Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ اوخی گریه نکن یه بار حوری بودن و چشیدی هاهاها حوری ظرفیتشو داره،چون n بعدی است....... من بدبخت چی؟ غلمان n بعدی به من سه بعدی!!!!!!! بیخیال هم نمیشد لا مذهب..... میگفت این پاداش فلان کارته این پاداش فلان کارته و......... 6 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ آره خیلی......... هیکل داشت،آرنولد جلوش جوجه بود :ws28: 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ چه جالب...الان هر جا سر برگردونی یه امامزاده هست... دیدی با اسم منطقه هم اسمای امامزاده هاشون عوض میشه؟ سمت جنوب امامزاده جاسم دارن خودم دیدم 6 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ خیلی اوضاع بیریخته،خداییش. من نمیدونم زیر 18 ساله ها چی میشه تکلیفشون تو بهشت......... خوب خدا رو شکر ما بالای 18 هستیم مشکل نداریم... اون زیر 18 هم دچار بلوغ زود رس میشن 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ حوری ظرفیتشو داره،چون n بعدی است....... من بدبخت چی؟ غلمان n بعدی به من سه بعدی!!!!!!! بیخیال هم نمیشد لا مذهب..... میگفت این پاداش فلان کارته این پاداش فلان کارته و......... :ws28: 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ میرن قسمت کودکان:ws28: ولی میگن بچه ها نقل و نبات افراد فوق مومن (مثل فیــــروزآبادی) هستند!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ خیلی اوضاع بیریخته،خداییش. من نمیدونم زیر 18 ساله ها چی میشه تکلیفشون تو بهشت......... بچه باز نشنیدی؟ اینام اونجان 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ ولی میگن بچه ها نقل و نبات افراد فوق مومن (مثل فیــــروزآبادی) هستند!!!!!! :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ ولی میگن بچه ها نقل و نبات افراد فوق مومن (مثل فیــــروزآبادی) هستند!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ دیدی با اسم منطقه هم اسمای امامزاده هاشون عوض میشه؟سمت جنوب امامزاده جاسم دارن خودم دیدم من میخوام وصیت کنم من مردم برام مقبزه بسازن بگن امامزاده بود :imoksmiley: 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ :ws28: یه جا هست ماهی 3 -4 تا تولید می کنن من هنوز که هنوزه نفهمیدم از کجا میارن اینا رو همیشه دارن پول جمع می کنن برا امامزاده:imoksmiley: امان از این امام زاده های رو به ازدیاد 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ بچه باز نشنیدی؟ اینام اونجان آره اما بازیش مثل کشتی کجه !!!!! ای طفل بیچاره،چرا پاک از دنیا رفتی....... 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ من میخوام وصیت کنم من مردم برام مقبزه بسازن بگن امامزاده بود :imoksmiley: بگو این آواتارتم بذارن 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ حوری ظرفیتشو داره،چون n بعدی است....... من بدبخت چی؟ غلمان n بعدی به من سه بعدی!!!!!!! بیخیال هم نمیشد لا مذهب..... میگفت این پاداش فلان کارته این پاداش فلان کارته و......... اییی اسی بچه دار هم شدی قااااه 5 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ بگو این آواتارتم بذارن اره سرش یه چادر میذارم بعد میذارمش سر در امامزاده :4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ اره سرش یه چادر میذارم بعد میذارمش سر در امامزاده :4chsmu1: نه همینجوری خوبه اولین امامزاده بی حجاب 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ :ws28: یه جا هست ماهی 3 -4 تا تولید می کنن من هنوز که هنوزه نفهمیدم از کجا میارن اینا رو همیشه دارن پول جمع می کنن برا امامزاده:imoksmiley: حوری ظرفیتشو داره،چون n بعدی است....... من بدبخت چی؟ غلمان n بعدی به من سه بعدی!!!!!!! بیخیال هم نمیشد لا مذهب..... میگفت این پاداش فلان کارته این پاداش فلان کارته و......... اون وقت اسی اتاق پانسمان هم داشت یا همینجوری ولت کردن 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ اییی اسی بچه دار هم شدی قااااه آره چه جورم. از هر جاییم مثل یک درخت بارور،یک بچه رشد کرد......... بنازم این هنر باغبان را که چه درختی به من پیوند زد...... 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ آره چه جورم. از هر جاییم مثل یک درخت بارور،یک بچه رشد کرد......... بنازم این هنر باغبان را که چه درختی به من پیوند زد...... اسی فکم درد گرفت از بس خندیدم :ws28: 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ اون وقت اسی اتاق پانسمان هم داشت یا همینجوری ولت کردن کاش ولم میکردند. یک لحظه کنار نهر شیر و عسل دراز کشیدم خستگی در کنم،دیدم 4 تا غلمان خندان بالای سرم ایستاده اند. :icon_pf (34): گفتم چه گشته؟ گفتند نتیجه اعمال خوبت رسید،میخواهیم یه پاداش اساسی دیگه بهت بدیم...... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده