Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 یک سوسک چنانچه به هرعلت سر ازتنش جداشود میتواند تا یک ماه هم همچنان زندگی کند ؛علت امرآن است فشارخون سوسک ها به اندازه جانوران پستاندار نیست . بنابراین جدا کردن سرآنها باعث نمیشود که ازخونریزی بمیرند. بعلاوه سوسک ها برای تنفس به سر احتیاجی ندارند وسرفقط برای خوردن ، دیدن و جهت یابی مورد نیاز آنها است. یک سوسک ؛ سرانجام بعد ازچند هفته که سرازتنش جدا شد، خواهد مرد و این به سبب نخوردن آب و غذا است . **امیدوارم با خوندن این مطلب هوس نکنید سریک سوسک را ازتنش جدا کنید !!! 10
pashaa 3249 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 یک سوسک چنانچه به هرعلت سر ازتنش جداشود میتواند تا یک ماه هم همچنان زندگی کند ؛علت امرآن است فشارخون سوسک ها به اندازه جانوران پستاندار نیست . بنابراین جدا کردن سرآنها باعث نمیشود که ازخونریزی بمیرند. بعلاوه سوسک ها برای تنفس به سر احتیاجی ندارند وسرفقط برای خوردن ، دیدن و جهت یابی مورد نیاز آنها است. یک سوسک ؛ سرانجام بعد ازچند هفته که سرازتنش جدا شد، خواهد مرد و این به سبب نخوردن آب و غذا است . **امیدوارم با خوندن این مطلب هوس نکنید سریک سوسک را ازتنش جدا کنید !!! ممنون از مقاله آموزندت ولی من تا الان فکر میکردم تنها راهی که باعث مرگ آنی سوسک میشه جدا کردن سر از تنشه 3
royan aria 2423 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 تورو خدا ازین تاپیکا میزنی عکس نذار آدم بتونه درست مطلبو بخونه 5
Iman-Emperatour 4937 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 تورو خدا ازین تاپیکا میزنی عکس نذار آدم بتونه درست مطلبو بخونه خوشکله که! 3
pashaa 3249 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 تورو خدا ازین تاپیکا میزنی عکس نذار آدم بتونه درست مطلبو بخونه مگه چشه به این قشنگی:icon_pf (34): اگه تو بیای پروف من این عکسای که برام میذارن ببینی پس حتما کارت به بیمارستان میکشه:banel_smiley_52::icon_pf (34): 2
setiya 12665 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 ممنون از مقاله آموزندت ولی من تا الان فکر میکردم تنها راهی که باعث مرگ آنی سوسک میشه جدا کردن سر از تنشه منم هميشه سرشونو جدا ميكردم مگه چشه به این قشنگی:icon_pf (34): اگه تو بیای پروف من این عکسای که برام میذارن ببینی پس حتما کارت به بیمارستان میکشه:banel_smiley_52::icon_pf (34): :167: اونا خيلي هم خوشجلن ميخواي بازم بزارم؟ 3
pashaa 3249 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 منم هميشه سرشونو جدا ميكردم :167: اونا خيلي هم خوشجلن ميخواي بازم بزارم؟ موتو آتیش زدن که اینجوری یهو پیدات شد؟؟؟:icon_pf (34)::w00::w00: نه تروخدا از این چیزای وحشتناک نزار که غیر قابل تحمله 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 9 مرداد، 2011 کلا عمره سوسک 120 روزه بنده خدا حالا چه با سر چه بی سر
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 9 مرداد، 2011 توی اون مدتی که سرش نیست راه هم میره ؟؟؟ نمیدونم راه میره یا نه ولی میدونم غذا میخوره
ارسال های توصیه شده