. من آنچه شرط بلاغ با تو میگویم٬ تو خواه از سخنم پنر گیر٬ خواه ملال! (دیگر هیچ جوابی برای هیچ نظر و سوالی ندارم) شاد و سربلند باشید آنارشیست غلط دیکته ای داری خب....:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ غلط دیکته ای داری خب....:icon_pf (34): باید بگی املائی... غلط دستوری داری... 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ به نظرم نتیجه گیری تو هم خیلی درست نیست. این هم نظر منه من کاری می کنم که ارمش تو زندگیم بیشتر بشه ببین دوست من هر کسی تعریفی از دوستی داره . من همیشه با این قضیه مشکل داشتم . چرا ما همه چیو مطلق نگاه می کنیم(کلی گفتم شما منظورم نبودی ). دوستی درنظر هر کسی یه معنی داره و کسی هم حق اینکه بگه بقیه اشتباه می کنن نداره ممکنه مثلا یک نفر به دوستی اینقدر بها نده که شما میدی . به نظرت همیشه اطرافیان مقصر هستن که ما در این شرایط گیر کردیم؟ هر کسی یه اصول و قواعدی رو داره و با اونها زندگی میکنه من خودم به شخصه خیلی کم پیش میاد برام کسایی که خیلی اختلاف عقیده دارم باهاشون جزو دوستان خیلی صمیمیم بشن .(اشتباه نکنیا دوست مخالف خودم زیاد دارم ) اما اگه بخوام کسی رو برا ازدواج انتخاب کنم سراغ کسی نمیرم که تا این حد با من اختلاف عقیده داره . منی که دوستی رو حالا با هر نوع تعریفی درست میدونم یکی رو برا ازدواج می پذیرم که عین من که نمیشه حداقل شبیه من فکر کنه. این که برم یکی رو کاملا متضاد با تفکراتم پیدا کنم که نمیشه.من اگه تو این شرایط باشم خودم رو بیشتر مقصر میدونم تا خانواده یا کسی که می خوام باهاش ازدواج کنم. من اگه با کسی ازدواج کنم سعی می کنم همه چیو بدونم درباره اش .اگه بتونم تحمل کنم و قبولش داشته باشم حرفاش رو هم ناشی از کوته بینی یا ... نمی دونم. قواعد اون رو قبول کردم و پاش می ایستم . اگر می خواستم نایستم قبول نمی کردم. نمی دونم منظورمو تونستم برسونم یا نه اما کلا اعتقاد دارم اکثر شرایط بد یا جهنمی که شما میگید ناشی از اشتباهات فردی خود ادم هست وقتی من خودم ندونم می خوام چکار کنم یا تو زندگیم چی می خوام حق ندارم از بقیه انتظار داشته باشم که بدونن با تشکر از اسی برای استفاده کردن از فن متن قرمز کنش همیشه این دعا رو کردم باز می کنم کاری به دین و اینها هم نداره بی خداها هم میتونن این دعا رو بکنن چون علمی ثابت شده(علم نئوتیک (اگه اشتباه نکنم)) فکر به موضوعات باعث جذبشون میشه همه عاقبت بخیر بشن خوب شما هم عین بنده گفتید... تنها تفاوت این بود که از نظر من اون فرد ناتوان هست و از نظر شما نیست یا حداقل اینکه اون درخواست رو داره دلیل بر ناتوانی نیست... به هر حال من هم برای حرفم دلایلی دارم و شما هم مسلما دلایلی... 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ ۱۰ سال پیش دوستی را برای خود انتخاب کردید٬ از جنس مخالف ولی دوستیان به وادی احساسات نکشید و در کمال صمیمیت احترام صداقت و دوستی ۱۰ سال را گذراندید و هر روز به دوستیان اضافه شده و از نظر شما فردی کاملا مثبت ( با معیارهای شما) استچند وقتی است که زوج مورد علاقه ی تان (همان پرنسس با گیسوان طلایی یا شاهزاده بر اسب سفید) را پیدا کردید و اورا واقعا دوست دارید شرایط جهنمی این است: پدر و مادرتان (بدون ربط داشتن به مسئله ی ازدواج) درخواست میکنند که دوستیتان را با او قطع کنید.( هیچ راه برای قانع کردنشان وجود ندارد) فرد مورد علاقتان به شما میگوید باید رابطه ی خود را دوست خود قطع کنید (به هر دلیل که برای فرد موجه هم میتوتاند باشد) . . . شما در این شرایط کدام را انتخاب میکنید؟؟ پدر مادر که عزیز ترین کسان هستند و فرد مورد علاقتان یا دوست ۱۰ساله خود را که با او زندگی (زندگی به معنای کلمه) کردید؟ من نمیدونم اصلا چرا آدم باید 10 ساااااااااااااااااال با یکی دوست باشه؟ خوب یا باهاش قصد ازدواج داری که فوقش واسه آشنایی اونم با موافقت والدین 1 سال باهاش دوست میشی اونم اگه طرفت شرایطش برای ازدواج مساعد باشه یا اینکه مثل دوستته مثله یه خواهر یا برادر واست میمونه که اینم تو جامعه ما آخر عاقبت نداره واسه آدم حرف میسازن و ... حالا چرا آدم باید 10 سال با جنس مخالفه خودش تو جامعه ما و با وجود آدمهایی با افکار پلید دوست باشه نمیدونم 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ خوب شما هم عین بنده گفتید... تنها تفاوت این بود که از نظر من اون فرد ناتوان هست و از نظر شما نیست یا حداقل اینکه اون درخواست رو داره دلیل بر ناتوانی نیست... به هر حال من هم برای حرفم دلایلی دارم و شما هم مسلما دلایلی... پس دیگه عین تو نیست:w00: اون تفاوت هم تفاوت کوچکی نیست درباره 1 ادم داریم نظر میدیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده