pashaa 3249 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 کسانی که به حالت دایره و بیضی امضاء میکنند ، کسانی هستند که میخواهند به قله برسند اینم شامل میشه چیز دیگه ای نمیخای که خوب و بدرد بخور باشه ببینی و بذاری برا خودت؟؟؟؟:167: مامان دلت چیز دیگه نمیخای؟؟؟؟ اگه کسی امضاشو عوض کنه چی می شه ؟ :icon_pf (34): متاسفم براش نمیشه کاری کرد 4
kimia 4172 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 چیز دیگه ای نمیخای که خوب و بدرد بخور باشه ببینی و بذاری برا خودت؟؟؟؟:167:مامان دلت چیز دیگه نمیخای؟؟؟؟ نه دیگه تو لیستی که نوشته بهتر از ایناش نبود 1
pashaa 3249 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 نه دیگه تو لیستی که نوشته بهتر از ایناش نبود خوب میتونی خودت اضافه کنی توش.هرچی دلت میخادو خوبه:167: 3
yigid 52 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 منطور من این بود که یه نفر می تونه امضاشو عوض کنه ،ولی شخصیتشو که نمی تونه عوض کنه ؟ نمی دونم اون موقع می شه به این حرف ها اعتمادی داشت ؟ فکر نمی کنم که امضا معیار درستی برای نشون دادن شخصیت باشه ! 1
EOS 14528 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 حالا اگر کسی امضاش تمام این خصوصیات رو داشته باشه تکلیف شخصیتش چی می شه ؟!!!! .... 1
partow 25305 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 *کسانی که بر عکس عقربههای ساعت امضاء میکنند دیر منطق را قبول میکنند و بیشتر غیر منطقی هستند *کسانی که از خطوط افقی استفاده میکنند انسانهای منظّم هستند *کسانی که در امضای خود فامیل مینویسند دارای منزلت هستند منبع:http://www.delshekasteh2f.blogfa.com/ 1
pashaa 3249 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 منطور من این بود که یه نفر می تونه امضاشو عوض کنه ،ولی شخصیتشو که نمی تونه عوض کنه ؟ نمی دونم اون موقع می شه به این حرف ها اعتمادی داشت ؟ فکر نمی کنم که امضا معیار درستی برای نشون دادن شخصیت باشه ! دوست عزیزم اینم مثل بقیه ابزار شناخت شخصیت آدمیست ممکنه در مورد برخی افراد صدق کنه و شایدم در مورد خیلیا صدق نکنه این بنظرم بیشتر جنبه سرگرمی داره تا روانشناسی به معنای خاص کلمه حالا اگر کسی امضاش تمام این خصوصیات رو داشته باشه تکلیف شخصیتش چی می شه ؟!!!! .... هیچی اگه تونست عوض کنه اگه نتونست هرچه زودتر خودش و به یه روانپزشک معرفی کنه شاید اون بتونه کمکش کنه به به زهرا خان مامان گل ما.مزین کردید اینجا رو خوش آمدید پس شمام خودتون و تست کردید به نتیجه نرسیدید 4
yigid 52 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 دوست عزیزم اینم مثل بقیه ابزار شناخت شخصیت آدمیست ممکنه در مورد برخی افراد صدق کنه و شایدم در مورد خیلیا صدق نکنه این بنظرم بیشتر جنبه سرگرمی داره تا روانشناسی به معنای خاص کلمه مثل این سرگرمی ها زیاد بوده و هست که جدی شدن و سرگرمی به حساب نمیان 1
EOS 14528 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 هیچی اگه تونست عوض کنه اگه نتونست هرچه زودتر خودش و به یه روانپزشک معرفی کنه شاید اون بتونه کمکش کنه آقای مدیر روانشناسا این رو مشکل نمی دونن بلکه به چنین اشخاصی می گن چند شخصیتی :vahidrk: :2525s: :2525s: 1
pashaa 3249 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 دوست عزیزم اینم مثل بقیه ابزار شناخت شخصیت آدمیست ممکنه در مورد برخی افراد صدق کنه و شایدم در مورد خیلیا صدق نکنه این بنظرم بیشتر جنبه سرگرمی داره تا روانشناسی به معنای خاص کلمه مثل این سرگرمی ها زیاد بوده و هست که جدی شدن و سرگرمی به حساب نمیان شاید حق با شما باشه ولی بعید میدونم این موضوع تاپیک ختم به اون چیزایی بشه که شما تو ذهنتون هست 2
pashaa 3249 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 آقای مدیر روانشناسا این رو مشکل نمی دونن بلکه به چنین اشخاصی می گن چند شخصیتی :vahidrk: :2525s: :2525s: پس تو شیزوفرمی حاد داری؟؟؟؟:banel_smiley_52: وای خاک بسرم:icon_pf (34): پس خیلی خطرناکیا،باید به همه بگم حواستون جمع باشه 4
EOS 14528 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 پس تو شیزوفرمی حاد داری؟؟؟؟:banel_smiley_52: وای خاک بسرم:icon_pf (34): پس خیلی خطرناکیا،باید به همه بگم حواستون جمع باشه نخیر جناب این هم نوعی قدرت ذاتیه که نصیب هر کسی نمی شه :viannen_38: این جوری می تونی متناسب با شخصیت افرادی که باهاشون در ارتباطی برخورد کنی :4chsmu1: اما در کل 1 ماهه که من دارم توی این انجمن فعالیت می کنم اما از بزرگورای دوستان صفت : فاشیست . لیبرال . دموکرات .فمنیسم رو داشتم و حالا هم که شما لطف کردین و من رو مبتلا به شیزوفرمی حاد معرفی کردین :vahidrk: من نمی دونم با این هم لطف چه کار کنم 2
pashaa 3249 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 نخیر جناب این هم نوعی قدرت ذاتیه که نصیب هر کسی نمی شه :viannen_38:این جوری می تونی متناسب با شخصیت افرادی که باهاشون در ارتباطی برخورد کنی :4chsmu1: اما در کل 1 ماهه که من دارم توی این انجمن فعالیت می کنم اما از بزرگورای دوستان صفت : فاشیست . لیبرال . دموکرات .فمنیسم رو داشتم و حالا هم که شما لطف کردین و من رو مبتلا به شیزوفرمی حاد معرفی کردین :vahidrk: من نمی دونم با این هم لطف چه کار کنم سپیده جان بنده قصدم توهین نبود داشتم فقط باهاتون شوخی میکردم:ws2: .اونم فقط چونکه گفتین دو شخصیت متفاوت دارید :icon_pf (34):این کلمه به ذهنم رسید .همین 4
اارکیده 464 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 *کسانی که بر عکس عقربههای ساعت امضاء میکنند دیر منطق را قبول میکنند و بیشتر غیر منطقی هستند *کسانی که از خطوط افقی استفاده میکنند انسانهای منظّم هستند *کسانی که به حالت دایره و بیضی امضاء میکنند ، کسانی هستند که میخواهند به قله برسند می گفتم چرا کوهنوردی دوست دارم نگو دلیل داشت امضای من هم میاد طرف عقربه های ساعت،هم یه قسمتش خلاف جهت عقربه های ساعته!! باز دوباره بحران هویتی و شخصیتی بهم دست داد...... برا منم اینجوریه
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 *کسانی که از خطوط عمودی استفاده میکنند لجاجت و پافشاری در امور دارند کسانی که در امضای خود اسم و فامیل مینویسند خودشان را در فامیل برتر میدانند من چه خودشیفته بودم خبر نداشتم... 1
morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 من که نفهمیدم امضای من چه طوری شدامضای من افقی با دایره برخلاف عقربه های ساعت هست
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 *کسانی [/url]که از خطوط افقی استفاده میکنند انسانهای منظّم هستند و یکم هم بیضی و خلاف عقربه های ساعت ولی بیشتر توش خطوط افقی هست
*شقایق* 27 ارسال شده در 22 آبان، 2012 من فامیلیم رومینویسم بعدروش امضامی کنم یه جوری پیچیدست واقعاشکاک هم هستم
ارسال های توصیه شده