hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۵ اومدیم سلامی عرض کنیم به مدیر ارشد خسته نباشی دلاور 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ خداییش این مطلبو کی گذاشته بیاد خودشو معرفی کنه 7 لینک به دیدگاه
سجاسی 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ سلام من یه سوال مربوط به حوزه بینایی ماشین دارم ولی نمیدونم چطوری مطرحش کنم 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ سلام من یه سوال مربوط به حوزه بینایی ماشین دارم ولی نمیدونم چطوری مطرحش کنم سلام دوست عزیز می تونین سوالتون رو توی لینک زیر مطرح کنین، دوستان اگه بتونن حتما راهنماییتون می کنن: [h=2]پردازش تصویر و بینایی ماشین[/h] 4 لینک به دیدگاه
atefehr 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۵ سلام.خسته نباشید. ازتون کمک میخوام و اون در مورد درست کردن مدار سون سگمنت هستش و من در این زمینه خیلی بی تجربه و بی اطلاع هستم و نیاز به کمک دارم تااین مدار رو به شکل ساده و اولیه طراحی کنم.ساده یعنی بااستفاده از گیت های and و or و با logicstate.اگه امکانش هس کمکم کنین.ممنون میشم 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۵ سلام.خسته نباشید.ازتون کمک میخوام و اون در مورد درست کردن مدار سون سگمنت هستش و من در این زمینه خیلی بی تجربه و بی اطلاع هستم و نیاز به کمک دارم تااین مدار رو به شکل ساده و اولیه طراحی کنم.ساده یعنی بااستفاده از گیت های and و or و با logicstate.اگه امکانش هس کمکم کنین.ممنون میشم سلام دوست عزیز سوالتون رو توی تالار مهندسی برق مطرح کنین تا دوستان راهنماییتون کنن، البته یه توضیح هم لطفا بهش اضافه کن که دقیقا می خوای چی نمایش بده. [h=2]مهندسی برق[/h] 4 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۵ سلام میشه داخل تلگرام یه گروهی بزنین به اسم نواندیشان ... همه جمع بشن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
farshidfar 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۵ سلام من هرچقدر گشتم تالاری مربوط به مرمت نبود مجبورم اینجا مطرح کنم،کسی دتایل مرمت داره؟ فرستاده شده از SM-A310Fِ من با Tapatalk 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۵ سلام من هرچقدر گشتم تالاری مربوط به مرمت نبود مجبورم اینجا مطرح کنم،کسی دتایل مرمت داره؟ فرستاده شده از SM-A310Fِ من با Tapatalk سلام.سوالات میتونید در این تاپیک بپرسید. https://www.noandishaan.com/forums/thread21401.html اینم که بخش مرمت هست بگردید. https://www.noandishaan.com/forums/forum1031.html ممنون میشم واسه سوالاتتون تاپیک نزنید. 5 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۵ سلام میشه داخل تلگرام یه گروهی بزنین به اسم نواندیشان ... همه جمع بشن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب نواندیشان کانال داره: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ولی گروه نمیشه ایجاد کرد، هم کنترلی روش نمیشه داشت و هم کلی مشکلات و مزاحمت ها ممکنه به وجود بیاد. 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۵ سلام میشه لطفا تاپیک [h=1]موضوع: والدین چگونه میتوانند رفتار آنلاین بچهها را کنترل کنند؟[/h] از صفحه اصلی تالار به بخش [h=2]کودکان و نوجوانان[/h] منتقل بشه؟ ممنون 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۵ سلام میشه لطفا تاپیک موضوع: والدین چگونه میتوانند رفتار آنلاین بچهها را کنترل کنند؟ از صفحه اصلی تالار به بخش کودکان و نوجوانان منتقل بشه؟ ممنون سلام پیمان جان منتقل شد. 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۵ سلام این دوتا تاپیک به موازات هم هستند اگه ممکنه تالارشون یکی بشه یا در تالار گفتگو آزاد باشه یا خانواده اگه قرار شد درتالار خانواده باشه ،لطفا به بخش ؛حیاط خلوت،منتقل بشه ممنون آقایون ، باسه شما زیبایی خانومی که باهاش ازدواج می کنید چقدر مهمه؟ خانوما باسه شما قیافه پسری که میخواین باهاش ازدواج کنید چقدر مهمه؟ 5 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۵ سلام این دوتا تاپیک به موازات هم هستند اگه ممکنه تالارشون یکی بشه یا در تالار گفتگو آزاد باشه یا خانواده اگه قرار شد درتالار خانواده باشه ،لطفا به بخش ؛حیاط خلوت،منتقل بشه ممنون آقایون ، باسه شما زیبایی خانومی که باهاش ازدواج می کنید چقدر مهمه؟ خانوما باسه شما قیافه پسری که میخواین باهاش ازدواج کنید چقدر مهمه؟ سلام انجام شد، ولی لینکای مبدا هم برای یه هفته فعال باقی می مونه. 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ سلامانجام شد، ولی لینکای مبدا هم برای یه هفته فعال باقی می مونه. به علت اعتراض استارتر، یکی از تاپیکا به محل قبلیش برگردونده شد. 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۵ به علت اعتراض استارتر، یکی از تاپیکا به محل قبلیش برگردونده شد. ایمان جان خودت میبینی دوتا تاپیک دقیقا مثل هم هستند چرا یکی تو تالار خانواده است یکی تو گفتگو آزاد؟ این قضیه کمی باعث میشه تالارها مطالبشون تکراری و به موازات هم زده بشه و همپوشانی داشته باشه و این بی نظمی محسوب نمیشه؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ in bere talar pezeshki [h=3]پرسش و پاسخ در مورد ايمپلنت[/h] 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ به علت اعتراض استارتر، یکی از تاپیکا به محل قبلیش برگردونده شد. ایمان جان خودت میبینی دوتا تاپیک دقیقا مثل هم هستند چرا یکی تو تالار خانواده است یکی تو گفتگو آزاد؟ این قضیه کمی باعث میشه تالارها مطالبشون تکراری و به موازات هم زده بشه و همپوشانی داشته باشه و این بی نظمی محسوب نمیشه؟ باسلام مجدد 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ با سلام اگر ممکنه این تاپیک: [h=1]ماجرای عجیب و غریب شمعها![/h] به بخش خانه داری منتقل بشه ممنون 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده