کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ اه اه ... من چقدر از این انیس الدوله بدم میاد می گن ناصر ازش می ترسیده!!! 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ اه اه ... من چقدر از این انیس الدوله بدم میاد می گن ناصر ازش می ترسیده!!! با این هیبت ترسم داره:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ اه اه ... من چقدر از این انیس الدوله بدم میاد می گن ناصر ازش می ترسیده!!! با این هیبت ترسم داره:banel_smiley_52: نازيييييييييييييييييييي.خانمه كه 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ نازيييييييييييييييييييي.خانمه كه صد رحمت به غلمان بابا ادم میگرخه با ور کن:ws28: 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ صد رحمت به غلمان بابا ادم میگرخه با ور کن:ws28: اخهههههههههه.....اشكالي نداره كه طفلي ولي جوراباش فوتباليه ها لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اين خانم كه اهل اممامه بوده و سوگلي دربار بوده و كتاب هم ازخاطرات خود در دربار نوشته و ناصرالدين شاه در آن روستا عمارتي براي ايشان ساخته وبراي ييلاق وقشلاق استفاده ميكرده و فاميلي انيسي از اسم ايشان گرفته شده ودر اممامه معروف هستند و هنوز عمارت آن پابرجاست و اممامه جزو لواسان است 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ همه زناش همين شكلي بودن بابا تو زنجان يه موزه بود اسامي زناشو با عكس چندتاشون گذاشته بود يه مشت هيولاااااااااا!!! 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ اين خانم كه اهل اممامه بوده و سوگلي دربار بوده و كتاب هم ازخاطرات خود در دربار نوشته و ناصرالدين شاه در آن روستا عمارتي براي ايشان ساخته وبراي ييلاق وقشلاق استفاده ميكرده و فاميلي انيسي از اسم ايشان گرفته شده ودر اممامه معروف هستند و هنوز عمارت آن پابرجاست و اممامه جزو لواسان است :icon_gol: همه زناش همين شكلي بودن باباتو زنجان يه موزه بود اسامي زناشو با عكس چندتاشون گذاشته بود يه مشت هيولاااااااااا!!! منم عكس خانماشو ديدم فقط يه دختربچه كه بينشون بود ترسناك نبود ای جونمابروهاش منو کشته ارايشگرشو بپرس 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده