.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 مراسم عضویت نوزادان یک ماهه تا کودکان هفت ساله در بسیج، دوشنبه 22 آذر ماه ( 7 محرم) در مسجد امام جعفرصادق(ع) واقع در میدان فلسطین تهران برگزار میشود. به گزارش مهر، براساس طرح ناحیه مقاومت بسیج حضرت ولی عصر(عج) نوزادان یک ماهه تا کودکان هفت ساله به عضویت بسیج درمی آیند. این برنامه فردا دوشنبه 22 آذر ماه (7 محرم الحرام) برگزار و طی آن خانواده های علاقمند و داوطلب می توانند با مراجعه حضوری کودکان خود را برای عضویت در بسیج ثبت نام می کنند. نوزدان پس از عضویت در نیروی مقاومت بسیج کارت عضویت دریافت می کنند. هدف از اجرای این طرح که پیشتر در برخی دیگر از استانهای کشور نیز اجرا شده گسترش فرهنگ و تفکر بسیجی در جامعه، به ویژه نسل پنجم است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11
Nightingale 10531 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 خیلی جالبه الان یک ماهه چه میفهمه که بسیجو با کدوم س مینویسند چه برسه بخواد عضو شه کاری به بسیج و اهدافش ندارم که بخوام مخالف باشم یا موافق ولی این یکی خیلی جالب بود 3
.MohammadReza. 19850 سازنده ارسال شده در 15 اسفند، 2010 خیلی جالبه الان یک ماهه چه میفهمه که بسیجو با کدوم س مینویسند چه برسه بخواد عضو شه کاری به بسیج و اهدافش ندارم که بخوام مخالف باشم یا موافق ولی این یکی خیلی جالب بود یه جورایی هیچ تفاوتی بین اون بچه و یه گوسفند قائل نشدن 5
jonny depp 8297 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 خیلی جالبه الان یک ماهه چه میفهمه که بسیجو با کدوم س مینویسند چه برسه بخواد عضو شه کاری به بسیج و اهدافش ندارم که بخوام مخالف باشم یا موافق ولی این یکی خیلی جالب بود خوب اینا می خوان سهمیه دانشگاهشون از الان تامین باشه 5
.MohammadReza. 19850 سازنده ارسال شده در 15 اسفند، 2010 :w58: اون وقت نوزادا چجور میخوان فعالیت کنن؟؟؟ کیک ساندیس خوردن که کاری نداره 5
afshin18 11176 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 فرق خاصی نمی کنه چون تا عاقل شدن خودشون بسیج رو می ذارن کنار 3
AFARIN 7196 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 خانواده های علاقمند و داوطلب که معلومه کیان؛ بچه هاشون بطور اتوماتیک بسیجین چه با کارت چه بی کارت... ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه بالاخره شستشوی مغزی هر چی سن پایینتر باشه بهتر و راحت تر و مطمئن تر جواب میده دیگه... یاد یه قسمت از کتاب قلعۀ حیوانات افتادم که نمیتونم بگم! 8
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 من یادمه دبیرستان بودم ....بنا به یه مسایلی :-" میخواستم برم عضو بسیج بشم و بعد یه فرمی دادن که والدین محترم باس پر میکردن و شب دادم به بابام که پر کنه ،اولش قبول نمیکرد و اخرش کلی با اصرار راضی شد فقط امضا بزنه 2
Neutron 60973 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 ترس حکومت به کجا رسیده که از بدو تولد مغز کودکان ما را میخواهد شستشو دهد! ننگ بر این اقدام پلید و کثیف که حتی آزادی تفکر را هم از انسان سلب میکند... 6
mobinak 398 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 اين بسيجي شدن اين بچه ها هم مثل مسلمان شدنشون به اجباره، بدون اينكه بفهمن بسيج چيه بسيجي ميشن!!! 2
AFARIN 7196 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 من یادمه دبیرستان بودم ....بنا به یه مسایلی :-" میخواستم برم عضو بسیج بشم و بعد یه فرمی دادن که والدین محترم باس پر میکردن و شب دادم به بابام که پر کنه ،اولش قبول نمیکرد و اخرش کلی با اصرار راضی شد فقط امضا بزنه همیشه به حرف بزرگترت گوش کن دختر گلم 6
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 15 اسفند، 2010 خیلی حیف هیچوقت نشد من بسیجی بشم... :pichak29: عزیزم هنوز دیر نشده برای ساندیس خوردن ... تازه کنکورارشدم در پیش رو داری 4
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری