Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ من یادم نمیاد مادرم فریب خورده باشه اونا این همه سال با هم زندگی کردن پدر بنده همیشه احترام ویژه برای مادرم در این مدت قائل بوده واقعا کاش همه ی مرد ها مثل پدر من میشدن من بابامو از ته قلبم دوست دارم چون همیشه به عقاید من احترام میذاره به هر حال یک زنه،خودت گفتی،زاییدن حاصل فریب خوردنه !!!! خودت گفتی،تسلیم شدنه!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ منم همسنه شما بودم همینجوری فک میکردم فک میکردم دنیا رو هم با تفکراتم فتح کردم! ولی بعدا چیزایه دیگه ای برام روشن شد البته مسلما 5 ساله دیگه هم اینطور نخواهد بود... بعضی وقتا زمان گفتن بعضی حرفا نرسیده ...حرف باید به موقع گفته بشه وگرنه شهید کردنه نفسه! به قول اسی حرفای امروزو یه جا یادداشت کن وقتی 30 سالت شد بخونش شاید نظرت تغییر کرده بود! موضوع فقط داشتنه معشوق نیست...ببینم این خانمه دوبوار مگه همونی نیست که به قول خودت مادر شدن و بدبخت کردنه دوتا انسان میدونه؟!!!!!!!!رواج این تفکر از بنیاد یعنی پوچ! البته هیچ آدمی نیست که همه حرفاش چرند باشه هیچ جنبشیم نیست که همه فعالیتهاش بیخود باشه اما این جنبش بیشتر از سود برای زن زیان داشته! آره این خانوم این حرفارو زده اما چرا این حرفارو زده تا الان بهش فکر کردی؟ چون یه زن زحمت میکشه 9 ماه درد زایمان داره اما نتیجه اش چی میشه ؟ بچه فامیلیش میشه برای پدر کار و زحمتش برای مادر سیمون میگه بچه دار شدن باعث استثمار زن میشه چرا؟ چون زمان بارداری خیلی از زن ها شغلشونو از دست میدن بعد اونم که پدر فقط اسمش میاد تو شناسنامه دیگه وظیفه ای نداره و این زن که تمام زحمات میکشه انوقت چی نصیبش میشه ؟ هیچی اگه این تبعیض ها نبود فکر میکنی سیمون با مادر شدن مخالفت می کرد یکی از دلایلی که من بعنوان یه فمنیسم که اگه فمنیسم هم نبودم یه همچن دیدیو باز هم به مادر شدن داشتم این بود که بچه دار شدن خیانت به بچه است مگه دنیایی که ما توش زندگی می کنیم خیلی جذابه یا خیلی خوبه که یکی دیگه رو هم به وجود بیاریم همش سختیه آخرش هم مرگ بعد اونم معلوم نیست وضعمون چی باشه این یعنی ظلم به یکی دیگه چون میدونیم این راه یعنی چی 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ من رفتم بخوابم،اما یک پیش بینی تلخ واسه jonny depp و s&k و سپیده و...... یک بقال کچل شکم گنده،میاد شماهارو میگیره،وقتی سنتون از 45 گذشته و چاره ندارین،زنش بشین!!! دیگه مثل خاله سوسکه هم نمیتونین،شعر من زن بقال نمیشم،چرا نمیشی،اگر بشم کشته میشم و.. بخونین. 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ به هر حال یک زنه،خودت گفتی،زاییدن حاصل فریب خوردنه !!!! خودت گفتی،تسلیم شدنه!!!!!! نه این حرف من نیست میگم فمنیسم خیلی کارها کرده یکیش اینکه آزادی یک زن در داشتن فرزند نگفتم بچه آوردن بده نه اتفاقا خوب هم هست و برتری یک زن رو در طبیعت نشون میده ولی فمنیسم میگه برای مردی بچه بیار و درستش اینکه با مردی بچه دار بوشو که لیاقت پدر بودن رو داشته باشه فمنیسم مخالف اینه که من بچه بیارم بعد فامیلی باباش روش باشه مخالفه که اون اسم پدر روش باشه ولی تو تربیت بچه هیچ دخالتی نداشته باشه و منه زن بچه رو تک و تنها تربیت کنم اینا همه مشکلات زمانی بود که فمنیسم نبود و زنا هم در اندرونی بودند 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ من رفتم بخوابم،اما یک پیش بینی تلخ واسه jonny depp و s&k و سپیده و...... یک بقال کچل شکم گنده،میاد شماهارو میگیره،وقتی سنتون از 45 گذشته و چاره ندارین،زنش بشین!!! دیگه مثل خاله سوسکه هم نمیتونین،شعر من زن بقال نمیشم،چرا نمیشی،اگر بشم کشته میشم و.. بخونین. :167::167::167: منم میرم بخوابم چون فردا امتحان دارم ولی بعدا حسابتو میرسم 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ من رفتم بخوابم،اما یک پیش بینی تلخ واسه jonny depp و s&k و سپیده و...... یک بقال کچل شکم گنده،میاد شماهارو میگیره،وقتی سنتون از 45 گذشته و چاره ندارین،زنش بشین!!! دیگه مثل خاله سوسکه هم نمیتونین،شعر من زن بقال نمیشم،چرا نمیشی،اگر بشم کشته میشم و.. بخونین. اگه الان هم ازدواج کنیم بعد 45 سال شوهرمون همون شکم گنده ی کچل میشه فرقش اینه که جوونیمو خوش گذروندم سر پیری با اون کچلم اما اگه ازدواج کنم جوونیمو به پای اون شیکم گنده حروم کردم و ایشون الان فیلشون یاد هندستون کرده البته این در شرایطیه که اون چیزی که تو میگی بشه 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ نه این حرف من نیست میگم فمنیسم خیلی کارها کرده یکیش اینکه آزادی یک زن در داشتن فرزند نگفتم بچه آوردن بده نه اتفاقا خوب هم هست و برتری یک زن رو در طبیعت نشون میده ولی فمنیسم میگه برای مردی بچه بیار و درستش اینکه با مردی بچه دار بوشو که لیاقت پدر بودن رو داشته باشهفمنیسم مخالف اینه که من بچه بیارم بعد فامیلی باباش روش باشه مخالفه که اون اسم پدر روش باشه ولی تو تربیت بچه هیچ دخالتی نداشته باشه و منه زن بچه رو تک و تنها تربیت کنم اینا همه مشکلات زمانی بود که فمنیسم نبود و زنا هم در اندرونی بودند فمینیست قبول کنه یا نکنه این قرارداد طبیعته قانون همیشه بعضی از حقوقو نادیده میگیره ولی نبودش بد تر از بودنشه تقابل زن و مرد اوضاع رو بهتر نمیکنه بعضی چیزا خیلی ارزش نداره که روش پافشاری بشه مثلا همین اسم فامیل. اگه قرارداد اولش به نام زنها بود قطعا مردا هیچوقت اعتراض نمیکردن 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ اگه الان هم ازدواج کنیم بعد 45 سال شوهرمون همون شکم گنده ی کچل میشه فرقش اینه که جوونیمو خوش گذروندم سر پیری با اون کچلم اما اگه ازدواج کنم جوونیمو به پای اون شیکم گنده حروم کردم و ایشون الان فیلشون یاد هندستون کردهالبته این در شرایطیه که اون چیزی که تو میگی بشه چه دیدی نسبت به ازدواج دارین شما لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ فمینیست قبول کنه یا نکنه این قرارداد طبیعتهقانون همیشه بعضی از حقوقو نادیده میگیره ولی نبودش بد تر از بودنشه تقابل زن و مرد اوضاع رو بهتر نمیکنه بعضی چیزا خیلی ارزش نداره که روش پافشاری بشه مثلا همین اسم فامیل. اگه قرارداد اولش به نام زنها بود قطعا مردا هیچوقت اعتراض نمیکردن کتاب زن در اسلام مطهری گفته در گذشته که بهش مادر شاهی می گفتن دنباله و نسل از مادر بوده اما چرا مردا از زنان گرفتنش (پس این نشون میده مردا اعتراض میکردن)الان یهودی ها فامیلی طبق مادر نیست اما دنباله و نسل از مادر بعضی کشورها هم هستن که فامیلی مادر و پدر در کنار هم قرار میگیره و میشه فامیلی بچه دقیق نمی دونم کجاست تاریخ ثابت کرده که خیلی از این قراردادهای طبیعی قابل تغییر هستن و خواهند بود 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ چه دیدی نسبت به ازدواج دارین شما دید فوق العاده منفی یه جورایی پایان زندگی هیچ موقع نمی تونم خودم متاهل فرض کنم چون اونجوری تمام زندگیو و اهداف و آرزوهام به باد میره البته چندبار مجبور شدم در بعضی جاها نقش یه متاهل بازی کنم که خیلی حس بدی داشتم اون موقع 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ کتاب زن در اسلام مطهری گفته در گذشته که بهش مادر شاهی می گفتن دنباله و نسل از مادر بوده اما چرا مردا از زنان گرفتنش (پس این نشون میده مردا اعتراض میکردن)الان یهودی ها فامیلی طبق مادر نیست اما دنباله و نسل از مادر بعضی کشورها هم هستن که فامیلی مادر و پدر در کنار هم قرار میگیره و میشه فامیلی بچه دقیق نمی دونم کجاست تاریخ ثابت کرده که خیلی از این قراردادهای طبیعی قابل تغییر هستن و خواهند بود ببین یه عده هستن که برنامه ریزی میکنن یه عده هم چشم بسته اجرا میکنن عده ای هم غرض ورزی میکنن و یه چیزای بی ارزشی رو تو این مکتبا جا میزنن که رو ارزشهای واقعی سایه میندازه. طرز فکر مردم هزاران سال پیش خیلی عقب مونده تر از این بوده که الان در مورش فکر بشه. اگه خواسته های شما 10 چیز مهم باشه قطعا رسیدن بهش راحته ولی اگه این 10 چیز مهم تحت پوشش 1000 عنوان غیر مهم مثل همین فامیلی و این چیزا قرار بگیره مطمئنا به نتیجه نمیرسه و میشه. شما یه مکتبو با تمام خوب و بدش قبول میکنی و سعی میکنی همشو به اجرا در بیاری و میشی درست مثل اونی که مثلا مسلمانه و هیچ چیزی جز خودشو قبول نداره دید فوق العاده منفی یه جورایی پایان زندگی هیچ موقع نمی تونم خودم متاهل فرض کنم چون اونجوری تمام زندگیو و اهداف و آرزوهام به باد میرهالبته چندبار مجبور شدم در بعضی جاها نقش یه متاهل بازی کنم که خیلی حس بدی داشتم اون موقع هیچی نمیتونم بگم مردم بعد از ازدواج خیلی چیزا مثل آزادی رو از دست میدن. چیزای زیادی رو از دست میدن و چیزای کمی بدست میارن. ولی بعضی وقتا ارزش اون کمه خیلی بیشتر از اون زیادست. البته بعضی وقتا ازدواج حتی با درنظر گرفتن همه جوانب بازم کاملا به شانس بستگی داره 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ ببینیه عده هستن که برنامه ریزی میکنن یه عده هم چشم بسته اجرا میکنن عده ای هم غرض ورزی میکنن و یه چیزای بی ارزشی رو تو این مکتبا جا میزنن که رو ارزشهای واقعی سایه میندازه. طرز فکر مردم هزاران سال پیش خیلی عقب مونده تر از این بوده که الان در مورش فکر بشه. اگه خواسته های شما 10 چیز مهم باشه قطعا رسیدن بهش راحته ولی اگه این 10 چیز مهم تحت پوشش 1000 عنوان غیر مهم مثل همین فامیلی و این چیزا قرار بگیره مطمئنا به نتیجه نمیرسه و میشه. شما یه مکتبو با تمام خوب و بدش قبول میکنی و سعی میکنی همشو به اجرا در بیاری و میشی درست مثل اونی که مثلا مسلمانه و هیچ چیزی جز خودشو قبول نداره اهداف فمنیست (یا اصلا این اسم نیاریم چون یه سری بهش آلرژی دارن ) جنبش های حمایت از زنان اصلی و فرعی داره که فامیلی جز فرعیاتش اما در جوامع غربی میشه گفت تقریبا اهداف اصلی بدست آوردن و فرعیاتش مونده ومنم این فامیلیو برای اونا گفتم موافقم که تو ایران که هنوز تو اهداف اصلی موندیم و هیچی ازش بدست نیاوردیم نباید برای اهداف فرعی بیان کنیم چون از هدف اصلی باز می مونیم من بدی هاشو قبول نمی کنم برای همین هم میگم اهداف سیمون قبول دارم چون معقول حرفایی نزده که هیچجوری نشه اجراش کرد نمی دونم یه سری از روی کینه برای خراب کردن فمنیست یا از روی عصبانیت یه چیزایی میگن که هیچجوره قابل اجرا نیست هیچی نمیتونم بگم مردم بعد از ازدواج خیلی چیزا مثل آزادی رو از دست میدن. چیزای زیادی رو از دست میدن و چیزای کمی بدست میارن. ولی بعضی وقتا ارزش اون کمه خیلی بیشتر از اون زیادست. البته بعضی وقتا ازدواج حتی با درنظر گرفتن همه جوانب بازم کاملا به شانس بستگی داره دقیقا 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ همین مونده بود که به علما هم انگ لوس بودن بزنند !!!!! حالا کی گفته تو عالمی؟؟:icon_pf (34): اساس فمنیسم بر فریب واقع شده. یعنی پاک کردن صورت مسئله و نوشتن مسئله ای جدید !!!!!! اگر زنان در غرب موفق بودند،اندیشه فمنیسم،یک اندیشه خوبی بود. اما چه در غرب چه در اسلام عزیز،هردو تحقیر میشوند و خودشان خبر ندارند...... :ws31: فمنیسم در بیشتر موارد داره زن و استثمار میکنه....متاسفانه منم یه زمانی فک میکردم درست میگه! میشه هر دو تون بیشتر توضیح بدید راجع به استثمار؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ حرفای جالبی بود در مجموع..ممنون از دوستان منم خودم هیچ وقت خودم رو آلوده هیچ مکتبی نکردم و نخواهم کرد اما به حقوق برابر زن و مرد معتقدم و اصرار دارم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ حالا کی گفته تو عالمی؟؟:icon_pf (34): مرجعم گفته،همونکه عمامه گذاری برام کرده...... میشه هر دو تون بیشتر توضیح بدید راجع به استثمار؟ چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است. هم از اینور هم از اونر،مورد حمله قرار میگیرند. هر مکتبی که طرف مقابلش را با القابی مثل،نصف عقل،نصف دیه و ....... یا مرد طماع و هوسباز و....... خطاب کنه،از نظر من کاملا مطرود است..... 2 لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ مرجعم گفته،همونکه عمامه گذاری برام کرده...... چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است. هم از اینور هم از اونر،مورد حمله قرار میگیرند. هر مکتبی که طرف مقابلش را با القابی مثل،نصف عقل،نصف دیه و ....... یا مرد طماع و هوسباز و....... خطاب کنه،از نظر من کاملا مطرود است..... درود. 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ مرجعم گفته،همونکه عمامه گذاری برام کرده...... مرجعت خیلی چیز بوده!! چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است. هم از اینور هم از اونر،مورد حمله قرار میگیرند. هر مکتبی که طرف مقابلش را با القابی مثل،نصف عقل،نصف دیه و ....... یا مرد طماع و هوسباز و....... خطاب کنه،از نظر من کاملا مطرود است..... من گفتم دلیل مورد استثمار بودن زن در فیمینسم رو بگیدنه نظر شخصی خودتون رو! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده