rezanassimi 9037 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 :smiley (18): کاربرای ویژه نخش ساندیس خورا رو دارن بخیه نخش ساندیس نخورا!!!!! مدیرا چی میخورن ؟ 2
غایب 4790 سازنده ارسال شده در 19 اسفند، 2010 :smiley (18): کاربرای ویژه نخش ساندیس خورا رو دارن بخیه نخش ساندیس نخورا!!!!! منم ساندیس میخوام. حالا کی رو باید ببینم؟ 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 سعی کن بشه والا یکی دیگه جاتو میگیره. :viannen_38: کاربر ویژه نظر کرده معظم له انجمن نواندیشان است. ما افتخار غلامی مدیران را داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smiley (18): کاربرای ویژه نخش ساندیس خورا رو دارن بخیه نخش ساندیس نخورا!!!!! اقا افشییییییییییییییییییییییییییییییییییین :shad::shad::shad::shad: 3
am in 25041 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 مدیرا چی میخورن ؟ ایستک!!! منم ساندیس میخوام. حالا کی رو باید ببینم؟ باس از آب شیر شروع کنی بیای بالا!!!!:smiley (18): :w02: 3
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 ایستک!!! باس از آب شیر شروع کنی بیای بالا!!!!:smiley (18): :w02: ما چي مي خوريم پس !؟ 2
غایب 4790 سازنده ارسال شده در 19 اسفند، 2010 مدیرا چی میخورن ؟ :viannen_38: اقا افشییییییییییییییییییییییییییییییییییین :shad::shad::shad::shad: ایستک!!! باس از آب شیر شروع کنی بیای بالا!!!!:smiley (18): :w02: آب شیر صرف نمیکنه. با 40 تومن آب حوض میخورم بازم کفاف نمیده. یه راه حل کم خرج تر بوگو. 1
rezanassimi 9037 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 ایستک!!! دوس نمیدارم همون ساندیس بهتره اصرار نکن دیگه باس از آب شیر شروع کنی بیای بالا!!!! :ws28: 2
//\// 1806 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 اقا افشییییییییییییییییییییییییییییییییییین :shad::shad::shad::shad: سلاااااام خوبی ؟ پروفایلت بسته س چرا ؟ :rose: 2
غایب 4790 سازنده ارسال شده در 19 اسفند، 2010 ما چي مي خوريم پس !؟ از امضات معلومه دیگه. شما در پیاله عکس رخ یار میبینی و حسرت میخوری مگه نه؟ 1
غایب 4790 سازنده ارسال شده در 19 اسفند، 2010 دوس نمیدارم همون ساندیس بهتره اصرار نکن دیگه :ws28: سلاااااام خوبی ؟ پروفایلت بسته س چرا ؟ :rose: بیا اینم افشین. کاربر فعال ویژه اونوقت من بدبخت شدم کاربر انجمن. 1
am in 25041 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 ما چي مي خوريم پس !؟ بترکیییییییییییییییی تووووووووووووووووووووووو یه زم زم ازین 2.5 لیتریا رو یه نفس میری بالااا:banel_smiley_4: آب شیر صرف نمیکنه. با 40 تومن آب حوض میخورم بازم کفاف نمیده. یه راه حل کم خرج تر بوگو. میتونی از سمت دریا یه شیلنگ بکشی دوس نمیدارم همون ساندیس بهتره اصرار نکن دیگه :ws28: حالا بیا تست کن 2
غایب 4790 سازنده ارسال شده در 19 اسفند، 2010 بترکیییییییییییییییی تووووووووووووووووووووووویه زم زم ازین 2.5 لیتریا رو یه نفس میری بالااا:banel_smiley_4: میتونی از سمت دریا یه شیلنگ بکشی حالا بیا تست کن دریا کجا بود من از همون اولش خاک نشینم داداش . میگم داداش شما با این محمد میونت چه جوریاست. نمیشه پارتی من بشی؟
//\// 1806 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 بیا اینم افشین. کاربر فعال ویژه اونوقت من بدبخت شدم کاربر انجمن. احتمالا مشکل از نام کاربریت باشه 1
غایب 4790 سازنده ارسال شده در 19 اسفند، 2010 بترکیییییییییییییییی تووووووووووووووووووووووویه زم زم ازین 2.5 لیتریا رو یه نفس میری بالااا:banel_smiley_4: میتونی از سمت دریا یه شیلنگ بکشی حالا بیا تست کن احتمالا مشکل از نام کاربریت باشه خوب کسی بهم پیشنهاد نداده که. اگه مشگل اینه منم اسممو عوض میکنم. جاح ممد علی جارستانی لال ابادی خوبه؟
غایب 4790 سازنده ارسال شده در 19 اسفند، 2010 میگم بچه ها موافقین من یه ده روزی قهر کنم برم بعد شما واسطه خیر بشید برید از محمد برام لقب و عنوان بگیرید بعدش آشتی بکنم و بر گردم؟ 1
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 از امضات معلومه دیگه. شما در پیاله عکس رخ یار میبینی و حسرت میخوری مگه نه؟ بترکیییییییییییییییی تووووووووووووووووووووووویه زم زم ازین 2.5 لیتریا رو یه نفس میری بالااا:banel_smiley_4: میتونی از سمت دریا یه شیلنگ بکشی حالا بیا تست کن ما دُردي كشان جام محمديم ! :دي 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 سلاااااام خوبی ؟ پروفایلت بسته س چرا ؟ :rose: سلااااااااااااااااااااااام میسی خوبم خوبی؟ چه خبر؟:dancegirl2: :shad: بیا اینم افشین. کاربر فعال ویژه اونوقت من بدبخت شدم کاربر انجمن. 2
غایب 4790 سازنده ارسال شده در 19 اسفند، 2010 سلاااااااااااااااااااااااممیسی خوبم خوبی؟ چه خبر؟:dancegirl2: :shad: مصیبت منو فراموش کردین یاد سلام و احوالپرسی افتادین؟ من دارم اینجا دق میکنم اونوقت اینا دارن چاغ سلامتی میکنن. خدایا دردمو به کی بگم؟ 1
//\// 1806 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 سلاااااااااااااااااااااااممیسی خوبم خوبی؟ چه خبر؟:dancegirl2: :shad: خوبم نصف شبی اینقد ورجه وورجه نکن ... مردم خوابن 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 خوبم نصف شبی اینقد ورجه وورجه نکن ... مردم خوابن چه خجالتی شدی اخه ساکتیم نمیاد غایبی غصه نخور شمام کاربر ویژه میشی :dancegirl2:
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری