Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ واضحه دیگه! چقدر میتونه کمک کنه که کشور اسلامی ما همیشه سالم باقی بمونه!!؟ 14 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ هاااااااااااااااااااااااااا:w58: یعنی اخوندا رو می فرستن هلال احمرو صلیب سرخ ؟:ws52: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ هاااااااااااااااااااااااااا:w58: یعنی اخوندا رو می فرستن هلال احمرو صلیب سرخ ؟:ws52: اون کادر دومیه نوشته شده : بکار گیری نقش معنویت!!!! ینی توو مناطق محروم حضور معنوی دارن!! جسمشون سر سفره هست و روحشون تو مناطق محروم!!! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ اون کادر دومیه نوشته شده : بکار گیری نقش معنویت!!!!ینی توو مناطق محروم حضور معنوی دارن!! جسمشون سر سفره هست و روحشون تو مناطق محروم!!! عجب چقدر واسه شغل اخوندی بازار کار هس اگه از اول می دونستم ....:pichak29: 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ حالا این که جای خود دارد... اون خبره بالاییه یعنی چی؟آمریکایی ها به دنبال شبکه بهداشت ما هستند؟!!:jawdrop: یعنی چی اون وخت!؟ 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ عجبچقدر واسه شغل اخوندی بازار کار هس اگه از اول می دونستم ....:pichak29: ولی من هنوز وقت دارم!! حالا این که جای خود دارد...اون خبره بالاییه یعنی چی؟آمریکایی ها به دنبال شبکه بهداشت ما هستند؟!!:jawdrop: یعنی چی اون وخت!؟ ایول به این دقت!! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ ولی من هنوز وقت دارم!! پس برم سفارش عمامه و عبا برات بدم 1 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ ولی من هنوز وقت دارم!! ایول به این دقت!! خیلی وقت بود روزنامه نخونده بودم،بانی خیر شدی!! 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ پس برم سفارش عمامه و عبا برات بدم اا مگه خودشون نمیدن!!؟ تو تی وی پخش میکردن نمدونم مراسم عمامه گذاری!! اونجا باهام مصاحبه کردن یه تشکر تووپ ازت میکنم و میگم سارا نقش عمده ای توو موفقیت امروز من داشت! خیلی وقت بود روزنامه نخونده بودم،بانی خیر شدی!! ایشششششش! بشین درستو بخون! 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ اامگه خودشون نمیدن!!؟ تو تی وی پخش میکردن نمدونم مراسم عمامه گذاری!! اونجا باهام مصاحبه کردن یه تشکر تووپ ازت میکنم و میگم سارا نقش عمده ای توو موفقیت امروز من داشت! برو جلو عزیزم من مشوق اصلیتم تو اینکار اینده درخشانی درانتظار توست 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ حالا این که جای خود دارد...اون خبره بالاییه یعنی چی؟آمریکایی ها به دنبال شبکه بهداشت ما هستند؟!!:jawdrop: یعنی چی اون وخت!؟ منظور مدیریتش هست... یعنی این سیستمی که وزارت بهداشت خودش متخصص مورد نیازش رو اموزش میده که نتایجش هم مثبت بوده و از این حرفا قرارداد با حوزه؟!! حالا چندساله؟ با چه بودجه ای؟ چه ضمانت اجرایی؟ لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ یه بار یکی! میره پیشه یه آخوندی... بهش میگه حاج اقا چکار کنم گله گوسفندم بزرگتر بشه؟ میگه دو رکعت نماز بخون... خلاصه اونم میاد میخونه... نصفه گلش میمیرن... میگه حتما حکمتی داشته.. یه دو رکعت دیگه میخونه نصف دیگه میمیرن... خلاصه خرش تنها میمونه ... سوار میشه که بیاد خره سر ناسازگاری میزاره و حرکت نمیکنه... بهش میگه فلان فلان شده! یا راه میفتی یا دو رکعت دیگه هم برا تو بخونم! 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ شیطونه میگه بریم کارای بد بد این اخوندا با این طرحاشون ضایع شن . بی کاریم بد دردیه 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ یادمه یه سری خانم امریکایی بودن میخواستن یه میتینگ بزارن و ... کارای بد کنن... لباسای ناجور بپوشن و یه سری حرکات موزونی به یه جاهایی بدن تا ثابت کنن از این حرکات زلزله نمیاد... کسی نمیدونه چی شد آخر؟ 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ یادمه یه سری خانم امریکایی بودن میخواستن یه میتینگ بزارن و ... کارای بد کنن... لباسای ناجور بپوشن و یه سری حرکات موزونی به یه جاهایی بدن تا ثابت کنن از این حرکات زلزله نمیاد... کسی نمیدونه چی شد آخر؟ زلزله نیامد البته قبول نیستااا ، خانوماش ایرانی نبودن ، ازمایش باید تکرار شه 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ گستره فعالیت حوزه علمیه چه زیاد شده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده