RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ این تاپیکو گذاشتم به دروغ های خونین خودتون اعتراف کنید:banel_smiley_52: دروغ خوبه؟آیا حقیقت را گفتن میتواند نتیجه ی بهتری بدهد؟ خدایی شما چقدر و در چه مواقعی دروغ میگید؟ 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ ظاهرا هیچکی تصمیم نداره اعتراف کنه:8713: جلسه علنی شد از خودم شروع میکنم دروغ با شما نباشه بنده در مواقع خطر دروغ میگم مثلا اگه استاد نخواد واسه تاخیر به من اجازه ی ورود بده میگم مثلا ماشین پنچر شد استاد یا مثلا حال دوستم تو راه بد شد و... 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ دروغ گفتن گاهی ثمرات خوبی در پی داره که آدم ازش بهره مند میشه اما دروغ گفتنی که بی دلیل باشه یا به اصطلاح همون خالی بستن دیگهههههههههههههه خیلی بد میشه 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ دروغ ... چی هست؟ باااااااااا بااااااااااااااا !:jawdrop: ایییییییییییییییول تا این حد...! با این تفکرت در بهشت جای داری فرزندم! 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ :smiley (18): اسپم هم دروغ حساب میشه ؟ اگه اینطوره منم الان دروغ گفتم !!! 3 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ مال من همش از دم مصلحتیه .... این از من 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ منم تا اونجایی که میتونم حقیقتو میگم اما بعضی اوقات نمیشه راستشو گفت البته دروغ نگم دروغگوی ماهری هستم اکثرا مچ دوستان و آشنایان رو میگیرم!!! روش های دروغ گفتن خیلی متعدده و من تا حدودی بهشون واردم 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ منم تا اونجایی که میتونم حقیقتو میگماما بعضی اوقات نمیشه راستشو گفت البته دروغ نگم دروغگوی ماهری هستم اکثرا مچ دوستان و آشنایان رو میگیرم!!! روش های دروغ گفتن خیلی متعدده و من تا حدودی بهشون واردم یعنی همه اینایی که گفتی دروغ بود ؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ منم تا اونجایی که میتونم حقیقتو میگماما بعضی اوقات نمیشه راستشو گفت البته دروغ نگم دروغگوی ماهری هستم اکثرا مچ دوستان و آشنایان رو میگیرم!!! روش های دروغ گفتن خیلی متعدده و من تا حدودی بهشون واردم خوبهولی میدونستی تو روانشناسی علائمی وجود داره که دروغگو های غیر حرفه ای رو میشه باهاش راحت شناسایی کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ خوبهولی میدونستی تو روانشناسی علائمی وجود داره که دروغگو های غیر حرفه ای رو میشه باهاش راحت شناسایی کرد؟ اوهوم تا حدودی میدونم... 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ یعنی همه اینایی که گفتی دروغ بود ؟ وااااااااا!!! نه همش راست بود من خودم از دروغ گفتن و شنیدن خیلی بدم میاد اما گاهی واقعا مجبور میشم... موقعیتش زیاد پیش اومده که دروغ بگم متاسفانه... لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ :smiley (18): مصرف دخانیات در اینجا ممنوعه لوله اگزوزو خاموش کن:ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ مصرف دخانیات در اینجا ممنوعه لوله اگزوزو خاموش کن:ubhuekdv133q83a7yy7 اون که مال 46 دقیقه پیش بود !!! لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ اون که مال 46 دقیقه پیش بود !!! تذکر داد دفعه بعد تکرار نشه لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ تذکر داد دفعه بعد تکرار نشه دیده نشده بود دفعه ی دیگه دیدم کسی داره سیگار میکشه موهاشو میکشم لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ دیده نشده بوددفعه ی دیگه دیدم کسی داره سیگار میکشه موهاشو میکشم من که همش 2 تا دونه مو دارم اینم تو بکشی دیگه هیچ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ من فقط به يه نفر هيچ وقت دروغ نگفتم به بقيه گفتم مجبورم نبودم خودم شجاعشتو نداشتم دروغ گفتم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده