yigid 52 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ اگه کسی امضاشو عوض کنه چی می شه ؟ :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ کسانی که به حالت دایره و بیضی امضاء میکنند ، کسانی هستند که میخواهند به قله برسند اینم شامل میشه چیز دیگه ای نمیخای که خوب و بدرد بخور باشه ببینی و بذاری برا خودت؟؟؟؟:167: مامان دلت چیز دیگه نمیخای؟؟؟؟ اگه کسی امضاشو عوض کنه چی می شه ؟ :icon_pf (34): متاسفم براش نمیشه کاری کرد 4 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ چیز دیگه ای نمیخای که خوب و بدرد بخور باشه ببینی و بذاری برا خودت؟؟؟؟:167:مامان دلت چیز دیگه نمیخای؟؟؟؟ نه دیگه تو لیستی که نوشته بهتر از ایناش نبود 1 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نه دیگه تو لیستی که نوشته بهتر از ایناش نبود خوب میتونی خودت اضافه کنی توش.هرچی دلت میخادو خوبه:167: 3 لینک به دیدگاه
yigid 52 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ منطور من این بود که یه نفر می تونه امضاشو عوض کنه ،ولی شخصیتشو که نمی تونه عوض کنه ؟ نمی دونم اون موقع می شه به این حرف ها اعتمادی داشت ؟ فکر نمی کنم که امضا معیار درستی برای نشون دادن شخصیت باشه ! 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ حالا اگر کسی امضاش تمام این خصوصیات رو داشته باشه تکلیف شخصیتش چی می شه ؟!!!! .... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ *کسانی که بر عکس عقربههای ساعت امضاء میکنند دیر منطق را قبول میکنند و بیشتر غیر منطقی هستند *کسانی که از خطوط افقی استفاده میکنند انسانهای منظّم هستند *کسانی که در امضای خود فامیل مینویسند دارای منزلت هستند منبع:http://www.delshekasteh2f.blogfa.com/ 1 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ منطور من این بود که یه نفر می تونه امضاشو عوض کنه ،ولی شخصیتشو که نمی تونه عوض کنه ؟ نمی دونم اون موقع می شه به این حرف ها اعتمادی داشت ؟ فکر نمی کنم که امضا معیار درستی برای نشون دادن شخصیت باشه ! دوست عزیزم اینم مثل بقیه ابزار شناخت شخصیت آدمیست ممکنه در مورد برخی افراد صدق کنه و شایدم در مورد خیلیا صدق نکنه این بنظرم بیشتر جنبه سرگرمی داره تا روانشناسی به معنای خاص کلمه حالا اگر کسی امضاش تمام این خصوصیات رو داشته باشه تکلیف شخصیتش چی می شه ؟!!!! .... هیچی اگه تونست عوض کنه اگه نتونست هرچه زودتر خودش و به یه روانپزشک معرفی کنه شاید اون بتونه کمکش کنه به به زهرا خان مامان گل ما.مزین کردید اینجا رو خوش آمدید پس شمام خودتون و تست کردید به نتیجه نرسیدید 4 لینک به دیدگاه
yigid 52 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دوست عزیزم اینم مثل بقیه ابزار شناخت شخصیت آدمیست ممکنه در مورد برخی افراد صدق کنه و شایدم در مورد خیلیا صدق نکنه این بنظرم بیشتر جنبه سرگرمی داره تا روانشناسی به معنای خاص کلمه مثل این سرگرمی ها زیاد بوده و هست که جدی شدن و سرگرمی به حساب نمیان 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ هیچی اگه تونست عوض کنه اگه نتونست هرچه زودتر خودش و به یه روانپزشک معرفی کنه شاید اون بتونه کمکش کنه آقای مدیر روانشناسا این رو مشکل نمی دونن بلکه به چنین اشخاصی می گن چند شخصیتی :vahidrk: :2525s: :2525s: 1 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دوست عزیزم اینم مثل بقیه ابزار شناخت شخصیت آدمیست ممکنه در مورد برخی افراد صدق کنه و شایدم در مورد خیلیا صدق نکنه این بنظرم بیشتر جنبه سرگرمی داره تا روانشناسی به معنای خاص کلمه مثل این سرگرمی ها زیاد بوده و هست که جدی شدن و سرگرمی به حساب نمیان شاید حق با شما باشه ولی بعید میدونم این موضوع تاپیک ختم به اون چیزایی بشه که شما تو ذهنتون هست 2 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ آقای مدیر روانشناسا این رو مشکل نمی دونن بلکه به چنین اشخاصی می گن چند شخصیتی :vahidrk: :2525s: :2525s: پس تو شیزوفرمی حاد داری؟؟؟؟:banel_smiley_52: وای خاک بسرم:icon_pf (34): پس خیلی خطرناکیا،باید به همه بگم حواستون جمع باشه 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ پس تو شیزوفرمی حاد داری؟؟؟؟:banel_smiley_52: وای خاک بسرم:icon_pf (34): پس خیلی خطرناکیا،باید به همه بگم حواستون جمع باشه نخیر جناب این هم نوعی قدرت ذاتیه که نصیب هر کسی نمی شه :viannen_38: این جوری می تونی متناسب با شخصیت افرادی که باهاشون در ارتباطی برخورد کنی :4chsmu1: اما در کل 1 ماهه که من دارم توی این انجمن فعالیت می کنم اما از بزرگورای دوستان صفت : فاشیست . لیبرال . دموکرات .فمنیسم رو داشتم و حالا هم که شما لطف کردین و من رو مبتلا به شیزوفرمی حاد معرفی کردین :vahidrk: من نمی دونم با این هم لطف چه کار کنم 2 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ نخیر جناب این هم نوعی قدرت ذاتیه که نصیب هر کسی نمی شه :viannen_38:این جوری می تونی متناسب با شخصیت افرادی که باهاشون در ارتباطی برخورد کنی :4chsmu1: اما در کل 1 ماهه که من دارم توی این انجمن فعالیت می کنم اما از بزرگورای دوستان صفت : فاشیست . لیبرال . دموکرات .فمنیسم رو داشتم و حالا هم که شما لطف کردین و من رو مبتلا به شیزوفرمی حاد معرفی کردین :vahidrk: من نمی دونم با این هم لطف چه کار کنم سپیده جان بنده قصدم توهین نبود داشتم فقط باهاتون شوخی میکردم:ws2: .اونم فقط چونکه گفتین دو شخصیت متفاوت دارید :icon_pf (34):این کلمه به ذهنم رسید .همین 4 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ *کسانی که بر عکس عقربههای ساعت امضاء میکنند دیر منطق را قبول میکنند و بیشتر غیر منطقی هستند *کسانی که از خطوط افقی استفاده میکنند انسانهای منظّم هستند *کسانی که به حالت دایره و بیضی امضاء میکنند ، کسانی هستند که میخواهند به قله برسند می گفتم چرا کوهنوردی دوست دارم نگو دلیل داشت امضای من هم میاد طرف عقربه های ساعت،هم یه قسمتش خلاف جهت عقربه های ساعته!! باز دوباره بحران هویتی و شخصیتی بهم دست داد...... برا منم اینجوریه لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ *کسانی که از خطوط عمودی استفاده میکنند لجاجت و پافشاری در امور دارند کسانی که در امضای خود اسم و فامیل مینویسند خودشان را در فامیل برتر میدانند من چه خودشیفته بودم خبر نداشتم... 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ من امضام همه این ویژگی ها رو داره! :icon_razz: لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ من که نفهمیدم امضای من چه طوری شدامضای من افقی با دایره برخلاف عقربه های ساعت هست لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ *کسانی [/url]که از خطوط افقی استفاده میکنند انسانهای منظّم هستند و یکم هم بیضی و خلاف عقربه های ساعت ولی بیشتر توش خطوط افقی هست لینک به دیدگاه
*شقایق* 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ من فامیلیم رومینویسم بعدروش امضامی کنم یه جوری پیچیدست واقعاشکاک هم هستم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده