رفتن به مطلب

چقدر بدیم همون سرور قبلی سایت برگرده ؟؟؟

ارسال های توصیه شده

جناب pinion گرامی :icon_gol:

گاهی از خودم میپرسیدم سردبیر نشریات زرد چه کسانی میتوانند باشند. :persiana__hahaha:

اینو خیلی خوب اومدی...تاپیک های چیپ خاله زنکی گواهی ست بر این مدعا:persiana__hahaha:

لینک به دیدگاه

من متوجه نميشم ، اين جار و جنجال براي چي و سر چي هست دقيقا ؟

اگر موضوع طنز انتقادي از وضعيت انجمنه كه بيشتر از حد لازم توضيح داده شد و باقيش رو بايد گذاشت براي كاربران گفت و گوي آزاد و خود عليرضا ؛

اگر موضوع انتقادِ صرف از ضعيت فني انجمن هست كه جاي تاپيك در دفتر مديريت انجمن و بخش " سوالات، مشکلات، انتقادات و پیشنهادات درباره انجمن " هست .

اگر موضوع در مورد تالار مكانيك و مشكلات اين تالار هست هرچه سريعتر انتقال پيدا كنه به تالار مكانيك و بخش مربوطه

لطفا هرچه سريعتر حواشي موضوع در اين بخش خاتمه پيدا كنه :icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه
جناب آقای پینیون

پوزش میخواهم که می خواستم به احترام از اسم فامیل شما که در همۀ نت خود شخصا پخش کردید استفاده کنم.

اگر این حساسیت شما را میدانستم این کار را نمیکردم.

مشکل شما اینست که همه چیز را از محور چشم خود نگاه میکنید.

همیشه فکر میکنید همه نشسته اند تا با شما دشمنی کنند.

اینهمه جار و جنجال برای چه است؟

چرا مسائل فنی سایت را با مسائل داخلی هیات مدیران تالار مکانیک قاطی کرده اید و در تالار آزاد مطرح کرده اید؟

آنهمه آزادی که برای تالار مکانیک قائل هستیم برای هیچ کدام از تالارهای دیگر نیست.

ولی آنچه که از بیان شما حاصل میشود شما میگویید همۀ انجمن بنشینند تا شما بر آن حکومت کنید.

ما منکر زحمات شما نیستیم.

ولی خواهش میکنم با این رو در روی مدیران ایستادن حاصل این زحمات را به باد ندهید.

همیشه در تعاملات اجتماعی، خاصه فضای مجازی بهترین حالت رابطۀ دوستانۀ دو طرفه است.

من صاحب اختیار وبلاگ خودم هستم و صلاح دونستم اونجا مشخصاتم علنی باشد ولی دلیل ندارد اینجا هم علنی باشد ...

شما متاسف هستید چرا پستتان را ادیت نکردید ؟

حالا من خودخواهم یا شما که بواسطه ی اینکه مدیریت ارشد انجمن به شما محول شده حتی حاضر نیستید یک پست معمولی را ادیت کنید و تازه توجیه و فرافکنی نیز میکنید ؟

واقعا شما فکر میکنید من در فکر حکومت هستم ؟ بهتر است نامه ای را برای شما ارسال کنم تا شاید ببینید اگر به فکر حکومت کردم بودم الان اینجا نبودم . قبلا هم در تاپیکهای مختلف گفتم دلیل اصلی برای ورود به این فروم حضور دوست عزیزم جاوید عزیز بوده و تعهدی که به ایشان داده ام برای حضور در انجمن

اگر خوشحال میشوید ( که یقین دارم ) تا بحال چندین بار استعفایم را به حضور این دوست عزیزم ارائه داده ام ( البته نه بخاطر مسائل اینچنینی که بخاطر درس و امور تحصیلی )که ایشان هر بار رد کرده اند .

سجاد عزیز بیش از همه ی دوستان مرا از نزدیک دیده و از اخلاق من بخوبی شناخت دارد پس بهتر است از ایشان بپرسید تا بدانید من هیچوقت زیر بار هیچ حرف ناحقی نمیروم ...

اینکه خدمات مرا به رخ میکشید باید بگویم من هیچ خدماتی در انجمن نداشته و اگر کاری هم کرده ام وظیفه ی خودم میدانم چون برای من معنی تعهد به کار بخوبی تعریف شده و با منت گذاشتن تفاوتش را درک میکنم

اینکه شما مرا تهدید به اخراج میکنید حاکی از چیست ؟

ایا کلام را با کلام پاسخ میگویند یا با تهدید ؟

یاد حادثه عاشورا میفتم ...

کلام در برابر شمشیر

حال شما تهدید به اخراج من میکنید ؟

خوب بکنید . بخدا اگر از شما چیزی به دل بگیرم ...

بخدا اگر جایی جز خوبی چیزی از مدیران و کاربران انجمن بر زبان برانم ولی هیچوقت سعی نکنید کسی را که جز خداوند منان از کسی هراسی ندارد تهدید نکنید ...

اخراج کنید

اینده خود تصمیم حواهد گرفت

یا علی

• Like 1
لینک به دیدگاه

میتونم شما را علیرضای عزیز بنامم ؟ wubpink.gif

علیرضای عزیز آنجه که شما میگویید اصلا در ذهن من حتی خطور هم نکرد.

احتمال میدهم بیشتر دچار سوتفاهم شده اید.

به احترام مدیر تالار آزاد بحث را موکول میکنم به تصمیم استارتر تاپیک که تعیین کند که این تاپیک به کدام تالار تعلق دارد.

لینک به دیدگاه

:smiley (18):

غم دنيا نخواهد يافت پايان

خوشا در بر رخ شادي‌گشايان

خوشا دل‌هاي خوش، جان‌هاي خرسند

خوشا نيروي هستي‌زاي لبخند

خوشا لبخند شادي‌آفرينان

كه شادي رويد از لبخند اينان

نمي‌داني- دريغا- چيست شادي

كه مي‌گويي: به گيتي نيست شادي

نه شادي از هوا بارد چو باران

كه جامي پر كني از جويباران

نه شادي را به دكان مي‌فروشند

كه سيل مشتري بر آن بجوشند

چه خوش فرمود آن پير خردمند

وزين خوشتر نباشد در جهان پند

اگر خونين دلي از جور ايام

« لب خندان بياور چون لب جام»

به پيش اهل دل گنجي‌ست شادي

كه دستاورد بي‌رنجي ست شادي

به آن كس مي‌دهد اين گنج گوهر

كه پيش آرد دلي لبخندپرور

به آن كس مي‌رسد زين گنج بسيار

كه باشد شادماني را سزاوار

نه از اين جفت و از آن طاق يابي

كه شادي را به استحقاق يابي

جهان در بر رخ انسان نبندد

به روي هر كه خندان است خندد

چو گل هرجا كه لبخند آفريني

به هر سو رو كني لبخند بيني

چه اشكت همنفس باشد، چه لبخند

ز عمرت لحظه لحظه مي‌ربايند

گذشت لحظه را آسان نگيري

چو پايان يافت پايان مي‌پذيري

مشو در پيچ و تاب رنج و غم گم

به هر حالت تبسم كن، تبسم

• Like 1
لینک به دیدگاه
من صاحب اختیار وبلاگ خودم هستم و صلاح دونستم اونجا مشخصاتم علنی باشد ولی دلیل ندارد اینجا هم علنی باشد ...

شما متاسف هستید چرا پستتان را ادیت نکردید ؟

حالا من خودخواهم یا شما که بواسطه ی اینکه مدیریت ارشد انجمن به شما محول شده حتی حاضر نیستید یک پست معمولی را ادیت کنید و تازه توجیه و فرافکنی نیز میکنید ؟

واقعا شما فکر میکنید من در فکر حکومت هستم ؟ بهتر است نامه ای را برای شما ارسال کنم تا شاید ببینید اگر به فکر حکومت کردم بودم الان اینجا نبودم . قبلا هم در تاپیکهای مختلف گفتم دلیل اصلی برای ورود به این فروم حضور دوست عزیزم جاوید عزیز بوده و تعهدی که به ایشان داده ام برای حضور در انجمن

اگر خوشحال میشوید ( که یقین دارم ) تا بحال چندین بار استعفایم را به حضور این دوست عزیزم ارائه داده ام ( البته نه بخاطر مسائل اینچنینی که بخاطر درس و امور تحصیلی )که ایشان هر بار رد کرده اند .

سجاد عزیز بیش از همه ی دوستان مرا از نزدیک دیده و از اخلاق من بخوبی شناخت دارد پس بهتر است از ایشان بپرسید تا بدانید من هیچوقت زیر بار هیچ حرف ناحقی نمیروم ...

اینکه خدمات مرا به رخ میکشید باید بگویم من هیچ خدماتی در انجمن نداشته و اگر کاری هم کرده ام وظیفه ی خودم میدانم چون برای من معنی تعهد به کار بخوبی تعریف شده و با منت گذاشتن تفاوتش را درک میکنم

اینکه شما مرا تهدید به اخراج میکنید حاکی از چیست ؟

ایا کلام را با کلام پاسخ میگویند یا با تهدید ؟

یاد حادثه عاشورا میفتم ...

کلام در برابر شمشیر

بخدا اگر جایی جز خوبی چیزی از مدیران و کاربران انجمن بر زبان برانم ولی هیچوقت سعی نکنید کسی را که جز خداوند منان از کسی هراسی ندارد تهدید نکنید ...

اخراج کنید

اینده خود تصمیم حواهد گرفت

یا علی

اون پست که ویرایش شده بود :ws52:

اخراج :jawdrop: تو کجا این حرف زده شده :w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه
جناب آقای پینیون

پوزش میخواهم که می خواستم به احترام از اسم فامیل شما که در همۀ نت خود شخصا پخش کردید استفاده کنم.

اگر این حساسیت شما را میدانستم این کار را نمیکردم.

مشکل شما اینست که همه چیز را از محور چشم خود نگاه میکنید.

همیشه فکر میکنید همه نشسته اند تا با شما دشمنی کنند.

اینهمه جار و جنجال برای چه است؟

چرا مسائل فنی سایت را با مسائل داخلی هیات مدیران تالار مکانیک قاطی کرده اید و در تالار آزاد مطرح کرده اید؟

آنهمه آزادی که برای تالار مکانیک قائل هستیم برای هیچ کدام از تالارهای دیگر نیست.

ولی آنچه که از بیان شما حاصل میشود شما میگویید همۀ انجمن بنشینند تا شما بر آن حکومت کنید.

ما منکر زحمات شما نیستیم.

ولی خواهش میکنم با این رو در روی مدیران ایستادن حاصل این زحمات را به باد ندهید.

همیشه در تعاملات اجتماعی، خاصه فضای مجازی بهترین حالت رابطۀ دوستانۀ دو طرفه است.

معنی این برای شما یعنی دعوت به مهمونی ؟

والا ما بچه شهرستانیا به این میگیم تهدید به اخراج

• Like 1
لینک به دیدگاه
من متوجه نميشم ، اين جار و جنجال براي چي و سر چي هست دقيقا ؟

اگر موضوع طنز انتقادي از وضعيت انجمنه كه بيشتر از حد لازم توضيح داده شد و باقيش رو بايد گذاشت براي كاربران گفت و گوي آزاد و خود عليرضا ؛

اگر موضوع انتقادِ صرف از ضعيت فني انجمن هست كه جاي تاپيك در دفتر مديريت انجمن و بخش " سوالات، مشکلات، انتقادات و پیشنهادات درباره انجمن " هست .

اگر موضوع در مورد تالار مكانيك و مشكلات اين تالار هست هرچه سريعتر انتقال پيدا كنه به تالار مكانيك و بخش مربوطه

لطفا هرچه سريعتر حواشي موضوع در اين بخش خاتمه پيدا كنه :icon_gol:

حکیم راست میگه

چرا اینقدر بزرگش کردین؟:ws38:

یه انتقاد کرد فقط که بیشتر جنبه طنز داشت

این همه در گیری نداره که

-----------

درباره برکنار شدن خودم هم گفتم اونور

کسی که به من فحش بده منم نمیشینم نگاش کنم

چه دوست محمد باشه چه بابای محمد چه کارگر سر کوچمون:banel_smiley_4:

حالا اگه من کار قانونیتون رو میکردم و جوابش رو نمیدادم (مثل 2 دفعه قبل) نه برخوردی با اون میشد نه چیزی و مثل دفعه های قبل ماست مالی میکردین چون دوستتون هست

------------------------

تموم کنین این بحثا رو بابا حال و حوصله نداریم :ws51:

فقط دشمنی ها زیاد میشه

اگه میخواین همه پستای این تاپیک به جز پست اول و جواب ادمین به پست اول رو هم حذف کنین بیشتر از این آبرو ریزی نشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
معنی این برای شما یعنی دعوت به مهمونی ؟

والا ما بچه شهرستانیا به این میگیم تهدید به اخراج

منظورشون این بوده که حیفه زحمتای خوب خودتون رو با این بحثا به حاشیه بکشین. چیزی که جاوید هم همیشه روش تأکید داشته و داره :a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ببین چطوری بحث میکنید..

فکر نمیکردم بیام این تاپیک این چیزارو بخونم..

من با حرف میلاد موافقم بیاید این پستارو پاک کنید دشمن شاد میشیم به خدا...

قاصدک واقعا حرفش درست بود.. متن کاملا طنز نوشته شده بود تو گفتگوی ازاد ..

میدونید چقدر من شاهد این بحثا بودم میبخشید که اینو میگم واقعا شرمنده ولی اخرش مدیرا (البته بر عکسشم بوده) میموندن بقیه کاربرام خدافظی میکردن میرفتن.. چراشم واضحه...

این که یهو همه یه طرف میاستید مقابل یکی خیلی ناراحت کنندس .. چند رووز پیش من به علیرضا گفتم اینجا همه یه جوری شدن کلی حرف بم زد که نه هیچکس هیچیش نشده میلاد زبون بسته ام وقت امتحاناش وهرجا بری بهتر از اینجا (فروم ) گیرت نمیادا ...(ینی علیرضا تمام حرفای که تو این بحث بش زدینو خودش چند روز پیش به من میگفت... اینقدر که علیرضا واسه این فروم ارزش میذاره واقعا نمیشه نادید گرفت منظورم تعصب حتی کاری به فعالیتشم ندارم)

اینا بین منو علیرضا بود ولی میخوام بتون بگم همه واسه این فروم و مدیراش ارزش و احترام میذارن

چرا تا یکی یه چیز میگه جوری باش حرف میزنید که انگار میخواسه ایراد الکی بگیره و اذیت کنه...؟؟

منظورم شخص خاصی نیستا..

همتون شامل میشه..

دوست دارم همتون این پستو بخونید

واینم در اخر میگم حق به هیچکس تو بحثا نمیدم ولی اولین پست این تاپیک موردی نداشت که بخواد یه همچین بحثی دنبال کنه..

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...