گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ قتل؟سرقت مسلحانه؟ جو گیر شدم.......یه کاری رو قبول کردم. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ جو گیر شدم.......یه کاری رو قبول کردم. شفاف توضیح بده خوب...... به عضویت گروهـک ریـگی در آمدی؟ 8 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ بزرگترین اشتباهم اینکه نمیتونم اشتباهات گذشتمو درست کنم 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ شفاف توضیح بده خوب...... به عضویت گروهـک ریـگی در آمدی؟ ریگی .... بیخیال.....داغ دلم تازه میشه 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ پسز نوح با بدان بنشست خاندان نبوتش گم شد اشتباهم اين بوده 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ اشتباه زیاد داشتم ولی نه از اینا که اثرش خیلی موندگار باشه ........... از نظر خانوادم بعضیاش اشتباه بود ولی از نظر خودم سکوی پرتاب ! همینم شد .......... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ به دنیا اومدنم ....زندگی واقعا ارزش نداره هرچی میخوای باهاش کنار بیای بازم میره تو اعصابت و میزندت زمین ......... سکوت در برابر بی عدالتی...... 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ به دنیا اومدنم ....زندگی واقعا ارزش نداره هرچی میخوای باهاش کنار بیای بازم میره تو اعصابت و میزندت زمین .........سکوت در برابر بی عدالتی...... Why Snow White 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ Why Snow White که چی این هم از بدبختیشه.....اینم شد زندگی بعدشم که میدونی با چه به روزش اومد.... عین زندگی خودمم:cryingf: 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ بزرگترین اشتباهم بهترین اتفاق زندگیم بود... 5 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ خدا كنه هيچ وقت اولين اشتباه آخرين اشتباه نباشه زود قضاوت نكني ها قشنگ فكر كن بعد اولين اشتباه آخرين اشتباه نباشه يعني چي ؟ 2 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ یه روزی ... یه جایی ... یه دل شکوندم ... که البته مجبور شدم ...بین بد و بدتر بود ... ولی کاش هیچوقت اون شرایطو به وجود نمی آوردم که بعد مجبور شم دل بشکنم ...:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بزرگترین اشتباه؟ تو دبیرستان رشته ریاضی رو انتخاب کردم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ با یه سریش دوست شدم تا بخوام قیچی کنم دوستیم و پوستم کنده شد ! 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ دل باختم شديد ولي اون اصلا نميدونه دركم نميكنه نميدونم چرا مغرور شده اينطوري نبود دوس داشتنش تو زندگيم بزرگترين اشنباه بوده ولي خوشحالم از اين اشتباهم:rose: 3 لینک به دیدگاه
flora67 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ یه دوره ای خیلی خودم تحویل می گرفتم.. الان دارم به شدت چوبشو می خورم..:w165: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده