سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ ohhhhhhhhhh........my god:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ این تاپیکو گذاشتم به دروغ های خونین خودتون اعتراف کنید:banel_smiley_52:دروغ خوبه؟آیا حقیقت را گفتن میتواند نتیجه ی بهتری بدهد؟ خدایی شما چقدر و در چه مواقعی دروغ میگید؟ من از دروغ متنفرم حتی اگه به ضررم هم باشه هیچوقت دروغ نمیگم هر چند بابت این قضیه زیاد سختی کشیدم و بهم گفتن ساده ای ولی از خودم بودن و ساده بودنم لذت میبرم 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ من از دروغ متنفرمحتی اگه به ضررم هم باشه هیچوقت دروغ نمیگم هر چند بابت این قضیه زیاد سختی کشیدم و بهم گفتن ساده ای ولی از خودم بودن و ساده بودنم لذت میبرم آفرین بهت تبریک میگم کی گفته ساده ای راستگو ها آدمهای شجاع و نترسی هستن اما دروغ گو اصولا ترسو اند من خودم نهایت سعیم رو میکنم دروغ نگم ولی همونطور که گفتم وقتی به خطر بزرگی برخورد میکنم در واقع کم میارم و جرات راست گفتن رو ندارم که در واقع ضعفم رو نشون میده 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ آفرین بهت تبریک میگمکی گفته ساده ای راستگو ها آدمهای شجاع و نترسی هستن اما دروغ گو اصولا ترسو اند من خودم نهایت سعیم رو میکنم دروغ نگم ولی همونطور که گفتم وقتی به خطر بزرگی برخورد میکنم در واقع کم میارم و جرات راست گفتن رو ندارم که در واقع ضعفم رو نشون میده مرسی نه خوشبختانه من میتونم راستشو بگم 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ تعریف از خود نباشه در مواقع لازم تو دروغ گفتن کم نمیارم :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ تعریف از خود نباشه در مواقع لازم تو دروغ گفتن کم نمیارم :4chsmu1: تو ام آفررررررررررررررررررررین زبلی دیگه لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ تو ام آفررررررررررررررررررررین زبلی دیگه زبلی از خودتونه :4chsmu1: لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ حقیقت رو ترجیه می دم البته گاهی اوقات این صداقت به ضررم تموم شده البته تا جایی که امکان داشته باشه سعی می کنم حقیقت رو پنهان کنم و به نوعی طرفم رو دور بزنم تا این که بهش دورغ بگم :4chsmu1: اما گاهی اوقات کـــــــــــــــمــــــــــــی دروغ هم لازمه ادامه زندگیه دیگه :persiana__hahaha: آخرین دروغی بزرگی که گفتم چند روز پیش پشت تلفن بود که مجبور شدم خودم رو جای مامانم جا بزنم :girl_blush2: :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ حقیقت رو ترجیه می دم البته گاهی اوقات این صداقت به ضررم تموم شده البته تا جایی که امکان داشته باشه سعی می کنم حقیقت رو پنهان کنم و به نوعی طرفم رو دور بزنم تا این که بهش دورغ بگم :4chsmu1: اما گاهی اوقات کـــــــــــــــمــــــــــــی دروغ هم لازمه ادامه زندگیه دیگه :persiana__hahaha: آخرین دروغی بزرگی که گفتم چند روز پیش پشت تلفن بود که مجبور شدم خودم رو جای مامانم جا بزنم :girl_blush2: :girl_blush2: چه باحال ملسی از نظلت شیپیده جووونم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده