Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ یک سال پیش در چنین روزی من اینجا عضو شدم:girl_blush2: بنابر یه اتفاقاتی (اخراج شدن ِ مهرشادو....)بچه ها تصمیم گرفته بودن با باشگاه قهر کنن و اومدن اینجا وساعت 12 نیمه شب بود که فرگل و مریمی پیام دادن و ادرس اینجارو دادن که بیا اینجا که همه هستن و منم اومدم و عضو شدم و اون شب خوش گذشت و فراموشش نمیکنم و من بعد اون شب دیگه اینجا نیومدم و گذشت تا خرداد ماه که سهیییل منو دعوت کرد و گفت بیا اینجا که منم دوباره اومدم اینجا و تا جمعو از حضور خودم مستفیض کنم :دی نمیدونم اومدن من به اینجا خوب بود یا نه درسته دوستای خیلی خوبی پیدا کردم ولی باز.... پ.ن:البته 11 دی عضو شدما ولی خواستم زودتر این خبرو اعلام کنم :icon_gol: 14 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ من 4-5 ماه بعد از تو عضو شدم....وافن ازم دعوت کرد که بیام....اولا زیاد فعالیت نمیکردم فقط گاهی سر میزدم ولی الن چند ماهیه تقریبا همش اینجام....جو و محیط اینجا ر وخیلی بیشتر دوست دارم .... 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ من 4-5 ماه بعد از تو عضو شدم....وافن ازم دعوت کرد که بیام....اولا زیاد فعالیت نمیکردم فقط گاهی سر میزدم ولی الن چند ماهیه تقریبا همش اینجام....جو و محیط اینجا ر وخیلی بیشتر دوست دارم .... منم همینطور.....اینجا خیلی ارومه و همه همو میشناسن با این حال من هنوزم که هنوزه عاشق ِ مهندسانم فقط این چن ماهه خیلی مزخرف شده :viannen_38: 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ منم همینطور.....اینجا خیلی ارومه و همه همو میشناسن با این حال من هنوزم که هنوزه عاشق ِ مهندسانم فقط این چن ماهه خیلی مزخرف شده :viannen_38: مهندسان مه ها ی اولش که من عضو شده بودم خیلی خوب بود...یعنی تقریبا اذر و دی پارسال.... خرداد و اون موقع ها که دیگه عالی شده بود ...واقعا باشگاه مهندسان بود...الان هر تاپیکی میزنی میشه اسپم خونه! یه کلمه حرف جدی نمیشه زد!اینجا شاید تعداد کاربرا کمتر باشه و تو نگاه اول سوت وکور به نظر بیاد ولی من ارامشش و دوست دارم 4 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ من حدودا یه سال و 2 هفته پیش اونجا عضو شدم تازهههه یه 3 ماه پیش یه اکانت همین طوری ساختم خودمم یادم نبود که یوزرش چی اومدن اقا اسی هم بهانه ی خوبی شد تا یه اکانت تازه و درست بسازم و ... 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ منم تو يه تاپيكي كه فكر كنم سجاد زده بود اومدم اينجا و كلا" همه جوره اينجا رو دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ منم اینجا رو دوست دارم قبلا گفتم اینجا مثل خونه ییلاقی می مونه کنار کوه با قله های برفی و بودن کنار اتیش مطبوع دوستان همراه چایی که تو قهوه خونه سمندون تهیه میشه و سرو میشه 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ من 1 ماهم نمیشه اینجام اومدم گزارشکاره شیمی دانلود کنم نواندیشان دلو برد... 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ فقط این چن ماهه خیلی مزخرف شده :viannen_38: پس چرا هنوز؟ من هنوزم که هنوزه عاشق ِ مهندسانم آخه اونجا هم شد جا... :icon_razz: من گاهی مرم به پیغام خصوصیام جواب بدم حالم بهم میخوره 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ منم عسل دعوت کرد تاریخ عضویت 21-06-2010:ws3: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ پس چرا هنوز؟ آخه اونجا هم شد جا... :icon_razz: من گاهی مرم به پیغام خصوصیام جواب بدم حالم بهم میخوره واااا....خب من که به محیطش کار ندارم ولی خداییش بچه هاش خیلی خوب بودن و بعضیاشون اومدن اینجا و بعضیاشون دیگه رفتن و من عاشق جَو صمیمیش بودم و اینقدی که ازونجا خاطره دارم ازینجا ندارم من كي عضو شدم؟؟ خیلی بعدِ من!!! 1 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ یه نیگا به تاریخ عضویت من بکنین یه نیگا هم به یوزرم عجیب نیست که این اسم تا حالا اشغال نشده بود و من مجبور نشدم شونصد تا شماره پشتش ردیف کنم ؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ یه نیگا به تاریخ عضویت من بکنین یه نیگا هم به یوزرم عجیب نیست که این اسم تا حالا اشغال نشده بود و من مجبور نشدم شونصد تا شماره پشتش ردیف کنم ؟ منم اولین جا بود که دیدم این یوزر اشغال نشده سریع چسبیدم بش البت اولا اسمم یه چی دیگه بود اینجا که کسی یادش نی 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ منم وقتی مهندسان فیلی شد اومدم البته الانم زیاد نمیام 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ منم اولین جا بود که دیدم این یوزر اشغال نشده سریع چسبیدم بش البت اولا اسمم یه چی دیگه بود اینجا که کسی یادش نی من یادمه...اسمت به فینگلیش بود +جمع حروف ابجد اسمت منم وقتی مهندسان فیلی شد اومدم البته الانم زیاد نمیام :girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده