کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ عجب بساطیه این جا فامیل فامیلشو نمیشناسه...ببین این مدرنیته چه کرده با مردم....:ws28: 2 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ شما نمی خواهید برامن شووور پیدا کنید خوبه از این دخترای امروز نیستم دست یکی رو بگیر بگم این شوورمه من شووور می خواد زود:w00: 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ كي ساعت 12 شد؟:icon_pf (34):من رفتم بخوابم كله صب بايد برم يوني جون بچتون دعا كنيد ميان ترم نگيره ما هفته قبل امتحان داشتیم منم هیچی نخونده بودم با بچه ها هماهنگ کردیم اصلا کلاس نرفتیم :dancegirl2: شاهین کیه؟ شاهین تیز پرواز دیگه :w58: 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ خواهر زاده ی احسان کدوم خواهرش :w58: شما نمی خواهید برامن شووور پیدا کنیدخوبه از این دخترای امروز نیستم دست یکی رو بگیر بگم این شوورمه من شووور می خواد زود:w00: وااااااااااا ما جوون بودیم چقدر حجب و حیا داشتیم :w58: 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ کدوم خواهرش :w58: وااااااااااا ما جوون بودیم چقدر حجب و حیا داشتیم :w58: نمی دونم فقط شنیدم 3 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ نمی دونم فقط شنیدم شنیدن کی بود مانند دیدن :w58: به شنیده ها اکتفا نکن... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ شنیدن کی بود مانند دیدن :w58:به شنیده ها اکتفا نکن... حالا فکر کنم یه رابطه ای داشتن 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ کجا رفتین :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ کجا رفتین :banel_smiley_52: معلوم نیست کجا رفتن 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ کتی جونو سیما جون این همه اسپم چیه کردین آخه فدای جفتتون شم......:icon_pf (34)::w00: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ کجا رفتین :banel_smiley_52: روح احساناومد همه رو فرار داد 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ معلوم نیست کجا رفتن :ws44: 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ کتی جونو سیما جون این همه اسپم چیه کردین آخه فدای جفتتون شم......:icon_pf (34)::w00: منم کلی اسپم کردم فدا منم میشی :girl_in_dreams: روح احساناومد همه رو فرار داد :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ منم کلی اسپم کردم فدا منم میشی :girl_in_dreams: :vahidrk: :167: 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ منم کلی اسپم کردم فدا منم میشی :girl_in_dreams: :vahidrk: نه دیگه آتیش پارههه من فدا شدم رفت.....:icon_pf (34): حالا نوبت شماست که فدا بشین 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ ایووول دختر گلم چه عکسای خوشگلی بودند ، دست گلت درد نکنه خانووومی :w72: 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ نه دیگه آتیش پارههه من فدا شدم رفت.....:icon_pf (34): حالا نوبت شماست که فدا بشین نمیخوام من فدا نمیشم فقط فدایی میپذیرم :viannen_38: ایووول دختر گلمچه عکسای خوشگلی بودند ، دست گلت درد نکنه خانووومی :w72: به به سلااااااااااام مهرداد جان :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده