رفتن به مطلب

شریک زندگی کیست؟

samyar

ارسال های توصیه شده

اگه از ایران بیرون رفته بودی،این حرفارو نمیزدی.

متاسفانه همتون آواز دهل را دارید از دور میشنوید.....

کسی نگفت اونجا در عرش اعلا به سر می بره فقط وضعشون خیلی خیلی بهتر از ماست من اگه بخوام از مشکلات اونجا بگم یه طومار میشه اما مشکلات زنان در اینجا انقدر زیاد که غیر قابل وصف:banel_smiley_52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 76
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

منم یادم نمیاد اینکارهایی که امروز سر زنان میاورند،اسلام 1400 سال پیش گفته باشه.

آرمانشهرها را رها کنید و به واقعیت جهان امروز بنگرید،خودت بهتر میدونی مهمترین هدف مردی که مرتبا آزادی زن را سر میده (بنیانگذاران فمنیست) چیه،پس خودت را گول نزن......

چند بار گفتم بازم میگم منظور ما از فمنیسم فقط دفاع از حقوق زنا هست ما هم میخوایم با اون چیزایی که شما میگی مبارزه کنیم

اونوقت بازم میگی فمنیسم بده؟

اگه بگی بده میگم داری فقط منافع مردانه ی خودتو در نظر میگیری

• Like 3
لینک به دیدگاه
بنیان گذاران فمنیست مردها نبودن البته اگه منظورت انقلاب صنعتی و ورود زنان به بازار کار نباشه

بهترین کتاب ها و بنیان گذار بهترین اندیشه های فمنیستی سیمون دوبوار هست که ایشون هم یه زن هستن

چه ربطی داره،خانم پروین احمدی نـــــژاد هم زن است،برو حرفاش رو بخون.

یا نماینده های زن در مجلس ایران.

البته من این حرفهای شما را به اقتضای سنتون میذارم،5 سال دیگه خودت به حرفی که من امروز بهت میزنم میرسی،هرچند در زمان حال باورش برای شمای جوان سخته کما اینکه برای من هم همینطور بود......

• Like 2
لینک به دیدگاه
میشه 1 نمونه از استثمار فمنیست بگی؟

الان داری اشتباه می کنی نه گذشته:banel_smiley_4:

اگه فمنیست و فمنیسم ها نبودن شما تو سن 9 سالگی و بی سواد شوهر کرده بودی 7 8 تا بچه دورت با چند تا هوو بود هیچ حقی هم جز بله گفتن به شوهر نداشتی:w00:

تنها لذت زندگیت هم پوز زدن هووت بود

بشکنه این دست که نمک نداره:icon_pf (34):

میدونی چرا مردا مخالفن چون حق و حقوق اضافی که از زنا دزدیه بودن فمنیسم ها دارن پس می گیرن

اون دختراییم که مخالفن کلا مسخ شده هستن

یادم نمیاد اینارو اندیشه های فمنیست گفته باشه تا اونجایی که یادم فمنیست دهه ی 40 یا 50 میلادی با پوشیدن لباس های تنگ که فقط زیبایی دارن و مانع فعالیت های زنان میشدن و اونارو از انسان به عروسک تبدیل می کرد مخالف بودن

اگه دقت کنی می بینی که تو ی اون دهه ها زنان دامن های تنگ با کت های تنگی می پوشیدن که نمیشد درست راه رفت

مشکل اینجاست که برای خراب کردن اندیشه های فمنیست به هر وسیله ای چنگ می زنید

جانی دپ عزیزم متاسفانه یا خوشبختانه کسی که این مسئله رو برای من باز کرده کسیه که برای من یه انسانه والاست...نمیتونم توضیحاتشو اینجا بنویسم چون برای هر مطلبش باید حداقل یک صفه توضیح بدم!

متاسفانه ما فک میکنیم اگه تفکرات فمنیستی رو قبول نداشته باشی باید 9 سالگی شوهر کنی و 7-8 تا بچه داشته باشی!!!!!

فمنیسم برای زنا شاید یه خوبیهایی هم داشته اما بزرگترین ارمغانش اتفاقا حذف کردن بودش واقعیه زن بوده!چیزی که حذف شدنش فقط منجر به انزوا و در خیلی موارد افسردگی و تنهایی برای زنا شده....

• Like 3
لینک به دیدگاه

البته من این حرفهای شما را به اقتضای سنتون میذارم،5 سال دیگه خودت به حرفی که من امروز بهت میزنم میرسی،هرچند در زمان حال باورش برای شمای جوان سخته کما اینکه برای من هم همینطور بود......

ربطش اینه که شما گفتید فمنیست زاده ی مردان است منم گفتم نیست بنیانگذارش اون خانوم هستن البته گفتم بهترین اندیشه های فمنیست اون خانوم بنیانگذارش هستن متاسفانه خیلی ها برای تخریب فمنیست خودشونو بهش می چسبونن:banel_smiley_4:

من از 8 سالگی با خوندن کتاب های خمینی در مورد حقوق زنان کارمو شروع کردم تا الان هم بهتر از کتاب های سیمون پیدا نکردم تو این 5 سال مگه چندتا کتاب می خواد نوشته بشه؟:ws52:

لینک به دیدگاه

خوب باید بگم هیچ ربطی به سن و سال نداره ما که بچه نیستیم اون 20 منم 19 فکر کنم از سن قانونیم گذشته باشیم دیگه بچه نیستیم:167:

اونایی که سنشون میره بالا و مثلا بزرگ میشن در واقع تسلیم مردها شدن:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
جانی دپ عزیزم متاسفانه یا خوشبختانه کسی که این مسئله رو برای من باز کرده کسیه که برای من یه انسانه والاست...نمیتونم توضیحاتشو اینجا بنویسم چون برای هر مطلبش باید حداقل یک صفه توضیح بدم!

متاسفانه ما فک میکنیم اگه تفکرات فمنیستی رو قبول نداشته باشی باید 9 سالگی شوهر کنی و 7-8 تا بچه داشته باشی!!!!!

فمنیسم برای زنا شاید یه خوبیهایی هم داشته اما بزرگترین ارمغانش اتفاقا حذف کردن بودش واقعیه زن بوده!چیزی که حذف شدنش فقط منجر به انزوا و در خیلی موارد افسردگی و تنهایی برای زنا شده....

یادت نره همین فمنیسم ها بودن وگرنه درس که نمیتونستی بخونی هیچ...:banel_smiley_4:

الان تو اندرونی شکم پنجمت رو تو سن 19-20-21-22 باردار بودی:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من از 8 سالگی با خوندن کتاب های خمینی در مورد حقوق زنان کارمو شروع کردم تا الان هم بهتر از کتاب های سیمون پیدا نکردم تو این 5 سال مگه چندتا کتاب می خواد نوشته بشه؟:ws52:

موی سپیدم را فلکم رایگان نداد.

این رشته را به نقد جوانی خریده ام......

ربطی به کتاب نداره،جهان بینی شما به مرور زمان توسط خودتان عوض میشه،آیا الان همونجوری فکر میکنی که دوران ابتدایی فکر میکردی؟

آدم خودش در ذهن خودش اندیشه تولید میکنه،حالا من که نیستم 5 سال دیگه،اما این حرف منو امشب یه جایی یادداشت کن،5 سال دیگه بگو خدا بیامرزدش.........

• Like 3
لینک به دیدگاه

فمنیست ها چندین گروهن که هدفشون یکیه اما بعضی هاشون اشتباهاتی هم داشتن یکی در یه راهی اشتباه می کنه دلیل بر اشتباه بودن اصل راه نیست

همون خانوم سیمون یه مرد گریز نبود حتی یه عشق مذکر داشت و هیچ وقت هم تنها نبود (البته معشوقش هم واقعا ارزششو داشت)

• Like 1
لینک به دیدگاه

اونایی که سنشون میره بالا و مثلا بزرگ میشن در واقع تسلیم مردها شدن:w16:

اگه تسلیم نشی،به زور تسلیمت میکنیم.

لینک به دیدگاه

عوضش تو تا آخر عمرت تنها میمونی و یکی شب میاد سر وقتت و سرت را میبره و....... :ws44:

لینک به دیدگاه
عوضش تو تا آخر عمرت تنها میمونی و یکی شب میاد سر وقتت و سرت را میبره و....... :ws44:

من حاظرم تا آخر عمر از تنهایی بپوسم ولی زیر بار زور نرم:w16:

در ضمن این همه دوست و رفیق از همه مهمتر خونوادم چرا تنها بمونم؟:ws2:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من حاظرم تا آخر عمر از تنهایی بپوسم ولی زیر بار زور نرم:w16:

در ضمن این همه دوست و رفیق از همه مهمتر خونوادم چرا تنها بمونم؟:ws2:

خانواده چیز بدیه،چون حاصل فریب خوردن یک زن توسط یک مرده،مگه خودت نگفتی!!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه

در ضمن نمیبیییییییییییینمممممممممممممم؟:167:

کی میخواد سر منو ببره؟:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
در ضمن :167:

کی میخواد سر منو ببره؟:banel_smiley_4:

وقتی سرت برید میفهمی،هر چند اونموقع دیگه فهمی در کار نیست!!!!

تن بی سرت را که خواهد گریست.......

لینک به دیدگاه
خانواده چیز بدیه،چون حاصل فریب خوردن یک زن توسط یک مرده،مگه خودت نگفتی!!!!

من یادم نمیاد مادرم فریب خورده باشه

اونا این همه سال با هم زندگی کردن

پدر بنده همیشه احترام ویژه برای مادرم در این مدت قائل بوده

واقعا کاش همه ی مرد ها مثل پدر من میشدن:ws37:

من بابامو از ته قلبم دوست دارم چون همیشه به عقاید من احترام میذاره:w16:

لینک به دیدگاه
یادت نره همین فمنیسم ها بودن وگرنه درس که نمیتونستی بخونی هیچ...:banel_smiley_4:

:ws28:

منم همسنه شما بودم همینجوری فک میکردم فک میکردم دنیا رو هم با تفکراتم فتح کردم!:icon_redface:

ولی بعدا چیزایه دیگه ای برام روشن شد البته مسلما 5 ساله دیگه هم اینطور نخواهد بود...

بعضی وقتا زمان گفتن بعضی حرفا نرسیده ...حرف باید به موقع گفته بشه وگرنه شهید کردنه نفسه!:w16:

به قول اسی حرفای امروزو یه جا یادداشت کن وقتی 30 سالت شد بخونش شاید نظرت تغییر کرده بود!

فمنیست ها چندین گروهن که هدفشون یکیه اما بعضی هاشون اشتباهاتی هم داشتن یکی در یه راهی اشتباه می کنه دلیل بر اشتباه بودن اصل راه نیست

همون خانوم سیمون یه مرد گریز نبود حتی یه عشق مذکر داشت و هیچ وقت هم تنها نبود (البته معشوقش هم واقعا ارزششو داشت)

موضوع فقط داشتنه معشوق نیست...ببینم این خانمه دوبوار مگه همونی نیست که به قول خودت مادر شدن و بدبخت کردنه دوتا انسان میدونه؟!!!!!!!!رواج این تفکر از بنیاد یعنی پوچ!

البته هیچ آدمی نیست که همه حرفاش چرند باشه هیچ جنبشیم نیست که همه فعالیتهاش بیخود باشه اما این جنبش بیشتر از سود برای زن زیان داشته!

• Like 2
لینک به دیدگاه
وقتی سرت برید میفهمی،هر چند اونموقع دیگه فهمی در کار نیست!!!!

تن بی سرت را که خواهد گریست.......

حالا میبینیم:w16:

شاعر میگه ... شب درازه:w16:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...