رفتن به مطلب

چی میشد آدمها با عقاید همدیگه منطقی برخورد میکردن؟

ارسال های توصیه شده

بچه ها حتما خبر بمب گذاری در چاهبهارو شنیدید.

واقعا متاسفم ...

یکی نیس بگه بابا پدرت خوب مادرت خوب چرا اینقد شیعه سنی میکنید آخه چه فرقی میکنه مهم اینه که انسانیم ...

با ملتت و شیعه ها مخالفی نظرتو بگو ..

چرا اینجوری وحشیانه؟تا کی ما آدم ها باید سر دین بجنگیم جنگهای صلیبی و ... بس نبود خدا میدونه چقدر آدمهای بی گناه سر مسائل دینی یا سیاسی جونشونو از دست دادن...

وای به حالمون ما انسان ها گاهی فطرتمون از یه حیوونم پست تر میشه...

• Like 6
لینک به دیدگاه

واقعا متاسفم ...

یکی نیس بگه بابا پدرت خوب مادرت خوب چرا اینقد شیعه سنی میکنید آخه چه فرقی میکنه مهم اینه که انسانیم ...

چرا اینجوری وحشیانه؟تا کی ما آدم ها باید سر دین بجنگیم جنگهای صلیبی و ... بس نبود خدا میدونه چقدر آدمهای بی گناه سر مسائل دینی یا سیاسی جونشونو از دست دادن...

وایییییییی خدای من کی این اتفاق افتاده؟

واقعا متاسفم

از این وضع همه ناراحتیم:ws44:

لینک به دیدگاه

ریچارد فاینمن یه چیزی میدونست که گفت تنها کاری که دین به بهترین شکل انجام میده از بین بردن انسانیت هست...

خونین ترین و وحشیانه ترین جنگها و بزرگترین کشتار های تاریخ و طولانی ترین درگیری های بشری بر سر دین و این خدایی بوده که انسان های نادان و ناتوان برای خودشون ساختند...

این چه خدایی هست که تنها دست آوردش برای انسان ها کشتار و جنایته ؟

• Like 7
لینک به دیدگاه
وایییییییی خدای من کی این اتفاق افتاده؟

واقعا متاسفم

از این وضع همه ناراحتیم:ws44:

وقت کردی اخبار امشبو نگاه کن هر انسانی متاسف میشه

لینک به دیدگاه
ریچارد فاینمن یه چیزی میدونست که گفت تنها کاری که دین به بهترین شکل انجام میده از بین بردن انسانیت هست...

خونین ترین و وحشیانه ترین جنگها و بزرگترین کشتار های تاریخ و طولانی ترین درگیری های بشری بر سر دین و این خدایی بوده که انسان های نادان و ناتوان برای خودشون ساختند...

مرسی با تمام وجودم این مرسی رو گفتم خیلی قشنگ بود:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

منطق در برابر چیزی عقلانی و قابل اثبات مطرح میشه......

چیزی که از پایه بر داستان و روایت و...... شکل گرفته،منطقی نمیتونه پشت سرش باشه،فقط تعصب و احساس غیرت است.

شما به کسیکه قبول داره سلیمان با مورچه احوالپرسی میکنه و به جن و..... هم عقیده داره،از چه منطقی میخواهی بگی؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

چیزی که از پایه بر داستان و روایت و...... شکل گرفته،منطقی نمیتونه پشت سرش باشه،فقط تعصب و احساس غیرت است.

شما به کسیکه قبول داره سلیمان با مورچه احوالپرسی میکنه و به جن و..... هم عقیده داره،از چه منطقی میخواهی بگی؟

:6404::girlhi::ws2:

• Like 1
لینک به دیدگاه

واقعا متاسفم ...

خوب این ها از نسل همون کسایی هستن که امام حسین کشتن انتظار دیگه ای نمیشه ازشون داشت:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سامان خیلی راحت توهین می کنی

این ادمایی که میگی چند میلیارد نفرن

اشتباهات بشر رو پای خدا ننویس

متاسفم:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چی میشد آدمها با عقاید همدیگه منطقی برخورد میکردن؟

هروقت که یاد بگیرن به عقاید همدیگه هرچند که غلط باشه و قبول نداشته باشه احترام بذارن:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

یه کم مخالفم باهات !

ببین تمام گذشته ما داستانه ..........

دلیل نداره چون داستانه پس من تعصبیو بی منطقم و یا اسلام اشتباهه ....

من هم این داستان ها رو باور میکنم (البته نه همشو بعضیاشو !) ولی نوع رفتار آدم برگرفته شده از نوع آموزشیه که دیده در مورد همون داستان ها .....

یه استاد معارفی داشتم که معرکه بود ....

میگفت : بچهه تا میفهمه دین چیه و تازه داره الفباشو یاد میگیرند میاند داستان حضرت نوحو میگند براش چون به نظر خودشون جذابه ....

ولــــــــــــی

خود شما وقتی بچه بودی نمیترسیدی از این خدا ؟ این چه خداییه که به بندش میگه بی خیال پسرت شو و نجاتش نده .... !

اون چه خداییه که به بندش میگه پسرتو سرشو بیخ تا بیخ ببر ؟!

مشکل از نوع تربیته !

مشکل از نوع آموزه هایی که در مورد دین داده شده که باید به خاطرش بجنگی باید به خاطرش جهاد کنی باید به خاطرش ...... ولی به چه قیمتی ؟ کی و کجا ؟ در چه شرایطی؟ چه جوری؟

ایناشو چون نگفتند ...........

خودتون بقیشو میدونید

مثه چرخ گووشتی که نگند چه جوری باید باهاش کار کنی !

• Like 3
لینک به دیدگاه

سامان سوال دارم

تو که میگی خدایی نیست نظرت درباره قیامت چیه؟

فکر کنم اون رو هم قبول نداری

پس ما به دنیا اومدیم که چی بشه؟؟؟؟؟؟:imoksmiley:

الان با چه امیدی زنده هستی؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه کم مخالفم باهات !

من هم این داستان ها رو باور میکنم (البته نه همشو بعضیاشو !) ولی نوع رفتار آدم برگرفته شده از نوع آموزشیه که دیده در مورد همون داستان ها .....

یه استاد معارفی داشتم که معرکه بود ....

میگفت : بچهه تا میفهمه دین چیه و تازه داره الفباشو یاد میگیرند میاند داستان حضرت نوحو میگند براش چون به نظر خودشون جذابه ....

ولــــــــــــی

خود شما وقتی بچه بودی نمیترسیدی از این خدا ؟ این چه خداییه که به بندش میگه بی خیال پسرت شو و نجاتش نده .... !

اون چه خداییه که به بندش میگه پسرتو سرشو بیخ تا بیخ ببر ؟!

مشکل از نوع تربیته !

مشکل از نوع آموزه هایی که در مورد دین داده شده که باید به خاطرش بجنگی باید به خاطرش جهاد کنی باید به خاطرش ...... ولی به چه قیمتی ؟ کی و کجا ؟ در چه شرایطی؟ چه جوری؟

ایناشو چون نگفتند ...........

خودتون بقیشو میدونید

مثه چرخ گووشتی که نگند چه جوری باید باهاش کار کنی !

:4uboxsmiley:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من هم همین را میگم.

الان شما مثلا برای عید قربان ,هزاران هزار گوسفند و گاو و شتر و ..... را در خیابانها میکشید و خون آنها را میریزید،چون اعتقاد دارید خدا گفته،کاری ندارین که واقعا گفته یا نه.

اگه او میومد میگفت،هرکسی سر بچه اش را هم ببرد تا به بهشت برود،مسلمانها اینکار را میکردند،من هیچ شکی در آن ندارم،چون عملیات های انتحاری و اعدام ها و سر بریدن های زیادی از آنها دیده ام.

• Like 2
لینک به دیدگاه

بعضی آدما فکر میکنن با ریختن خون دیگران میشه عقایدخودشونو تحمیل کنن

.

جالب اینجاس همه فکر میکنن حق باخودشونه ودیگران اشتباه میکنن!!!

بزرگترین جانی ها اطمینان دارند افکارشون درسته!!! حتی بیشترازافراد عادی به درست بودن کارشون ایمان دارن

• Like 2
لینک به دیدگاه
سامان سوال دارم

تو که میگی خدایی نیست نظرت درباره قیامت چیه؟

فکر کنم اون رو هم قبول نداری

پس ما به دنیا اومدیم که چی بشه؟؟؟؟؟؟:imoksmiley:

الان با چه امیدی زنده هستی؟

سوالات یه جورایی مسخره است

اولا کسی که خدا رو قبول نداره دیگه قبول قیامت غیر ممکنه

بعد الان تو فقط به دلیل وجود قیامت خودکشی نمی کنی؟

اگر دلیل دیگری داری اون هم این دلایل رو داره

(البته من خدا رو قبول دارم:ws3:)

• Like 3
لینک به دیدگاه
من هم همین را میگم.

الان شما مثلا برای عید قربان ,هزاران هزار گوسفند و گاو و شتر و ..... را در خیابانها میکشید و خون آنها را میریزید،چون اعتقاد دارید خدا گفته،کاری ندارین که واقعا گفته یا نه.

اگه او میومد میگفت،هرکسی سر بچه اش را هم ببرد تا به بهشت برود،مسلمانها اینکار را میکردند،من هیچ شکی در آن ندارم،چون عملیات های انتحاری و اعدام ها و سر بریدن های زیادی از آنها دیده ام.

درسته

البته اتفاقا من کلی کار دارم که گفته شده یا نه

در قرآن گفته شده خیلی هاش مِن جمله همین ذبح

بحث من در این نیست که اگه بود و اگه نمیبود .....

بحث من الان ایناییه که هستو ملت متعصب و بیسواد تاکید میکنم بیسواد (!) به گند کشیدنش ....

از اون سر بریدن ها من هم دیدم که با یالله و بسم الله میکنند این کارو ........

مشکل همشون بیسوادیه محضه !

سواد هم محدود به درسو دانشگاه نیست

سواد اجتماعی که همون داشتن شعورو مطالعه در مورد چیزیه که دارند میپرستند و عبادت میکنند

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...