Hossein.T 22596 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 واضحه دیگه! چقدر میتونه کمک کنه که کشور اسلامی ما همیشه سالم باقی بمونه!!؟ 14
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 هاااااااااااااااااااااااااا:w58: یعنی اخوندا رو می فرستن هلال احمرو صلیب سرخ ؟:ws52: 1
Hossein.T 22596 سازنده ارسال شده در 14 اسفند، 2010 هاااااااااااااااااااااااااا:w58: یعنی اخوندا رو می فرستن هلال احمرو صلیب سرخ ؟:ws52: اون کادر دومیه نوشته شده : بکار گیری نقش معنویت!!!! ینی توو مناطق محروم حضور معنوی دارن!! جسمشون سر سفره هست و روحشون تو مناطق محروم!!! 2
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 اون کادر دومیه نوشته شده : بکار گیری نقش معنویت!!!!ینی توو مناطق محروم حضور معنوی دارن!! جسمشون سر سفره هست و روحشون تو مناطق محروم!!! عجب چقدر واسه شغل اخوندی بازار کار هس اگه از اول می دونستم ....:pichak29: 3
zzahra 4752 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 حالا این که جای خود دارد... اون خبره بالاییه یعنی چی؟آمریکایی ها به دنبال شبکه بهداشت ما هستند؟!!:jawdrop: یعنی چی اون وخت!؟ 2
Hossein.T 22596 سازنده ارسال شده در 14 اسفند، 2010 عجبچقدر واسه شغل اخوندی بازار کار هس اگه از اول می دونستم ....:pichak29: ولی من هنوز وقت دارم!! حالا این که جای خود دارد...اون خبره بالاییه یعنی چی؟آمریکایی ها به دنبال شبکه بهداشت ما هستند؟!!:jawdrop: یعنی چی اون وخت!؟ ایول به این دقت!! 2
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 ولی من هنوز وقت دارم!! پس برم سفارش عمامه و عبا برات بدم 1
zzahra 4752 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 ولی من هنوز وقت دارم!! ایول به این دقت!! خیلی وقت بود روزنامه نخونده بودم،بانی خیر شدی!! 1
Hossein.T 22596 سازنده ارسال شده در 14 اسفند، 2010 پس برم سفارش عمامه و عبا برات بدم اا مگه خودشون نمیدن!!؟ تو تی وی پخش میکردن نمدونم مراسم عمامه گذاری!! اونجا باهام مصاحبه کردن یه تشکر تووپ ازت میکنم و میگم سارا نقش عمده ای توو موفقیت امروز من داشت! خیلی وقت بود روزنامه نخونده بودم،بانی خیر شدی!! ایشششششش! بشین درستو بخون! 3
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 اامگه خودشون نمیدن!!؟ تو تی وی پخش میکردن نمدونم مراسم عمامه گذاری!! اونجا باهام مصاحبه کردن یه تشکر تووپ ازت میکنم و میگم سارا نقش عمده ای توو موفقیت امروز من داشت! برو جلو عزیزم من مشوق اصلیتم تو اینکار اینده درخشانی درانتظار توست 1
vahid321 2013 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 حالا این که جای خود دارد...اون خبره بالاییه یعنی چی؟آمریکایی ها به دنبال شبکه بهداشت ما هستند؟!!:jawdrop: یعنی چی اون وخت!؟ منظور مدیریتش هست... یعنی این سیستمی که وزارت بهداشت خودش متخصص مورد نیازش رو اموزش میده که نتایجش هم مثبت بوده و از این حرفا قرارداد با حوزه؟!! حالا چندساله؟ با چه بودجه ای؟ چه ضمانت اجرایی؟
vahid321 2013 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 یه بار یکی! میره پیشه یه آخوندی... بهش میگه حاج اقا چکار کنم گله گوسفندم بزرگتر بشه؟ میگه دو رکعت نماز بخون... خلاصه اونم میاد میخونه... نصفه گلش میمیرن... میگه حتما حکمتی داشته.. یه دو رکعت دیگه میخونه نصف دیگه میمیرن... خلاصه خرش تنها میمونه ... سوار میشه که بیاد خره سر ناسازگاری میزاره و حرکت نمیکنه... بهش میگه فلان فلان شده! یا راه میفتی یا دو رکعت دیگه هم برا تو بخونم! 2
masoume 5751 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 شیطونه میگه بریم کارای بد بد این اخوندا با این طرحاشون ضایع شن . بی کاریم بد دردیه 2
vahid321 2013 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 یادمه یه سری خانم امریکایی بودن میخواستن یه میتینگ بزارن و ... کارای بد کنن... لباسای ناجور بپوشن و یه سری حرکات موزونی به یه جاهایی بدن تا ثابت کنن از این حرکات زلزله نمیاد... کسی نمیدونه چی شد آخر؟ 2
masoume 5751 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 یادمه یه سری خانم امریکایی بودن میخواستن یه میتینگ بزارن و ... کارای بد کنن... لباسای ناجور بپوشن و یه سری حرکات موزونی به یه جاهایی بدن تا ثابت کنن از این حرکات زلزله نمیاد... کسی نمیدونه چی شد آخر؟ زلزله نیامد البته قبول نیستااا ، خانوماش ایرانی نبودن ، ازمایش باید تکرار شه 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری