گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 به نظر من ما انقدر از دنیا می فهمیم،البته مغزهای بزرگ انقدر میفهمند،آدمای عادی رو بی خیال.................. نظر شما چیه؟؟؟؟؟ 14
Nightingale 10531 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 آخی چه عکس بامزه ایه آره واقعا هیچی ازش نمیدونیم به نظرم چون اصلی ترین عنصر این دنیا آدماشن اگه خودمونو نشناسیم خیلی از فهمیدن دنیا عقب میفتیم 5
ooraman 22216 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 به نظرم فهم ما از دنیا جریانش مثل همون فیلست! هرکس یه بخشیشو با توجه به شعورش متوجه میشه....فکرم میکنه این است و جز این نیست!!!! 4
گـنـجـشـک 24371 سازنده ارسال شده در 16 اسفند، 2010 به نظرم فهم ما از دنیا جریانش مثل همون فیلست!هرکس یه بخشیشو با توجه به شعورش متوجه میشه....فکرم میکنه این است و جز این نیست!!!! آره تا حدودی! حتی خیلی خیلی کمتر از اون........ 3
omid vakili 6395 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 ارسطو یه حرف خیلی زیبایی زده من یه جور دیگه می نویسمش : من در مورد این دنیا تنها یک چیز می دانم و آن این است که تقریباً چیزی نمی دانم. 5
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 به نظر من ما انقدر از دنیا می فهمیم،البته مغزهای بزرگ انقدر میفهمند،آدمای عادی رو بی خیال.................. نظر شما چیه؟؟؟؟؟ کاملا به سواد آدم وابستس (سواد نه مدرک تحصیلی نه دکتری دار های نادان و...) 3
ملیساا 5015 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 ما نهایت تلاش را می کنیم تا حقیقت را ندیده بگیریم ولی حقیقت می ماند . انسان مثل طبیعت الهی و مثل فضا بینهایت است . آلدوس هاکسلی 5
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 به نظر من ما انقدر از دنیا می فهمیم،البته مغزهای بزرگ انقدر میفهمند،آدمای عادی رو بی خیال.................. نظر شما چیه؟؟؟؟؟ چقد عکسه خوشگله :smiley (18): منم همون نظر دوستانو دارم ما تنها چیزی که میفهمیم ان ست که چیزی نمیدونیم و اینکه ادما اگه خودشونو بشناسن دنیارو میشناسن اما خودشناسی خیلی سخته چون اگه همه ادما خوشونو میشناختن که وضعمون این نبود پ.ن: من عاشق اواتورتونم 3
Avenger 19334 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 به نظر من ادم بقدر خوشیاش از دنیا میفهمه پس تا میتونید خوش باشیدو خوشحال کنید 3
vahid321 2013 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 به نظر من ما انقدر از دنیا می فهمیم،البته مغزهای بزرگ انقدر میفهمند،آدمای عادی رو بی خیال.................. نظر شما چیه؟؟؟؟؟ منظورتون جهان هستیه؟... اون جملتون رو اصلا نفهمیدم... با عرض معذرت به نظرم بی سروته میاد ولی در عوض عکس بی نظیره و هوشمندانه... یاده یه داستان میفتم... میگن یه سری آدم بودن تو یه غار زندگی میکردن... همیشه پشت به در غار و رو به دیوار بودن و فکر میکردن زندگی و دنیا فقط همین سایه هاست که میبینن اما یکیشون بر میگرده و بیرون رو نگاه میکنه:jawdrop: یک دفعه دنیارو هزاران هزار برابر بزرگتر و پیچیده تر میبینه ارسطو یه حرف خیلی زیبایی زده من یه جور دیگه می نویسمش :من در مورد این دنیا تنها یک چیز می دانم و آن این است که تقریباً چیزی نمی دانم. درود بر شما... خیلی زیبا بود... میگن اگر جهان یک خرگوش باشه مردم عادی همیشه لابه لای موهای اون خرگوش زندگی میکنن ولی فلاسفه سعی میکنند به نوک موهای اون خرگوش برسند به نظر من ادم بقدر خوشیاش از دنیا میفهمه پس تا میتونید خوش باشیدو خوشحال کنید اره اینم یه سبک از زندگیه... زندگی فقط برای لذت و لذت بردن چیزی که ما ایرانیها اصلا بلد نیستیم در ضمن خوش میگذره ولی دیگه شاید هیچوقت کسی تو این وضعیت به فکر کشف راز های هستی یا پاسخ به جمله" من کیستم؟" نمیفته... 3
Ehsan 112349 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 من که تقریبا 99 درصد اسرار کائنات را میدانم و خیلی هم میفهمم اما چیزی نمیگویم،زیرا: هر که را اسرار حق آموختند مهر کردند و دهانش دوختند...... 4
Neutron 60973 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 من که تقریبا 99 درصد اسرار کائنات را میدانم و خیلی هم میفهمم اما چیزی نمیگویم،زیرا: هر که را اسرار حق آموختند مهر کردند و دهانش دوختند...... خدا بگم چیکارت نکنه اسی ... 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 خدا بگم چیکارت نکنه اسی ... ای وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایش تورو بلاااااااااا نگیره:girlhi: ناقلااااااااااااااااااااااااا:obm: 1
Neutron 60973 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 ای واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااایش تورو بلاااااااااا نگیره:girlhi: ناقلااااااااااااااااااااا اااا:obm: :mpr:
غایب 4790 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 ما تا اون حد از دنیا میفهمیم که نذاریم کسی چیزی بفهمه تا از نفهمیدن آنان به سود جیبمون و کسب مقام والا استفاده کنیم. 1
کتایون 15177 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 این سوال منو یاد داستان یه قورباغه ای می اندازه که توی یه چاه زندگی می کرد و هیچی از دنیای واقعی نمی دونست اما یه روز اومد بیرون و فهمید زندگی چیه...به نظر من ما همون قدر می فهمیم که دنبالشیم و برامون مهمه...خلاصه شدن تو کارها و رفتارهای تکراری ما رو از رسیدن به اون حقیقتی که باید بهش برسیم بازمیداره... 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری