baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ آی گفتی فقط حرف میزنین راست میگید بیایین جلو یه کف گرگی برم رو صورتت.. لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ فقط حرف میزنین راست میگید بیایین جلو یه کف گرگی برم رو صورتت.. متأسفم برات سرگذر وایمیسی...... لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ متأسفم برات سرگذر وایمیسی...... زنااان ایرانی فقط حرف می زنند ...چون جایگاهشاان در جامعه کنونی ایراان بیش از این نیست 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ زنااان ایرانی فقط حرف می زنند ...چون جایگاهشاان در جامعه کنونی ایراان بیش از این نیست بکش کنار جلوی حجم وسیعی از باد رو گرفتی:w00: 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ بکش کنار جلوی حجم وسیعی از باد رو گرفتی:w00: مگه غیره اینه؟ 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ مگه غیره اینه؟ تو فک کن اینه کسی بیشتر از این از تو انتظار نداره 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ تو فک کن اینه کسی بیشتر از این از تو انتظار نداره همین خاطره که هزاران ساله نتونستین حق حقوقتون رو بگیرین....... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ همین خاطره که هزاران ساله نتونستین حق حقوقتون رو بگیرین....... خودتونم بکشید آخرش همین زنها هستند که حرف اول وآخرو تو زندگیتون میزنند.....شک داری برو دنبالش تا بفهمیش 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ خودتونم بکشید آخرش همین زنها هستند که حرف اول وآخرو تو زندگیتون میزنند.....شک داری برو دنبالش تا بفهمیش تو فک کن اینه کسی بیشتر از این از تو انتظار نداره لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ زنااان ایرانی فقط حرف می زنند ...چون جایگاهشاان در جامعه کنونی ایراان بیش از این نیست زنان ایرانی وقتی حرفی میزنن بهش عمل هم میکنن 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ زنان ایرانی وقتی حرفی میزنن بهش عمل هم میکنن کو؟ حق حقوقتون رو گرفتید..؟ 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ کو؟ حق حقوقتون رو گرفتید..؟ تا حق و حقوقو چی بدونی؟ 3 لینک به دیدگاه
solmaz.golrokh 326 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ برم بزنمش؟:167: منم بیام وسط:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ تا حق و حقوقو چی بدونی؟ منم خوشحاال میشم شما حقوق کامل اجتماعی خود رو بدست بیارید ..یه شعار قدیمی میگه: آزادی برابری حق بشر است.... 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ منم خوشحاال میشم شما حقوق کامل اجتماعی خود رو بدست بیارید ..یه شعار قدیمی میگه: آزادی برابری حق بشر است.... من حقوق اجتماعی مو دارم مثل یک انسان آزاد برابر با یه مرد کسی منو زندونی یا اسیر نکرده فکرت مشکل داره 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ من حقوق اجتماعی مو دارم مثل یک انسان آزاد برابر با یه مردکسی منو زندونی یا اسیر نکرده فکرت مشکل داره یعنی شماهااا به این راضه هستین....آخه عیب از شماا نیست شما به این عادت کردین...اگر راضی هستید خوبه ..پس بزاار کمی بزرگتر شی واارد اجتماع شی مشکلات بشی بعد می گم.. نه شاید هم تو به اینهم راضی هستی... بس همینم بسته... 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ تو فک کن اینه کسی بیشتر از این از تو انتظار نداره یه خورده فکر کن حرف بزن جمله ی منو کپی پیس نکن 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ یعنی شماهااا به این راضه هستین....آخه عیب از شماا نیست شما به این عادت کردین...اگر راضی هستید خوبه ..پس بزاار کمی بزرگتر شی واارد اجتماع شی مشکلات بشی بعد می گم..نه شاید هم تو به اینهم راضی هستی... بس همینم بسته... فک کنم یه خانم خیلی محترم بدجور حالتو گرفته اینجور جلزولز میکنی 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ فک کنم یه خانم خیلی محترم بدجور حالتو گرفته اینجور جلزولز میکنی نه خانم محترررم بحث این بود که شما حق حقوقتون رو بگین دیدم شما هااا به این زندگی هم راحتید ...آزادی شماا فقط در دنیای مجازی هست....اینو باور کنید...خو ولی راضی هستین نمیشه کاریش کررررد ...پس این نظم بهترین نظام بری شماست..... فقط می خام ببینم 5 سال بعد که امسال مصباح یزدی سره کاار اومد که حتماا میان و یه کارایی کردن اونموقع چیکاار می کنید و من شاهده جلززززجلزز شما خواهم بود.... بهتره در همین دنیای نت ریاست کنید... 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ نه خانم محترررم بحث این بود که شما حق حقوقتون رو بگین دیدم شما هااا به این زندگی هم راحتید ...آزادی شماا فقط در دنیای مجازی هست....اینو باور کنید...خو ولی راضی هستین نمیشه کاریش کررررد ...پس این نظم بهترین نظام بری شماست.....فقط می خام ببینم 5 سال بعد که امسال مصباح یزدی سره کاار اومد که حتماا میان و یه کارایی کردن اونموقع چیکاار می کنید و من شاهده جلززززجلزز شما خواهم بود.... بهتره در همین دنیای نت ریاست کنید... هر جا که خودم رو به اثبات برسونم ریاست هم خواهم کرد .اگر ازادی از نظر تو تی شرت پوشیدن و تا صبح تو خیابونها بودن من اینو نمی خوام عزیزم . من نمی دونم شما کجا بزرگ شدی که فک میکنی خانومها خیلی محدود شدن اما نه اگه وارد جامعه بشی متوجه این قضیه میشی که تصوراتت اشتباهه . اون قوانینی که شما میگین برای مادران مادربزرگهامون بوده حتی مادربزرگ من از این محدودیتی که شما میگین خبر نداره چه برسه به من برای نسل علمم و متاسفم برای فکرتون نمی دونم از کجا نشات میگیره ولی درمانش کنین برای زندگی ایندتون خطرناکه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده