shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ آدمهای ساده را دوست دارم. آدمهای ساده را دوست دارم. همان ها که بدی هیچ کس را باور ندارند. همان ها که برای همه لبخند دارند. همان ها که همیشه هستند، برای همه هستند. آدمهای ساده را باید مثل یک تابلوی نقاشی ساعتها تماشا کرد؛ عمرشان کوتاهاست. بسکه هر کسی از راه می رسد یا ازشان سوءاستفاده می کند یا زمینشان میزند یا درس ساده نبودن بهشان می دهد. آدم های ساده را دوست دارم. بوی ناب “آدم” می دهند 27 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ کودکی هایم اتاقی ساده بود قصه ای ، دور ِ اجاقی ساده بود شب که می شد نقشها جان می گرفت روی سقف ما که طاقی ساده بود می شدم پروانه ، خوابم می پرید خوابهایم اتفاقی ساده بود زندگی دستی پر از پوچی نبود بازی ما جفت و طاقی ساده بود قهر می کردم به شوق آشتی عشق هایم اشتیاقی ساده بود ساده بودن عادتی مشکل نبود سختی نان بود و باقی ساده بود 9 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ آدمهای ساده را دوست دارم. آدمهای ساده را دوست دارم. همان ها که بدی هیچ کس را باور ندارند. همان ها که برای همه لبخند دارند. همان ها که همیشه هستند، برای همه هستند. آدمهای ساده را باید مثل یک تابلوی نقاشی ساعتها تماشا کرد؛ عمرشان کوتاهاست. بسکه هر کسی از راه می رسد یا ازشان سوءاستفاده می کند یا زمینشان میزند یا درس ساده نبودن بهشان می دهد. آدم های ساده را دوست دارم. بوی ناب “آدم” می دهند این هایی که گفتی تعریف ادمهای ساده لوح نه ساده ادم ساده کسیه که نه به کسی سواری بده نه سوار کسی بشه دلش مثل شیشه صاف باشه خیانت نکنه ولی نذاره کسی هم بهش خیانت کنه همه رو دوست داشته باشه ولی نذاره لز دوست داشتنش سوء استفاده ل بشه 11 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ چه ساده زیست می کنند کلام های تازه ام چه ساده راه می روند نگاه های صادقم چه ساده می شوم شبی به روی گفته های تو چه ساده دور می شوی ز روی کرده های من چه ساده باورم شده رضای تو رضای من چه ساده دوست می شوی به عمق لحظه های من چه ساده گفتمت سلام،چه ساده گفتیم درود چه ساده دل بریده ام ز رازهای این سرود چه ساده نقش می زنی به تار وپود من،ولی، چه ساده زخم میزنند،به عمق ردپای من... ... 10 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ این هایی که گفتی تعریف ادمهای ساده لوح نه ساده ادم ساده کسیه که نه به کسی سواری بده نه سوار کسی بشه دلش مثل شیشه صاف باشه خیانت نکنه ولی نذاره کسی هم بهش خیانت کنه همه رو دوست داشته باشه ولی نذاره لز دوست داشتنش سوء استفاده ل بشه :w16::w16: 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ این هایی که گفتی تعریف ادمهای ساده لوح نه ساده ادم ساده کسیه که نه به کسی سواری بده نه سوار کسی بشه دلش مثل شیشه صاف باشه خیانت نکنه ولی نذاره کسی هم بهش خیانت کنه همه رو دوست داشته باشه ولی نذاره لز دوست داشتنش سوء استفاده ل بشه اعتدال از همه ش بهتره... 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ این هایی که گفتی تعریف ادمهای ساده لوح نه ساده ادم ساده کسیه که نه به کسی سواری بده نه سوار کسی بشه دلش مثل شیشه صاف باشه خیانت نکنه ولی نذاره کسی هم بهش خیانت کنه همه رو دوست داشته باشه ولی نذاره لز دوست داشتنش سوء استفاده ل بشه صد در صد موافقم 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ آدمهای ساده را دوست دارم. ما بیشتر.......... 10 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ همین آدمهای ساده همین کار را کردند که همه مون بدبخت شدیم. یا اینکه : اگر آدمها ساده نبودند که ما حال و رزومون این نبود. 7 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ دیگه عالمی نداشت نه اتفاق خاصی نیفتاده خودم خسته شدم از بس خودمو ساده جلوه دادم! 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ مهسایی تاپیکت قشنگه حیف بیراه بره اما ابجی یکی هست با همین نقش سادگی بازی کردنو ظاهر ساده پوش داشتنو حرفای بچه گنه دودمان ملتو بر باد داده نباید از رو ی سادگی گول سادگی دروغین را خورد 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ مهسایی تاپیکت قشنگه حیف بیراه بره اما ابجی یکی هست با همین نقش سادگی بازی کردنو ظاهر ساده پوش داشتنو حرفای بچه گنه دودمان ملتو بر باد داده نباید از رو ی سادگی گول سادگی دروغین را خورد منم دوست نداشتم اسپم بشه اما.................... 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ ولي من آدماي خاص رو دوست دارم . 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ خیلی وقتا زلال بودن اشتباهه... 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ khob inke bade!!adam bayad adam bashe nejabate ziyadiam nekbate age bezari azat soo estefade konan ensaniyate khodeto bordi zire soal 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ منم دوست نداشتم اسپم بشه اما.................... کی اسپم کرد بگو خفش کنم:icon_redface: لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ ولي من آدماي خاص رو دوست دارم . منظور ادمهای مرموزه نه 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ همین آدمهای ساده همین کار را کردند که همه مون بدبخت شدیم. یا اینکه : اگر آدمها ساده نبودند که ما حال و رزومون این نبود. چرا؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ ولي من آدماي خاص رو دوست دارم . اییییییییییششششش 3 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ دیگه عالمی نداشت نه اتفاق خاصی نیفتاده خودم خسته شدم از بس خودمو ساده جلوه دادم! یعنی میگی الان تو اون آدم ساده ای که باید دوست داشته باشیم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده