sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ دختر واسه جلو گيري از سنگسار اينو گذاشتم :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ مرده ویرایش امضا رو هم به من ارث داده بعد اگه سر شغل قبلیم بوده ام الان نتیجه داشتم هی گفتم گول اون باباتو نخور سیما گوش ندادی دیدی همش دروغ از آب دراومد...:ws28: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ یه زمان من پدربزرگ همه بودم:دی يعني پدر بزرگ منم هستي؟ 3 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ این افشین نسبت فامیلیش با ما چیه؟ قبلا پدر من بود :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ قبلا پدر من بود :4chsmu1: الان هیچ نسبتی با ما نداره؟ 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ مرده ویرایش امضا رو هم به من ارث داده بعد اگه سر شغل قبلیم بوده ام الان نتیجه داشتم بابا بزرگ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ این افشین نسبت فامیلیش با ما چیه؟ قبلا داشتم ولی الان ندارم 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ این افشین نسبت فامیلیش با ما چیه؟ نمیدونم خالهههههههههه کیهههههههههههه؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ الان هیچ نسبتی با ما نداره؟ فعلا افتخار بودن در فامیل ما رو نداره :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ قبلا داشتم ولی الان ندارم نموخای نسبت دوباره پیدا بکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ هی گفتم گول اون باباتو نخور سیما گوش ندادی دیدی همش دروغ از آب دراومد...:ws28: يعني پدر بزرگ منم هستي؟ :jawdrop: قبلا پدر من بود :4chsmu1: :jawdrop: الان هیچ نسبتی با ما نداره؟ قبلا داشتم ولی الان ندارم خوب الان بزرگ خاندان بشین چه اشکالی داره؟ 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ كي ساعت 12 شد؟:icon_pf (34): من رفتم بخوابم كله صب بايد برم يوني جون بچتون دعا كنيد ميان ترم نگيره 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ بابا بزرگ خدا بیامرزش الان هیچ نسبتی با ما نداره؟ نسبت دوری دارم (داداش شاهینم دیگه خودت کروکی بکش) يعني پدر بزرگ منم هستي؟ قبلا بودم 4 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ فعلا افتخار بودن در فامیل ما رو نداره :viannen_38: :ws28:موخای مفتخرش کنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ كي ساعت 12 شد؟:icon_pf (34):من رفتم بخوابم كله صب بايد برم يوني جون بچتون دعا كنيد ميان ترم نگيره ایشالا نمی گیره 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ نموخای نسبت دوباره پیدا بکنی؟ اگه به نسبت قبلیم لطمه نخوره نمیدونم خالههههههههههکیهههههههههههه؟:jawdrop: تو سنت قد نمیده 3 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ خدا بیامرزش نسبت دوری دارم (داداش شاهینم دیگه خودت کروکی بکش) قبلا بودم شاهین کیه؟ 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ بابا من دنیا نیومده بخران هویت گرفتم این چه وضعشه آخه:w00: 1 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ اگه به نسبت قبلیم لطمه نخوره تو سنت قد نمیده بیا جد بزرگمون شو:ws28: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده