sookut 13735 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 این تاپیکو گذاشتم به دروغ های خونین خودتون اعتراف کنید:banel_smiley_52:دروغ خوبه؟آیا حقیقت را گفتن میتواند نتیجه ی بهتری بدهد؟ خدایی شما چقدر و در چه مواقعی دروغ میگید؟ من از دروغ متنفرم حتی اگه به ضررم هم باشه هیچوقت دروغ نمیگم هر چند بابت این قضیه زیاد سختی کشیدم و بهم گفتن ساده ای ولی از خودم بودن و ساده بودنم لذت میبرم 1
RAPUNZEL 10430 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2010 من از دروغ متنفرمحتی اگه به ضررم هم باشه هیچوقت دروغ نمیگم هر چند بابت این قضیه زیاد سختی کشیدم و بهم گفتن ساده ای ولی از خودم بودن و ساده بودنم لذت میبرم آفرین بهت تبریک میگم کی گفته ساده ای راستگو ها آدمهای شجاع و نترسی هستن اما دروغ گو اصولا ترسو اند من خودم نهایت سعیم رو میکنم دروغ نگم ولی همونطور که گفتم وقتی به خطر بزرگی برخورد میکنم در واقع کم میارم و جرات راست گفتن رو ندارم که در واقع ضعفم رو نشون میده 1
sookut 13735 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 آفرین بهت تبریک میگمکی گفته ساده ای راستگو ها آدمهای شجاع و نترسی هستن اما دروغ گو اصولا ترسو اند من خودم نهایت سعیم رو میکنم دروغ نگم ولی همونطور که گفتم وقتی به خطر بزرگی برخورد میکنم در واقع کم میارم و جرات راست گفتن رو ندارم که در واقع ضعفم رو نشون میده مرسی نه خوشبختانه من میتونم راستشو بگم 1
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 تعریف از خود نباشه در مواقع لازم تو دروغ گفتن کم نمیارم :4chsmu1: 1
RAPUNZEL 10430 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2010 تعریف از خود نباشه در مواقع لازم تو دروغ گفتن کم نمیارم :4chsmu1: تو ام آفررررررررررررررررررررین زبلی دیگه
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 تو ام آفررررررررررررررررررررین زبلی دیگه زبلی از خودتونه :4chsmu1:
EOS 14528 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 حقیقت رو ترجیه می دم البته گاهی اوقات این صداقت به ضررم تموم شده البته تا جایی که امکان داشته باشه سعی می کنم حقیقت رو پنهان کنم و به نوعی طرفم رو دور بزنم تا این که بهش دورغ بگم :4chsmu1: اما گاهی اوقات کـــــــــــــــمــــــــــــی دروغ هم لازمه ادامه زندگیه دیگه :persiana__hahaha: آخرین دروغی بزرگی که گفتم چند روز پیش پشت تلفن بود که مجبور شدم خودم رو جای مامانم جا بزنم :girl_blush2: :girl_blush2: 1
RAPUNZEL 10430 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2010 حقیقت رو ترجیه می دم البته گاهی اوقات این صداقت به ضررم تموم شده البته تا جایی که امکان داشته باشه سعی می کنم حقیقت رو پنهان کنم و به نوعی طرفم رو دور بزنم تا این که بهش دورغ بگم :4chsmu1: اما گاهی اوقات کـــــــــــــــمــــــــــــی دروغ هم لازمه ادامه زندگیه دیگه :persiana__hahaha: آخرین دروغی بزرگی که گفتم چند روز پیش پشت تلفن بود که مجبور شدم خودم رو جای مامانم جا بزنم :girl_blush2: :girl_blush2: چه باحال ملسی از نظلت شیپیده جووونم 1
ارسال های توصیه شده