RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ اواخر ژانويه گذشته بود که در برخي منابع خبري اعلام شد: «محلولهاي شوينده توالتفرنگي ميتوانند سبب التهابهاي پوستي شوند.» احتمالا خيليها وقتي روي توالت فرنگي مينشينند، به اين فکر ميافتند که مبادا از نفر قبلي که آنجا نشسته بوده، بيماري يا عفونتي بگيرند... شما چه فکر ميکنيد؟ التهابهاي پوستي ناشي از توالت فرنگي سبب التهاب پوست اطراف باسن و رانها ميشوند و اگر براي درمانشان اقدامي صورت نگيرد، خارش، سوزش و درد آنها تا مدتها ميهمان فرد مبتلا خواهد ماند. اين بيماريها ابتدا در سال 1927 تعريف شدند. آن زمانها توالتفرنگيها چوبي بودند و تماس پوست با لاک، لعاب و رنگ اين چوبها، سبب تحريک پوست ميشد. در 2 دهه 80 و 90 ميلادي به تدريج توالتهاي چوبي خانگي و عمومي به انواع پلاستيکي ارتقا يافتند و کمکم کاورهاي بهداشتي هم در دسترس عموم قرار گرفتند و در نتيجه التهابات پوستي ناشي از نشستن روي توالتفرنگي به شدت کاهش يافت. اما اخيرا خانوادهها براي شستوشوي سرويس بهداشتي و رعايت بهداشت از انواع محلولهاي پاککننده بسيار قوي استفاده ميکنند. محققان آمريکايي با معاينه چند مورد کودک مبتلا به التهاب پوستي در ناحيه باسن علل احتمالي اين التهابها را بررسي کردند و متوجه شدند مسوولان مدارس اين کودکان براي شستن سرويسهاي بهداشتي مدارس از مواد شوينده بسيار قوي استفاده ميکنند. اين محلولها حاوي 2 ماده قوي و تحريک کننده شديد پوست (ديدسيل ديمتيل آمونيوم کلريد و آلکيل ديمتيل آمونيومکلريد) هستند. به همين دليل، توصيه ميشود در اماکن عمومي از قبيل رستورانها، هتلها، بيمارستانها و... از پوششهاي يکبار مصرف توالتفرنگي استفاده کنيد؛ اگر رويه توالتفرنگيتان از انواع چوبي است آن را عوض کنيد و براي شستوشوي توالتفرنگي نيز محلولهاي شيميايي قوي را به كار ببريد. توالتفرنگي و بيماريهاي مقاربتي بيماريها و عفونتهاي منتقله از راه تماس جنسي هنگام مقاربتهاي جنسي منتقل ميشوند اما برخي از اين بيماريها روشهاي انتقال ديگري هم دارند؛ مثلا از طريق تماس پوستي. کلاميديا، سوزاک و سيفليس عفونتهاي منتقله جنسي باکتريايي هستند اما همه آنها فقط از راه مايعات جنسي انتقال مييابند. امکان ندارد اين بيماريها را از نشستن روي توالتفرنگي بگيريد زيرا اين باکتريهاي بيماريزا نميتوانند خارج از بدن افراد به مدت طولاني زندگي کنند. اين در حالي است که ويروس عامل تبخال تناسلي ميتواند از طريق تماس پوستي بدون تماس با مايعات جنسي هم انتقال يابد. توالتفرنگي، هپاتيت و ايدز ويروسهاي عامل هپاتيت و ايدز از طريق خون و مايعات جنسي فرد آلوده منتقل ميشوند اما ويروس هپاتيت در مدفوع هم وجود دارد؛ پس بهطور نظري ممکن است به نحوي دستتان به مدفوع آلوده شود و پس از گذشت زمان، بيهوا دست به دهان ببريد و آلوده شويد. اما انتقال آن از طريق صندلي توالتفرنگي بعيد است. گال و شپش ناحيه تناسلي نيز انگلهايي هستند که بايد در بدن ميزبان زندگي کنند و بنابراين بعيد است که روي صندلي توالتفرنگي بمانند و منتقل شوند. توالتفرنگي و عفونت تريکومونايي عفونت تريکومونايي هم بيمارياي است که به وسيله موجودي تکسلولي به نام تريکومونا ايجاد ميشود. اين تکسلولي از راه تماس مستقيم جنسي يا تماس اندام تناسلي با جسمي خيس مانند حوله يا صندلي توالتفرنگي منتقل ميشود اما احتمال انتقال آن از طريق مقاربت بيشتر است. 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ ولی نسبت به توالت سنتی ایرانی بهتر نیست آیا؟ 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ ولی نسبت به توالت سنتی ایرانی بهتر نیست آیا؟ والا این جور که اینجا نوشته قاعدتا توالت خودمون بهتره 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ والا این جور که اینجا نوشتهقاعدتا توالت خودمون بهتره :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ من از توالت فرنگی بدم میاد ....یعنی چندشم میشه :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ من از توالت فرنگی بدم میاد ....یعنی چندشم میشه :viannen_38: خوب کاری میکنی منم موافقم کاملا واضحه که هر چه منشا میکروبها به ما نزدیکتر باشه بیشتر دچار میشیم 2 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ من از توالت فرنگی بدم میاد ....یعنی چندشم میشه :viannen_38: درست مثل من 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ والا این جور که اینجا نوشتهقاعدتا توالت خودمون بهتره خوب اینجا فقط بدی های اونو نوشته اگر خوبی هاش رو هم بنویسه و اگر بدی های سنتی رو بنویسه اون موقع معلوم میشه الان همه دارند رو میارن به فرنگی مشکلات زانو درد یکیشه بقیش رو نمیدونم...که مطمئا خیلی بدی های دیگه هم داره من از توالت فرنگی بدم میاد ....یعنی چندشم میشه :viannen_38: آره منم بدم میاد واس اینه که عادت نداریم تا حالا استفاده نکردم یه جا بودیم فقط از اینا داشت :icon_pf (34): من هر دفعه میخواستم کاری کنم 1 کیلومتر باید راه میرفتم تا برسم به سنتی 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ خوب اینجا فقط بدی های اونو نوشتهاگر خوبی هاش رو هم بنویسه و اگر بدی های سنتی رو بنویسه اون موقع معلوم میشه الان همه دارند رو میارن به فرنگی مشکلات زانو درد یکیشه بقیش رو نمیدونم...که مطمئا خیلی بدی های دیگه هم داره آره منم بدم میاد واس اینه که عادت نداریم تا حالا استفاده نکردم یه جا بودیم فقط از اینا داشت :icon_pf (34): من هر دفعه میخواستم کاری کنم 1 کیلومتر باید راه میرفتم تا برسم به سنتی درسته حق با شماست شاید اگه بدی های اینو بگن بدتر هم به نظر بیاد 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ خوب اینجا فقط بدی های اونو نوشتهاگر خوبی هاش رو هم بنویسه و اگر بدی های سنتی رو بنویسه اون موقع معلوم میشه الان همه دارند رو میارن به فرنگی مشکلات زانو درد یکیشه بقیش رو نمیدونم...که مطمئا خیلی بدی های دیگه هم داره آره منم بدم میاد واس اینه که عادت نداریم تا حالا استفاده نکردم یه جا بودیم فقط از اینا داشت :icon_pf (34): من هر دفعه میخواستم کاری کنم 1 کیلومتر باید راه میرفتم تا برسم به سنتی اره درسته سنتیم مشکلاته خودشو داره ولی باز چندش اور نیس ماهم رفته بودیم یه جا و هتله فقط تو کار فرنگی بود:viannen_38: و من بعد کارم میرفتم حموم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده