sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ خودم مكشمش لنت به اين سرور:w00: :w16::w16: پس چرا هیشکی از من تشکر نمیکنه:w00: صبر کن بیاد...بیخ بر میذاره میره؟!!! همگی باهم میکشیمش نمیفهمه دیگه از بس بی شعوره!!! :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ خاله من دیجه میرم نرو وووووووووووووووووووووووو 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلام بچه ها من اومدممنم هی قطع میشد صفحه باز نمیکرد اعصابم خرد شده ، حالشو ندارم ، منم میرم شب همگیتون بخیر بچه ها من که دیگه سرم جدی جدی خیلی درد میکنهمن دیگه میرم این قطع شدن ها اعصابم رو داغون کرد شب همگیتون به خیر خوش باشین:icon_pf (44): :icon_pf (44)::icon_pf (44): همه رفتین؟....ستی من و تو موندیم....پا شو اینجارو یه جارو بزنیم ماهم بریم بخوابیم! 6 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ باي باي مهرداد جونم و سايه جونم اوري ما هم بريم؟ 5 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :icon_pf (44)::icon_pf (44): :jawdrop:میری شوور آبجیم؟ 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلام بچه ها من اومدممنم هی قطع میشد صفحه باز نمیکرد اعصابم خرد شده ، حالشو ندارم ، منم میرم شب همگیتون بخیر همه رفتین؟....ستی من و تو موندیم....پا شو اینجارو یه جارو بزنیم ماهم بریم بخوابیم! به من چه هركي هندونرو خورد جارو هم بزنه 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ به من چههركي هندونرو خورد جارو هم بزنه ای تنبل باشه خودم جارو میزنم باي باي مهرداد جونم و سايه جونماوري ما هم بريم؟ بریم عزیزم....شب همگی بخیر... 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ ای تنبل باشه خودم جارو میزنم بریم عزیزم....شب همگی بخیر... برو يخواب شب بخير يه فال هم نگرفتي 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ باي باي مهرداد جونم و سايه جونماوري ما هم بريم؟ مامان به خدا من سایه نیستم اسم من سیماست 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ مامان به خدا من سایه نیستم اسم من سیماست آخر عاقبت خانواده ی پر جمعیت...:ws28: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ آخر عاقبت خانواده ی پر جمعیت...:ws28: حالا تازه یه داداش هم بهمون اضافه شد:ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ خوب بچه ها قرار امشب چه اتفاقاتی تو خانواده بیفته؟ 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): خاله جون من بی تقصیرم کار ارکیده بود:167: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ اين امير قرار بود بياد خواستگاري انگار تو ترافيك مونده 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ خوب بچه ها قرار امشب چه اتفاقاتی تو خانواده بیفته؟ هه اتفاق بزرگ منم دیگه 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ اين امير قرار بود بياد خواستگاريانگار تو ترافيك مونده :ws28: بیاد پوستشو میکنیم هه اتفاق بزرگ منم دیگه اون که بله ولی امشب مثلا قراره ارکیده رو شوور بدیم شما هم دوماد بزرگی باید تحقیق کنی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده