Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ سجاد جان من خودم شخمش میزنم. تو الان عصبانی هستی نزن بابا نزن لامصب میزنی بچه مردم رو شخم میزنی 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ سجاد جان من خودم شخمش میزنم. به این میگن یه مدیر ارشد فداکار که برای خوابیدن بحثا همه چیرو به گردن گرفت که بره خصوصی پیگیری کنه 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ سجاد جان من خودم شخمش میزنم. ارشد ما ان ادمین 18 ساله ای هستش که گاو اهن به خودش میبندد و به زیر تاپیک های spow میرود 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ معتاد مزمن حاد تو دفتر سابق من اسپم نکن پسرم بیایین بریم تو تالار مکانیک اسپم بازی 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ تو دفتر سابق من اسپم نکن پسرمبیایین بریم تو تالار مکانیک اسپم بازی کجاش؟ :gnugghender::gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ تعجیل در ظهور مدیران ارشد، بیپ بیپ، هوارا !!! دی : 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ صحبت از کشاورز و شخم زنی و اینا شد لازم دونستم بگم بنده فعلا در فصل برداشت به سر میبرم و خبر از هیچ گونه شخم زدنی ندارم. 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ سجاد جان مطمئنی!؟ من تمام پست ها و تاپیک های حذف شده رو چک کردم اصلا پستی از شما ندیدم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ دستتون درد نکنه همه پست ها رو پاک کردید 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ دستتون درد نکنه همه پست ها رو پاک کردید اره پستهایی که الکی شایعه درست کنه برای دوستان پاک میشه 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ کاش پاک نمکردید.... 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ اره پستهایی که الکی شایعه درست کنه برای دوستان پاک میشه شایعه نبود پست واسه من نصیحت بود فقط:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ خود محمد که اومد توضیح داد.................لا اقل اون پست رو میزاشتین بمونه.............. به هرحال تصمیم مدیران ارشد بوده 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ شایعه نبود پست واسه من نصیحت بود فقط:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عزیزم وقتی اصل موضوع پاک شده فرعشم پاک میشه حتی جواب محمد هم پاک شده 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ با عرض معذرت و با وجود اینکه دوستون دارم ولی یه حرفی از دیروز گیر کرده بود نتونستم نگم... اصلا کار قشنگی نکردید که پاک کردید... 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ با عرض معذرت و با وجود اینکه دوستون دارم ولی یه حرفی از دیروز گیر کرده بود نتونستم نگم... اصلا کار قشنگی نکردید که پاک کردید... مهدی جان من پاک کردم سوالی پرسیده شد جوابی هم داده شد از اونجایی که شایعه بود و ممکن بود جو رو شلوغ کنه حذف کردم لطفا دیگه ادامه ندید 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ سلام محمد تو بعضی از تالارها وقتی پاسخی ارسال می شه منتظر تایید می مونه، مثله لینک زیر تالار زبان http://www.noandishaan.com/forums/thread98545.html#post1054101 فک کنم دوبار اینجا ارسال کردم که هر دو منتظر تاییده، یکیش رو لطفا پاک کن مشابه این قبلا تو تالار درخواست مقالات اتفاق افتاده بود، اون موقع فرصت نشد بگم، بعدش فراموشم شد. 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ سلام محمد تو بعضی از تالارها وقتی پاسخی ارسال می شه منتظر تایید می مونه، مثله لینک زیر تالار زبان http://www.noandishaan.com/forums/thread98545.html#post1054101 فک کنم دوبار اینجا ارسال کردم که هر دو منتظر تاییده، یکیش رو لطفا پاک کن مشابه این قبلا تو تالار درخواست مقالات اتفاق افتاده بود، اون موقع فرصت نشد بگم، بعدش فراموشم شد. سلام. مرسی گفتی. به خاطر جلوگیری از اسپم رباتا هستش که چندوقت پیش زیاد شده بودن. یه کمی حساسیت زیادی بالا بوده مثل اینکه خیلی پستای درست رو هم از اون دست تشخیص میداده و جلوی نمایشش رو میگرفته. الان بهتر کردم و فکر نکنم دیگه این مشکل واسه دوستان پیش بیاد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده