baybak 4434 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 آی گفتی فقط حرف میزنین راست میگید بیایین جلو یه کف گرگی برم رو صورتت..
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 فقط حرف میزنین راست میگید بیایین جلو یه کف گرگی برم رو صورتت.. متأسفم برات سرگذر وایمیسی......
baybak 4434 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 متأسفم برات سرگذر وایمیسی...... زنااان ایرانی فقط حرف می زنند ...چون جایگاهشاان در جامعه کنونی ایراان بیش از این نیست 1
lady architect 5358 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 زنااان ایرانی فقط حرف می زنند ...چون جایگاهشاان در جامعه کنونی ایراان بیش از این نیست بکش کنار جلوی حجم وسیعی از باد رو گرفتی:w00: 2
baybak 4434 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 بکش کنار جلوی حجم وسیعی از باد رو گرفتی:w00: مگه غیره اینه؟ 1
lady architect 5358 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 مگه غیره اینه؟ تو فک کن اینه کسی بیشتر از این از تو انتظار نداره 1
baybak 4434 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 تو فک کن اینه کسی بیشتر از این از تو انتظار نداره همین خاطره که هزاران ساله نتونستین حق حقوقتون رو بگیرین.......
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 19 فروردین، 2011 همین خاطره که هزاران ساله نتونستین حق حقوقتون رو بگیرین....... خودتونم بکشید آخرش همین زنها هستند که حرف اول وآخرو تو زندگیتون میزنند.....شک داری برو دنبالش تا بفهمیش 1
baybak 4434 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 خودتونم بکشید آخرش همین زنها هستند که حرف اول وآخرو تو زندگیتون میزنند.....شک داری برو دنبالش تا بفهمیش تو فک کن اینه کسی بیشتر از این از تو انتظار نداره
shaden. 18583 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 زنااان ایرانی فقط حرف می زنند ...چون جایگاهشاان در جامعه کنونی ایراان بیش از این نیست زنان ایرانی وقتی حرفی میزنن بهش عمل هم میکنن 1
baybak 4434 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 زنان ایرانی وقتی حرفی میزنن بهش عمل هم میکنن کو؟ حق حقوقتون رو گرفتید..؟ 1
baybak 4434 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 تا حق و حقوقو چی بدونی؟ منم خوشحاال میشم شما حقوق کامل اجتماعی خود رو بدست بیارید ..یه شعار قدیمی میگه: آزادی برابری حق بشر است.... 1
shaden. 18583 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 منم خوشحاال میشم شما حقوق کامل اجتماعی خود رو بدست بیارید ..یه شعار قدیمی میگه: آزادی برابری حق بشر است.... من حقوق اجتماعی مو دارم مثل یک انسان آزاد برابر با یه مرد کسی منو زندونی یا اسیر نکرده فکرت مشکل داره 3
baybak 4434 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 من حقوق اجتماعی مو دارم مثل یک انسان آزاد برابر با یه مردکسی منو زندونی یا اسیر نکرده فکرت مشکل داره یعنی شماهااا به این راضه هستین....آخه عیب از شماا نیست شما به این عادت کردین...اگر راضی هستید خوبه ..پس بزاار کمی بزرگتر شی واارد اجتماع شی مشکلات بشی بعد می گم.. نه شاید هم تو به اینهم راضی هستی... بس همینم بسته... 1
lady architect 5358 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 تو فک کن اینه کسی بیشتر از این از تو انتظار نداره یه خورده فکر کن حرف بزن جمله ی منو کپی پیس نکن 1
lady architect 5358 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 یعنی شماهااا به این راضه هستین....آخه عیب از شماا نیست شما به این عادت کردین...اگر راضی هستید خوبه ..پس بزاار کمی بزرگتر شی واارد اجتماع شی مشکلات بشی بعد می گم..نه شاید هم تو به اینهم راضی هستی... بس همینم بسته... فک کنم یه خانم خیلی محترم بدجور حالتو گرفته اینجور جلزولز میکنی 3
baybak 4434 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 فک کنم یه خانم خیلی محترم بدجور حالتو گرفته اینجور جلزولز میکنی نه خانم محترررم بحث این بود که شما حق حقوقتون رو بگین دیدم شما هااا به این زندگی هم راحتید ...آزادی شماا فقط در دنیای مجازی هست....اینو باور کنید...خو ولی راضی هستین نمیشه کاریش کررررد ...پس این نظم بهترین نظام بری شماست..... فقط می خام ببینم 5 سال بعد که امسال مصباح یزدی سره کاار اومد که حتماا میان و یه کارایی کردن اونموقع چیکاار می کنید و من شاهده جلززززجلزز شما خواهم بود.... بهتره در همین دنیای نت ریاست کنید... 1
lady architect 5358 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 نه خانم محترررم بحث این بود که شما حق حقوقتون رو بگین دیدم شما هااا به این زندگی هم راحتید ...آزادی شماا فقط در دنیای مجازی هست....اینو باور کنید...خو ولی راضی هستین نمیشه کاریش کررررد ...پس این نظم بهترین نظام بری شماست.....فقط می خام ببینم 5 سال بعد که امسال مصباح یزدی سره کاار اومد که حتماا میان و یه کارایی کردن اونموقع چیکاار می کنید و من شاهده جلززززجلزز شما خواهم بود.... بهتره در همین دنیای نت ریاست کنید... هر جا که خودم رو به اثبات برسونم ریاست هم خواهم کرد .اگر ازادی از نظر تو تی شرت پوشیدن و تا صبح تو خیابونها بودن من اینو نمی خوام عزیزم . من نمی دونم شما کجا بزرگ شدی که فک میکنی خانومها خیلی محدود شدن اما نه اگه وارد جامعه بشی متوجه این قضیه میشی که تصوراتت اشتباهه . اون قوانینی که شما میگین برای مادران مادربزرگهامون بوده حتی مادربزرگ من از این محدودیتی که شما میگین خبر نداره چه برسه به من برای نسل علمم و متاسفم برای فکرتون نمی دونم از کجا نشات میگیره ولی درمانش کنین برای زندگی ایندتون خطرناکه 3
ارسال های توصیه شده