★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ دخترام با عمل خوشگل میشن دیگه هرکی عمل کنه اینطوری میشه دخترا دلشون به چی خوشه؟ سوت+غلط کردم 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ شما هنوز دارین روی این مرزنده بحث می کنید مرزنده چیه ؟ دخترام با عمل خوشگل میشن دیگههرکی عمل کنه اینطوری میشه دخترا دلشون به چی خوشه؟ سوت+غلط کردم :ws28::ws28: خوب تو که ازشون میترسی چرا میگی ؟ 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ مرزنده چیه ؟ :ws28::ws28: خوب تو که ازشون میترسی چرا میگی ؟ حرفمونو میزنیم دیگه نمیشه نگه داشت تو گلو خفه میشه آدم در هر صورت حقیقت رو باید گفت 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اهههههههههههههههههه چقدر زشتن اینا!!!! اییییییییییییییشششششششششششش:w00: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ اونجا که خوابیده رو زمین یکم شبیه اون نیست ؟ نه زیاد شبیه اش نیست از این سوسول النگو به دستها دوست داری ؟ :w58: :ws28::ws28: آره 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ خدایی بینیش خوب شده، نه؟ ببین ابروهاشم تا به تا نیست لبهاشم خیلی خوب شده لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ من از این عکسش خوشم اومد خیلی از این مدل پسرا خوشم میاد :jawdrop::jawdrop::jawdrop: اینکه دختره؟؟؟واقعا خوشت میاد؟؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop::jawdrop:اینکه دختره؟؟؟واقعا خوشت میاد؟؟ آره من از همه چی پسرا بدم میاد قیافه اخلاق و رفتار واسه همین پسری با قیافه و اخلاق رفتار دخترونه رو دوست دارم (همجنسگرا نیستم) 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ آره من از همه چی پسرا بدم میاد قیافه اخلاق و رفتار واسه همین پسری با قیافه و اخلاق رفتار دخترونه رو دوست دارم (همجنسگرا نیستم) :jawdrop::icon_pf (34):اوضاعت بده خدایی:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ :jawdrop::icon_pf (34):اوضاعت بده خدایی:icon_pf (34): اگه همه دخترا اینجوری باشن اوضاع دخترا خوب میشه این ما هستیم که به پسرا رو میدیم روشون زیاد شده و اگر نه هیچی نیستن لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ آره من از همه چی پسرا بدم میاد قیافه اخلاق و رفتار واسه همین پسری با قیافه و اخلاق رفتار دخترونه رو دوست دارم (همجنسگرا نیستم) خب هرکی یه نظری داره ولی من ازینجور آدما خوشم نمیاد من دوس دارم پر از ابهت باشن مثلا وقتی میان خونه بگن ضعیفهههههههههههههه غذا چی داریم و زنه بگه مثلا آبگوشت داریم و این مرده بیخودی بهونه بگیره بگه مگه نگفتم ابگوشت درس نکن گفتم اش درس کن و یه دادو هواری سر ضعیفش بزنه و........ دیگه همین!!! 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ اگه همه دخترا اینجوری باشن اوضاع دخترا خوب میشهاین ما هستیم که به پسرا رو میدیم روشون زیاد شده و اگر نه هیچی نیستن نه..این راه حل نیست..یه جورایی به بیراهه رفتنه...راه خانوما فقط اینه که به حق و حقوق واقعی و مسلم خودشون اگاه بشن... 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ خب هرکی یه نظری داره ولی من ازینجور آدما خوشم نمیاد من دوس دارم پر از ابهت باشن مثلا وقتی میان خونه بگن ضعیفهههههههههههههه غذا چی داریم و زنه بگه مثلا آبگوشت داریم و این مرده بیخودی بهونه بگیره بگه مگه نگفتم ابگوشت درس نکن گفتم اش درس کن و یه دادو هواری سر ضعیفش بزنه و........ دیگه همین!!! خدا منو مرگ بده!!!! :jawdrop: 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ لبهاشم خیلی خوب شده تو اون عکس اخریه چشاش قشنگ شده ماشالا چه استعدادی تو ارایش کردن داره، این عباس آقا 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ خدا منو مرگ بده!!!! :jawdrop: من شیفته توازن طرز فکر این خانومهام:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ خدا منو مرگ بده!!!! :jawdrop: خدا نکنه شما خوشت نمیاد؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ خب هرکی یه نظری داره ولی من ازینجور آدما خوشم نمیاد من دوس دارم پر از ابهت باشن مثلا وقتی میان خونه بگن ضعیفهههههههههههههه غذا چی داریم و زنه بگه مثلا آبگوشت داریم و این مرده بیخودی بهونه بگیره بگه مگه نگفتم ابگوشت درس نکن گفتم اش درس کن و یه دادو هواری سر ضعیفش بزنه و........ دیگه همین!!! مطمئنی سال 1289 زندگی نمی کنی؟ لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ تو اون عکس اخریه چشاش قشنگ شده ماشالا چه استعدادی تو ارایش کردن داره، این عباس آقا آره خوب بیس صورتش خوب بوده..خوب هم کار شده روش... خرج شده براش..کار مقبول از آب دراومده من شیفته توازن طرز فکر این خانومهام:icon_pf (34): :ws54: 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ من شیفته توازن طرز فکر این خانومهام:icon_pf (34): به قول سیمون هر چی بدی سرچشمه اش از مردهاست ما زن ها باید سرچشمه ی بدی بخشکونیم 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ من شیفته توازن طرز فکر این خانومهام:icon_pf (34): :w58: چرا جدی میگیری؟؟؟من شوخی کردم اگه یه مردی صداشو بالاتر از صدای من ببره هم چین میزنم له شه و پخش شه تو دیوار :w00: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده