Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ nickname اسم مستعار escape فرار کردن 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ tax مالیات xylophone (ساز موسیقی پیانو مانند) زیلوفون لینک به دیدگاه
no_andish 2328 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ xylophone(ساز موسیقی پیانو مانند) زیلوفون آخرین حرف s بود enemy دشمن 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ آخرین حرف s بود enemy دشمن نه دیگه tax مالیات بود! 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ yellowزرد.... Now that's getting a little hard! Is it the alphabet o? Or is it OW? cos the OW itself is like cOW but the OW in yellOW is not like that :4chsmu1: لینک به دیدگاه
no_andish 2328 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ نه دیگه tax مالیات بود! نه ، شما باید با s یه کلمه میگفتید چون آخرین کلمه قبل از شما x-rays بوده حالا مهم نیست ، تموم شد workshop کارگاه 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ نه ، شما باید با s یه کلمه میگفتید چون آخرین کلمه قبل از شما x-rays بوده حالا مهم نیست ، تموم شد workshop کارگاه اوکی! Penetrator عامل نفوذی _ نفوذگر 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ این همه من حرف زدم کسی نفهمید؟ ادامه بدید :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ این همه من حرف زدم کسی نفهمید؟ ادامه بدید :icon_pf (34): نگران نباش من فهمیدم! لینک به دیدگاه
no_andish 2328 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ این همه من حرف زدم کسی نفهمید؟ ادامه بدید :icon_pf (34): منم فهمیدم غصه نخور :yes: Rule قانون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده