saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ dreadfulآزار دهنده laborer کارگر ، عمله 1 لینک به دیدگاه
mahnush_hamid 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ funeral خاک سپاری........... 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ talent بااستعداد میشه استعداد نه با استعداد،Nنه Adj Torch چراغ قوه 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ Little کوچک (جهت تعویض حرف گفتم فقط) 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ exclusion حذف ... محرومیت (خیلی هم خوب) 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ Napkin فکر کنم دستمال سفره میشدپیرشدیم رفتا exclusion ، فقدان میشد تاجایی که یادمه 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ معنیش رو ننوشتید Lend قرض گرفتن 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ delay تاخیر ( گفتم شاید اشتباه باشه ...) :JC_thinking: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ منظورتون موج بود؟ اشتباه هم هست بگید اشکالی نداره باهم تصحیحش میکنم هم یه چیزی شما یاد میگیرید هم من فایده ش دوبرابر میشه Yield ثمر دادن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده