غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ خدا همه رو به یه چشم میبینه . مگه نه؟ میگم راستی فرق کاربر ویژه با بقیه چیه؟ یعنی اونا خط ویژه برای فعالیت دارن؟ ویژه ها بیان بگن فرقشون با ما فقیر بیچاره ها چیه؟ کاربر فعال هم داریم اون چیه؟ نگین فلانی حسودی میکنه ها؟ در دنیای دمکراسی این چیزا معنی نداره. مگه اینکه تو ارتش و سازمانها. اما اینکه محافل معنوی و آکادمیک هم چنین تبعیضاتی داشته باشند بنظرم کمی بعید اومد . به همین خاطر سئوال کردم. 6 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ سهميه بندي تشكر و اسپمشون بيشتر از ماست 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ وقتی برن پروفایل یکی میفمن طرف کجاس و داره چیکار میکنه :viannen_38: 5 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ وقتی برن پروفایل یکی میفمن طرف کجاس و داره چیکار میکنه :viannen_38: اونوقت چی میشه؟ لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ من از شوکولاتای خودم بهش دادم ... 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ من از شوکولاتای خودم بهش دادم ... دنیای آکادمیک و نگاه به انسان در این فضا با آنچه که میبینیم باید فرق داشته باشه. . حالا یکی شوکولات نداشته باشه باید چیکار کنه؟ 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ دنیای آکادمیک و نگاه به انسان در این فضا با آنچه که میبینیم باید فرق داشته باشه. . حالا یکی شوکولات نداشته باشه باید چیکار کنه؟ جدای از شوخی من تاپیکای شما رو دوست دارم مدیرا هم قطعا میبینن و احتمالا اگه همینجوری ادامه بدین به ذهنشون میرسه که میتونین کاربر ویژه بخش مرتبط با تاپیکهاتون (مثلا علوم تربیتی) باشین 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ جدای از شوخی من تاپیکای شما رو دوست دارم مدیرا هم قطعا میبینن و احتمالا اگه همینجوری ادامه بدین به ذهنشون میرسه که میتونین کاربر ویژه بخش مرتبط با تاپیکهاتون (مثلا علوم تربیتی) باشین به به . به این میگن متخصص. الحق که این عنوان برازنده شماست. مرسی اونا تا به ذهنشون برسه من هفت تا کفن پوسوندم. جدا من اینو واسه خودم نمیگم. چون حتی لیاقت یه کاربر ساده رو هم ندارم ولی جدای از شوخی این کار باعث شده که یاد اون مدالهای ژنرالهای روسی بیفتم. هر کاربری رو میبینم یه قطار عنوان داره. محیط هم که کاملآ علمی و آکادمیک هست و به نظرم یکم ناجور میاد. اگه یه ناآشنا بیاد این اوضاع رو ببینه همین فکر رو میکنه که ما شب و روز کارمون شده عنوان دادن به هم و دریغ از چند تا کاربر ساده. مثه اینه که تو یه مدرسه ای 300 تا مدیر و ناظم و معلم و 30 تا هم شاگرد داشته باشیم. این برام یکم بر عکس میاد. تو سایت های خارجی هم عضو هستم و فعالیت میکنم. انجا ها این کار ها منسوخ شده و هر انسانی فقط یه اسم داره و بس. این تضاد رو به این دلیل متوجه میشم. سایت های هندی هم تا این حد به کاربرانشون درجه و عنوان نمیدن. 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ نسبت ما با اونا مثله نسبت پرسپولیسیا به استقلالی است یکی بیاد مارو بشماره 5 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ نسبت ما با اونا مثله نسبت پرسپولیسیا به استقلالی است یکی بیاد مارو بشماره سلام آرش جان. حدس میزدم بیای . ولی نمیدونستم تا این حد استادی که بزنی وسط خال. دمت گرم 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ جدای از شوخی من تاپیکای شما رو دوست دارم مدیرا هم قطعا میبینن و احتمالا اگه همینجوری ادامه بدین به ذهنشون میرسه که میتونین کاربر ویژه بخش مرتبط با تاپیکهاتون (مثلا علوم تربیتی) باشین به نظرت منم کاربر ویژه چی میشم؟ :shad: 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ به نظرت منم کاربر ویژه چی میشم؟ :shad: کاربر ویژه ترمیم دلهای کهنه و شکسته. 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ کاربر ویژه ترمیم دلهای کهنه و شکسته. :girl_blush2: یعنی میشه؟(اشک حسرت):دی 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ :girl_blush2:یعنی میشه؟(اشک حسرت):دی سعی کن بشه والا یکی دیگه جاتو میگیره. 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ کاربر ویژه نظر کرده معظم له انجمن نواندیشان است. ما افتخار غلامی مدیران را داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ :smiley (18): کاربرای ویژه نخش ساندیس خورا رو دارن بخیه نخش ساندیس نخورا!!!!! 5 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ کاربر ویژه نظر کرده معظم له انجمن نواندیشان است. ما افتخار غلامی مدیران را داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ کاربر ویژه نظر کرده معظم له انجمن نواندیشان است. ما افتخار غلامی مدیران را داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من هم افتخار نوکری کاربران ویژه رو دارم. البته اگه کاربر فعال بشم اونوقت میتونم با خیال راحت ازدواج کنم. دیگه خانواده عروس نمیتونن بگن من تنبلم. :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ اونوقت چی میشه؟ فرقشون اینه که اونا تو تاپیکایی که تخصصیه هم میتون اسپم کنن ما نمیتونیم فرقش این بید 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ من هم افتخار نوکری کاربران ویژه رو دارم. البته اگه کاربر فعال بشم اونوقت میتونم با خیال راحت ازدواج کنم. دیگه خانواده عروس نمیتونن بگن من تنبلم. :icon_pf (34): میدونم،بیا دم خانه امان،خاک پایم را بدهم تا توتیای چشمانت کنی. من هم با اطاعت از ولایت،به این مرحله رسیدم....... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده