zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اي جونوم... چي ساخته... به به چقدر تو عكس اولش ساده بودوببينيد گذشت زمان ادمو چقدر عوض ميكنه!!!!! 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ ببینم... من اشتباه میکنم یا این آقاهه / خانومه داره واقعا سعی میکنه یکم خودش رو شبیه adam lambert بکنه ؟ کجاش شبیه adam lambert شده؟ 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ من از این عکسش خوشم اومد خیلی از این مدل پسرا خوشم میاد 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ شبیه آدام نیست..اولاش شبیه جفری ستار شده. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ من از این عکسش خوشم اومد خیلی از این مدل پسرا خوشم میاد منظورت از این مدل دختراست دیگه؟؟؟؟؟ مرد یعنی این: 8 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ تاسفش چی بود؟ آموختم که گاهی اوقات همه ی آن چیزی که انسان نیاز دارد ، دستی برای گرفتن و قلبی برای درک شدن است ... دل من دیر زمانیست که میپندارد: «دوستی» نیز گلی است ؛ مثل نیلوفر و ناز، ساقه ی ترد ظریفی دارد. بی گمان سنگدل است آنکه روا میدارد جان این ساقه ی نازک را - دانسته - بیازارد! لینک به دیدگاه
Lord Kevinz 1447 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ عجب چیزی شده :icon_pf (34)::icon_pf (34): اره.آخرین عکسش خیلی توپه.واقعا خوشگل شده 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ کجاش شبیه adam lambert شده؟ اونجا که خوابیده رو زمین یکم شبیه اون نیست ؟ من از این عکسش خوشم اومد خیلی از این مدل پسرا خوشم میاد از این سوسول النگو به دستها دوست داری ؟ :w58: منظورت از این مدل دختراست دیگه؟؟؟؟؟ مرد یعنی این: :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ آدرس جراح پلاستیکشو میخوام خدایی بینیش خوب شده، نه؟ ببین ابروهاشم تا به تا نیست 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ بابا گناه داره...شاید مشکل فنی داشته... آخه شما از کجا می دوینید هی حرف در میارید براش.:w00: من یه فیلم مستند دیدم در همین مورد...واقعا" جالب بود.... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ صداشو چی کار کرده؟ وقتی اون عمل انجام بشه دیگه هورمون مردانه تولید نمیشه... دوم هم هورمون زنانه تزریق میکنند و همچنین بدنشون هم مثل بقیه ی خانوم ها هورمون تولید میکنه... در نتیجه سینه در میارند و بعد میتونند با عمل جراحی بزرگش کنند و بعد ریش هم دیگه در نمیارند یا خیلی کم میشه... صداشون هم به دلیل اینکه هورمون مردانه ای وجود نداره نازک میشه... 8 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ وقتی اون عمل انجام بشه دیگه هورمون مردانه تولید نمیشه... دوم هم هورمون زنانه تزریق میکنند و همچنین بدنشون هم مثل بقیه ی خانوم ها هورمون تولید میکنه... در نتیجه سینه در میارند و بعد میتونند با عمل جراحی بزرگش کنند و بعد ریش هم دیگه در نمیارند یا خیلی کم میشه... صداشون هم به دلیل اینکه هورمون مردانه ای وجود نداره نازک میشه... مرسی جناب هیتلر! 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ مرسی جناب هیتلر! خواهش میکنم دوست آریایی عزیز... 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ شما هنوز دارین روی این مرزنده بحث می کنید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده