Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ چی ؟ ماشین لباسشویی رو خودت روشن می کنی !؟! نه ... نه ... این کارا محمد دردی رو دوا نمی کنه باید مشکل رو اول درست ارزیابی کرد، بعد راه حل داد و حلش کرد می تونید کاری کنید که به جای 100 بنویسه 1000 تا عضو، با 10 برابرش مهمان، مایه اش دو تا کلیکه ! بهههه. سلام پیمان جان این کارا کدوم کاراس؟ موافقم. مشکل انجمن روی تعداد اعضا و ثبت نامی و اینا نیست. چون از این نظر خوبه. مشکل روی بازدهی کمتره به نظرم (البته یه نظر شخصیه ) قبل از ارزیابی مشکل هم دوتا مرحله دیگه هست اول شناختن هدف، دوم شناختن مشکلاتی که واسه رسیدن به اون هدف یا هدفا هستش. مرحله سوم میشه ارزیابی اون مشکلا واسه ارزیابی اون مشکلی که گفتم یه تاپیک خیلی خوبی تو گفتگوی آزاد یکی از بچه ها زد که نظرات خیلی خوبی هم داده شد: http://www.noandishaan.com/forums/thread134214.html خوشحال میشیم تو هم اگه فرصت داشتی، نظراتتو بگی حالا بعد از این ارزیابی مشکل که هفته پیش یه جمع بندی هم شد، رسیدن به راه حلا و عملی کردن اوناس. گذروندن تمام این مراحلم با مشارکت جمعی همه بچه ها هستش همونطور که همفکری جمعی واسه ارزیابی مشکل بوده، همکاری جمعی هم واسه رفع اون هستش 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ ممد چه خبره اینجا اول که ونوس رو کشتی الانم که امین رو ترور کردی؟ اعتراف کن نقشت واسه من چیه؟ 5 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ ممد چه خبره اینجا اول که ونوس رو کشتی الانم که امین رو ترور کردی؟ اعتراف کن نقشت واسه من چیه؟ اینجا ببینین، خودشون خواستن: #44 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ اینجا ببینین، خودشون خواستن: #44 عه ندیده بودم پس ممد در این زمینه تبرئه میشه 3 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ عه ندیده بودم پس ممد در این زمینه تبرئه میشه من کی خواستم ممد پروفایلمو بپوکونه؟! :| من دیه میخوام... 5 لینک به دیدگاه
arash yosefiyan 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ سلام من عضو جدید هستم .لطفا نحوه دانلود طرح تفظیلی تهران را ارسال کنید 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ سلام من عضو جدید هستم .لطفا نحوه دانلود طرح تفظیلی تهران را ارسال کنید سلام دوست عزیز خوش اومدین به نواندیشان می تونین از سرچ گوگل بالای انجمن استفاده کنین: این تاپیک رو ببینین،فکر کنم چیزی که می خواین باشه: [h=1]طرح تفصیلی مناطق 22 گانه شهر تهران[/h] 8 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۴ سلام.این انجمن مال ماس,پس تمیزوپاک نگهداشتنش باماس,,,بحث وتبادل اطلاعات فنی وتخصصی حق ماس,چراکه مخ بچههای ایرونی بیشترطلاس...(گویشی ب زبان جوادرضویان درحاشیه ) باتشکرازمدیران,دوستان گرانقدرانجمن.یاعلی 5 لینک به دیدگاه
mortaza bagbany 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مدیریت محترم سایت نواندیشان باسلام اینجانب مرتضی باغبانی هستم . دانلود اینجانب در زمینه مقاله ، مجله ، و پروژه های معماری با مشکل مواجه شده است از شما مدیر محترم سایت درخواست می کنم مشکل دانلود را برطرف فرمایید . با تشکر از زحمات دلسوزانه شما 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مدیریت محترم سایت نواندیشان باسلام اینجانب مرتضی باغبانی هستم . دانلود اینجانب در زمینه مقاله ، مجله ، و پروژه های معماری با مشکل مواجه شده است از شما مدیر محترم سایت درخواست می کنم مشکل دانلود را برطرف فرمایید . با تشکر از زحمات دلسوزانه شما سلام. خوش اومدین به انجمن به صورت مشخص برای دانلود کدوم فایل های معماری مشکل دارید؟ 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تاپیک خنده بازار چرا حذف شده؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تاپیک خنده بازار چرا حذف شده؟ به دلیل گذاشتن یکی دوتا جوک مورد دار منظور از مورددار یعنی خلاف قوانین جرایم رایانه ای هست که جوکای سیاسی و اینا میشه. سایت بابتش دوبار اخطار دریافت کرد. واسه همین کلاً شوت شد بایگانی و ایشالا تو تاپیک جدید به اسم خنده سرای نواندیش بیشتر رعایت میشه 7 لینک به دیدگاه
bahar panahi 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام. وقتتون بخیر. من میخوام برا مجله ساخت شهر مقاله بفرستم. آدرس سایتی که از این مجله دارم فعال نیست. سایتش عوض شده؟ من چطور میتونم اطلاعاتی از این مجله دریافت کنم؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام. وقتتون بخیر. من میخوام برا مجله ساخت شهر مقاله بفرستم. آدرس سایتی که از این مجله دارم فعال نیست. سایتش عوض شده؟ من چطور میتونم اطلاعاتی از این مجله دریافت کنم؟ مجله ساخت شهر، خصوصی هستش و خب الان بیشتر از دو ساله که منتشر نمیشه و داره دیگه امتیاز علمی پژوهشیش رو از دست میده. آخرین شمارش شهریور 91 بوده. ولی حالا می تونید از طریق ایمیل و شماره ای که داره باهاشون صحبت کنید که نمیدونم اطلاعات ایمیل و تلفن فعال باشه و پاسخگو باشن یا نه. ولی تو لینک زیر هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ دروووووووود بر ارشدهای ارجمند انجمن....:icon_gol: http://www.noandishaan.com/forums/thread150251.html#post1570433 5 لینک به دیدگاه
bahar panahi 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سلام. وقت بخیر. من این مقاله جایگاه جهانی مسکن اجتماعی رو دارم ولی نمیدونم کجا چاپ شده که بهش رفرنس بدم!!!! 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سلام. وقت بخیر. من این مقاله جایگاه جهانی مسکن اجتماعی رو دارم ولی نمیدونم کجا چاپ شده که بهش رفرنس بدم!!!! سلام. این مقاله از مقالات اینترنتی هست که جایی چاپ نشده 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ حالا خوبه سایت رنک 30 هزارم دنیا رو دارید اینطور با کاربرانتون توهینآمیز رفتار میکنید، وای اگر یه سایت مهم و پررفتوآمد داشتید میخواستید چه کنید شما؟ لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۴ ضمنا در عین بزدلی هم وقتی من نیستم بنم نکنید، بعدش هم کامنتمو حذف کنید و برید پای منبر هم و آفرین بگید به هم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده