arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ سلام اميدوارم حالتون خوب بوده باشه :rose: موضوع اينكه بزرگترين اشتباهتون تو زندگيتون بنظرتون چي بوده ؟ 21 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ خدمت ......................................................... باعث خیلی بدبختیا شد :smiley-gen165: 6 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ سلام اميدوارم حالتون خوب بوده باشه :rose: موضوع اينكه بزرگترين اشتباهتون تو زندگيتون بنظرتون چي بوده ؟ به دنیا اومدنم اولیش بوده و ادامه زندگی هم دومیش که هر دو بزرگترین هستند. 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ وارد کردن فقط یک لکه ننگ در صفحات آخر شناسنامه ام،که ای کاش همیشه سفید میماند...... 14 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ بی خیال نیستم . یعنی نمی تونم باشم اما میدونم که بی خیالی رو عشقه والله 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ یه کار خوب که بهم پیشنهاد شده بودو قبول نکردم 6 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ به یه آدم آشغال رو دادم شوخی قشنگی بود. 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ شوخی قشنگی بود. عزیزم کاملا جدی بود شوخی نبود 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ عزیزم کاملا جدی بود شوخی نبود باورم نمیشه. برای من نبود خوب؟ لینک به دیدگاه
razi aa 252 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ شایداینکه همه رو مثله خ.دم میدیدم.ولی خیلی هم بزرگ نبود 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ نمیگم بزرگترین اشتباهم به دنیا اومدنم بوده چون من تصمیم نگرفتم که دنیا بیام نمیگم ادامه زندگیم بوده چون من در حدی نیستم که به ادامه یا پایان دادنش اشراف داشته باشم و ترسوتر ازونم که بخوام بهش پایان بدم ولی بزرگترین اشتباهم تو زندگی امید به ادامه زندگیم با موجوداتی به نام انسان هست و دل خوشی به این زندگی منحوس 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ بزرگترین اشتباه توی زندگیم 2 سال پیش بود که به یه پست فطرت حقیر اعتماد کردم 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ بزرگترین اشتباه توی زندگیم 2 سال پیش بود که به یه پست فطرت حقیر اعتماد کردم پس معلوم شد چرا اینقدر ضد مرد هستی........ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ پس معلوم شد چرا اینقدر ضد مرد هستی........ ای اسیییییییییی باز داری شروع میکنیا:w00: الان اینجا دوباره میشه مکتب خانه ی فمنیسم:167: لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ پس معلوم شد چرا اینقدر ضد مرد هستی........ شما علم غیب داشتی و ما بی خبر بودیم ؟!!!!! من کی گفتم مرد بود ؟!!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده