ooraman 22216 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 حتما این شعرو همتون شنیدید.... از مکافات عمل غافل نشو گندم از گندم بروید جو ز جو!!! شما چی فک میکنید؟فک میکنید ادما تاوان تمام کاراشونو تو این دنیا پس میدن؟!!!!! آیا واقعا مکافات عملی وجود داره؟!!! اونی که دروغ میگه زیر اب دیگری رو میزنی ....زندگی یه عده رو خراب میکنه...انواع شرارت ها رو انجام میده آیا واقعا تاوانی هم پس میده؟ با دنیای دیگه و اینا خیلی کار ندارم تویه همین دنیا..... آیا قانونه کارما واقعا وجود داره؟!یا آدما اومدن بر طبق زرنگیاشون یه زندگی ای رو برای خودشون میشازن....از شونه های دیگران بالا میرن و آخرم هیچی به هیچی؟!!!! 7
sookut 13735 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 به نظر من ما همه یه جوری تاوان کارهای بدمون رو تو این دنیا میدیم بدون اینکه حتی متوجه بشیم همچنین جواب نیکیهامون رو هم میگیریم من که به این خیلی معتقدم حتی اگر هم طول بکشه بالاخره جواب کارهامون رو به نحوی میگیریم 4
danielo 15239 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 حتما این شعرو همتون شنیدید.... از مکافات عمل غافل نشو گندم از گندم بروید جو ز جو!!! شما چی فک میکنید؟فک میکنید ادما تاوان تمام کاراشونو تو این دنیا پس میدن؟!!!!! آیا واقعا مکافات عملی وجود داره؟!!! اونی که دروغ میگه زیر اب دیگری رو میزنی ....زندگی یه عده رو خراب میکنه...انواع شرارت ها رو انجام میده آیا واقعا تاوانی هم پس میده؟ با دنیای دیگه و اینا خیلی کار ندارم تویه همین دنیا..... آیا قانونه کارما واقعا وجود داره؟!یا آدما اومدن بر طبق زرنگیاشون یه زندگی ای رو برای خودشون میشازن....از شونه های دیگران بالا میرن و آخرم هیچی به هیچی؟!!!! من با این مخالف هستم. یعنی اتفاقا خیلی ها هستند که بدی میکنند و با خوبی و خوشی از دنیا میرند. البته توش هست کسانی که بد بودند و به بدبختی رسیدند ولی این دلیل نمیشه که دلیل بدبختیشون این ها بود.شاید یکی بدتر از خودش بهش بدی کردی و اون الان داره راحت زندگی میکنه. اصلا یکی از دلایلی که بشر جهان اخرت و بهشت و جهنم را بوجود اورد .این بود که دستش در این دنیا کوتاه بود. 4
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 شک دارم ولی خیلی دلم میخواد این شعر مصداق واقعی تو دنیای بیرون داشته باشه 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 به نظرم ادم تاوانشو هم تو این دنیا میبینه ولی نه بطور کامل بلکه بقیشو تو عالم باقی میبینه 3
ooraman 22216 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2010 ولی من فک میکنم بالاخره یه جای کار باید بلنگه....درمورد اون دنیا و اینا چیزی نمیدونم ولی فک میکنم تو همین زندگی انرژی های منفی فرستاده شده حتما یه روز به شخص برمیگرده! 1
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 اینکه دنبال ساختن یه دنیای خیالی دیگه باشیم فقط از ضعف و درمندگی میاد بهتر هر گلی می خوایم به سرمون بزنیم همین جا باشه و به هیچ دل نبندیم رعایت عدالت باید تو واقعیت باشه نه خیال
jonny depp 8297 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 اینکه دنبال ساختن یه دنیای خیالی دیگه باشیم فقط از ضعف و درمندگی میاد بهتر هر گلی می خوایم به سرمون بزنیم همین جا باشه و به هیچ دل نبندیم رعایت عدالت باید تو واقعیت باشه نه خیال خوب یه سری نظر شمارو ندارن اون دنیای خیالی قبول ندارن میگن همین جارو بچسب پس بیایم خوش باشیم به بقیه برای خوشی خودمون ظلم کنیم 2
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 17 اسفند، 2010 خوب یه سری نظر شمارو ندارناون دنیای خیالی قبول ندارن میگن همین جارو بچسب پس بیایم خوش باشیم به بقیه برای خوشی خودمون ظلم کنیم نه کی گفته من دارم میگم تو خیال که نمیشه پاداش داد و مجازات کرد اون دنیا هم خیالیه واقعیت اینجاس حالا خیلیا اینو قبول ندارن یا میگن اون دنیا هست خوب باشه هر جور راحتن وایسن تا معشر به پاشه به حق حقوقشون برسن ..بخیل نیستیم که:flowerysmile: 1
VINA 31339 ارسال شده در 18 اسفند، 2010 همينجا تاوان ميده ادممثلا مادري كه در حق بچش بد ميكنه نهايتا با بي احترامي بچش مواجه ميشه اينم خودش يه تاوانه 1
ارسال های توصیه شده