Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ بله،به جای فمنیسم بهش میگفتم منیسم... چه توجیه لوسی! 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ زندگی مشترک کاملا موفق خیلی کمیابه.... من هم چند مورد بیشتر ندیدم .... چند تا وبلاگ میخوندم و میخونم که تازه عروس ها و خانومهای متاهل جوان مینویسن... همون مشکلاتی که مادربزرگه مادربزرگ های ما 100 سال پیش داشتن الان هم هست.. خوب برای چی وقتی میدونم از فردای عروسی و از توی مهمونیهای پاگشا اتفاقهایی قراره بیافته که با روحیه من سازگار نیست و خوشم نمیاد برم خودم رو درگیر کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ چه توجیه لوسی! همین مونده بود که به علما هم انگ لوس بودن بزنند !!!!! 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ بله،به جای فمنیسم بهش میگفتم منیسم... من نمیدونم شما چرا با فمنیسم ها مخالف هستید؟ هر کس یه عقیده ای داره و عقیدش قابل احترامه فمنیسم ها هم انواع دارن خیلی از عقاید فمنیسم ها هست که من هم باهاش مخالفم ولی تا اونجایی که معقولانه هست و از حقوق زنان دفاع میشه باهاش کاملا موافقم شما میدونید چقدر زنا در طول تاریخ مورد ظلم قرار گرفتن؟نه! اگه میدونستید باور بفرمایید شما هم فمنیسم میشدید یا لااقل به عقایدشون احترام میذاشتید 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ من نمیدونم شما چرا با فمنیسم ها مخالف هستید؟هر کس یه عقیده ای داره و عقیدش قابل احترامه فمنیسم ها هم انواع دارن خیلی از عقاید فمنیسم ها هست که من هم باهاش مخالفم ولی تا اونجایی که معقولانه هست و از حقوق زنان دفاع میشه باهاش کاملا موافقم شما میدونید چقدر زنا در طول تاریخ مورد ظلم قرار گرفتن؟نه! اگه میدونستید باور بفرمایید شما هم فمنیسم میشدید یا لااقل به عقایدشون احترام میذاشتید اساس فمنیسم بر فریب واقع شده. یعنی پاک کردن صورت مسئله و نوشتن مسئله ای جدید !!!!!! اگر زنان در غرب موفق بودند،اندیشه فمنیسم،یک اندیشه خوبی بود. اما چه در غرب چه در اسلام عزیز،هردو تحقیر میشوند و خودشان خبر ندارند...... 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ اساس فمنیسم بر فریب واقع شده. یعنی پاک کردن صورت مسئله و نوشتن مسئله ای جدید !!!!!! اگر زنان در غرب موفق بودند،اندیشه فمنیسم،یک اندیشه خوبی بود. اما چه در غرب چه در اسلام عزیز،هردو تحقیر میشوند و خودشان خبر ندارند...... :ws31: فمنیسم در بیشتر موارد داره زن و استثمار میکنه....متاسفانه منم یه زمانی فک میکردم درست میگه! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ فمنیسم در بیشتر موارد داره زن و استثمار میکنه....متاسفانه منم یه زمانی فک میکردم درست میگه! دیشب یک کانال ماهواره ای دیدم و به حال زنان و برده داری به نام آزادی،گریستم...... 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ اساس فمنیسم بر فریب واقع شده. یعنی پاک کردن صورت مسئله و نوشتن مسئله ای جدید !!!!!! اگر زنان در غرب موفق بودند،اندیشه فمنیسم،یک اندیشه خوبی بود. اما چه در غرب چه در اسلام عزیز،هردو تحقیر میشوند و خودشان خبر ندارند...... اولا بنده گفتم که خیلی قسمتها از عقاید فمنیستی خلاف شعوناته و بنده هم با اونها مخالفم دوما این فتفا ی اساس فمنیسم بر فریب رو کی داده؟شما؟یا سران مخ آدمهایی مثل شما رو شستو شو دادن؟:167: سوما ما تحقیر که نمیشیم هیچ ... اصولا تحقیر میکنیم 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ :ws31: فمنیسم در بیشتر موارد داره زن و استثمار میکنه....متاسفانه منم یه زمانی فک میکردم درست میگه! میشه 1 نمونه از استثمار فمنیست بگی؟ الان داری اشتباه می کنی نه گذشته اگه فمنیست و فمنیسم ها نبودن شما تو سن 9 سالگی و بی سواد شوهر کرده بودی 7 8 تا بچه دورت با چند تا هوو بود هیچ حقی هم جز بله گفتن به شوهر نداشتی:w00: تنها لذت زندگیت هم پوز زدن هووت بود بشکنه این دست که نمک نداره:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ اولا بنده گفتم که خیلی قسمتها از عقاید فمنیستی خلاف شعوناته و بنده هم با اونها مخالفمدوما این فتفا ی اساس فمنیسم بر فریب رو کی داده؟شما؟یا سران مخ آدمهایی مثل شما رو شستو شو دادن؟:167: سوما ما تحقیر که نمیشیم هیچ ... اصولا تحقیر میکنیم آدم زاییده نشده که بتونه اسی را شستشوی مغزی بده. اسی خودش مکتب داره و نیازی به سایر مکاتب نداره.... بهت گفتم،زنان اکثرا بازیچه مردان میشوند،چه اینوری چه اونوری،چه به نام نوکری چه به نام استقلال. 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ میشه 1 نمونه از استثمار فمنیست بگی؟ الان داری اشتباه می کنی نه گذشته اگه فمنیست و فمنیسم ها نبودن شما تو سن 9 سالگی و بی سواد شوهر کرده بودی 7 8 تا بچه دورت با چند تا هوو بود هیچ حقی هم جز بله گفتن به شوهر نداشتی:w00: تنها لذت زندگیت هم پوز زدن هووت بود بشکنه این دست که نمک نداره:icon_pf (34): رقاصی در کاباره ها،لخت شدن واسه تبلیغ و مدل شدن و بازی در فیلم های مستهجن را هم بهش اضافه کنید. 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ من نمیدونم شما چرا با فمنیسم ها مخالف هستید؟هر کس یه عقیده ای داره و عقیدش قابل احترامه فمنیسم ها هم انواع دارن خیلی از عقاید فمنیسم ها هست که من هم باهاش مخالفم ولی تا اونجایی که معقولانه هست و از حقوق زنان دفاع میشه باهاش کاملا موافقم شما میدونید چقدر زنا در طول تاریخ مورد ظلم قرار گرفتن؟نه! اگه میدونستید باور بفرمایید شما هم فمنیسم میشدید یا لااقل به عقایدشون احترام میذاشتید میدونی چرا مردا مخالفن چون حق و حقوق اضافی که از زنا دزدیه بودن فمنیسم ها دارن پس می گیرن اون دختراییم که مخالفن کلا مسخ شده هستن 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ آدم زاییده نشده که بتونه اسی را شستشوی مغزی بده. اسی خودش مکتب داره و نیازی به سایر مکاتب نداره.... بهت گفتم،زنان اکثرا بازیچه مردان میشوند،چه اینوری چه اونوری،چه به نام نوکری چه به نام استقلال. خوب باید بگیم ما اینجا هستیم که نذاریم شاید اگه آقا اسی هم که مکتب داره با ما یکی بشه بتونیم زندگی زنا رو بهتر کنیم به خواهرو مادر مردم کمک کنیم اصلا یه نوع فمنیسم جدید به وجود بیاریم با یه نام ایرانی تا زنای مورد استثمارو از شر گرگهای اجتماع نجات بدیم ولی اگه اینا بذارن... 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ رقاصی در کاباره ها،لخت شدن واسه تبلیغ و مدل شدن و بازی در فیلم های مستهجن را هم بهش اضافه کنید. یادم نمیاد اینارو اندیشه های فمنیست گفته باشه تا اونجایی که یادم فمنیست دهه ی 40 یا 50 میلادی با پوشیدن لباس های تنگ که فقط زیبایی دارن و مانع فعالیت های زنان میشدن و اونارو از انسان به عروسک تبدیل می کرد مخالف بودن اگه دقت کنی می بینی که تو ی اون دهه ها زنان دامن های تنگ با کت های تنگی می پوشیدن که نمیشد درست راه رفت مشکل اینجاست که برای خراب کردن اندیشه های فمنیست به هر وسیله ای چنگ می زنید 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ دیشب یک کانال ماهواره ای دیدم و به حال زنان و برده داری به نام آزادی،گریستم...... :w16: اولا بنده گفتم که خیلی قسمتها از عقاید فمنیستی خلاف شعوناته و بنده هم با اونها مخالفمدوما این فتفا ی اساس فمنیسم بر فریب رو کی داده؟شما؟یا سران مخ آدمهایی مثل شما رو شستو شو دادن؟:167: سوما ما تحقیر که نمیشیم هیچ ... اصولا تحقیر میکنیم متاسفانه حقیقت داره خیلی از اصول فمنیسم و بررسی کن ببین داره بهت آزادی میده یا ازت میگیره؟!!تو خیلی از موارد، فمنیسم اصول و بهم میزنه اصولی که دست من وتو و این و اون نیست سرشت زنانگی ومردانگیه که غیر قابله تغییره وقتی تو میای برخلاف اون سرشت حرکت میکنی شاید تو جامعه آدم مهمی بشی....اما از یه جهاته دیگه حذف میشی!!!!! 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ رقاصی در کاباره ها،لخت شدن واسه تبلیغ و مدل شدن و بازی در فیلم های مستهجن را هم بهش اضافه کنید. شما فکر میکنی فقط زنا هستن که این وضعو دارن؟ میدونی چقدر مرد هستن که تن فروشی میکنن؟ این موضوع اصلا ربطی به عقاید فمنیسم نداره؟ اون چیزایی که تو دیدی و مختو مشغول کرده برای ما جهان سومی هاست 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ :w16: متاسفانه حقیقت داره خیلی از اصول فمنیسم و بررسی کن ببین داره بهت آزادی میده یا ازت میگیره؟!!تو خیلی از موارد، فمنیسم اصول و بهم میزنه اصولی که دست من وتو و این و اون نیست سرشت زنانگی ومردانگیه که غیر قابله تغییره وقتی تو میای برخلاف اون سرشت حرکت میکنی شاید تو جامعه آدم مهمی بشی....اما از یه جهاته دیگه حذفمیشی!!!!! من توی اندیشه های فمنیست حرفای سیمون دوبوار خیلی قبول دارم اون هیچ وقت راجع به سرشت آدمی حرف نمی زنه اون با چیزایی که زاده انسان هاست و تبدیل به یه اصل شده و همه فکر می کنن اینا جز سرشت آدمی اما در صورتی که زاده ی خودمونه مخالفت می کنه خیلی دقیق هم حرفاشو ثابت می کنه لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ یادم نمیاد اینارو اندیشه های فمنیست گفته باشه تا اونجایی که یادم فمنیست دهه ی 40 یا 50 میلادی با پوشیدن لباس های تنگ که فقط زیبایی دارن و مانع فعالیت های زنان میشدن و اونارو از انسان به عروسک تبدیل می کرد مخالف بودن اگه دقت کنی می بینی که تو ی اون دهه ها زنان دامن های تنگ با کت های تنگی می پوشیدن که نمیشد درست راه رفت مشکل اینجاست که برای خراب کردن اندیشه های فمنیست به هر وسیله ای چنگ می زنید منم یادم نمیاد اینکارهایی که امروز سر زنان میاورند،اسلام 1400 سال پیش گفته باشه. آرمانشهرها را رها کنید و به واقعیت جهان امروز بنگرید،خودت بهتر میدونی مهمترین هدف مردی که مرتبا آزادی زن را سر میده (بنیانگذاران فمنیست) چیه،پس خودت را گول نزن...... 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ شما فکر میکنی فقط زنا هستن که این وضعو دارن؟میدونی چقدر مرد هستن که تن فروشی میکنن؟ این موضوع اصلا ربطی به عقاید فمنیسم نداره؟ اون چیزایی که تو دیدی و مختو مشغول کرده برای ما جهان سومی هاست اگه از ایران بیرون رفته بودی،این حرفارو نمیزدی. متاسفانه همتون آواز دهل را دارید از دور میشنوید..... 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ منم یادم نمیاد اینکارهایی که امروز سر زنان میاورند،اسلام 1400 سال پیش گفته باشه. آرمانشهرها را رها کنید و به واقعیت جهان امروز بنگرید،خودت بهتر میدونی مهمترین هدف مردی که مرتبا آزادی زن را سر میده (بنیانگذاران فمنیست) چیه،پس خودت را گول نزن...... بنیان گذاران فمنیست مردها نبودن البته اگه منظورت انقلاب صنعتی و ورود زنان به بازار کار نباشه بهترین کتاب ها و بنیان گذار بهترین اندیشه های فمنیستی سیمون دوبوار هست که ایشون هم یه زن هستن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده