sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ عاشورا بود تو یک حسینیه بزرگ تو محله ما وسط حسینیه یه پرده بزرگ کشیده بودند خانم ها یه طرف آقایون هم یک طرف دیگه ، مداح هم بالای منبر داشت مداحی می کرد یه تعداد از خانم ها گوشه پرده وسط حسینیه رو بالا برده بودند و مراسم سینه زنی آقایون رو نگاه می کردند و اشک می ریختند، بعد از چند دقیقه آقایون شروع کردن به درآودن پیرهناشون ، خب رسم بود که برای نشون دادن ارادت بیشتر لخت سینه بزنند اینجا بود که آقای مداح غیرتش اجازه نداد که خانم ها بازم به آقایون نگاه کنند و خواست از گشت میکرفون امر به معروف کنه ولی این بنده خدا یادش رفت کلمه پرده رو به کار ببره و این باعث شد که اون عقب مجلس منفجر بشه از خنده جمله ای که مداح گفت این بود البته فضا رو هم تجسم کنید همه دارند گریه می کنند و خود مداح هم این جمله رو با بغض می گه مداح : خواهر های عزیز لطفا دیگه بکشند پائین آقایون لخت شدند 24 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ عاشورا بود تو یک حسینیه بزرگ تو محله ما وسط حسینیه یه پرده بزرگ کشیده بودند خانم ها یه طرف آقایون هم یک طرف دیگه ، مداح هم بالای منبر داشت مداحی می کرد یه تعداد از خانم ها گوشه پرده وسط حسینیه رو بالا برده بودند و مراسم سینه زنی آقایون رو نگاه می کردند و اشک می ریختند، بعد از چند دقیقه آقایون شروع کردن به درآودن پیرهناشون ، خب رسم بود که برای نشون دادن ارادت بیشتر لخت سینه بزنند اینجا بود که آقای مداح غیرتش اجازه نداد که خانم ها بازم به آقایون نگاه کنند و خواست از گشت میکرفون امر به معروف کنه ولی این بنده خدا یادش رفت کلمه پرده رو به کار ببره و این باعث شد که اون عقب مجلس منفجر بشه از خنده جمله ای که مداح گفت این بود البته فضا رو هم تجسم کنید همه دارند گریه می کنند و خود مداح هم این جمله رو با بغض می گه مداح : خواهر های عزیز لطفا دیگه بکشند پائین آقایون لخت شدند :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ پناه میبرم به خدا زنای تو اون مجلس باید پناه ببرن به خدا عزیزم 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ زنای تو اون مجلس باید پناه ببرن به خدا عزیزم خوب حالا منم خواستم به خدا پناه ببرم چه اشکالی داره :viannen_38: لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28::ws28: مردم از خنده... 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ زنای اون مجلس باید از شرم می رفتن بیرون همین طوری که من از شرم از تاپیک می رم بیرون :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ زنای اون مجلس باید از شرم می رفتن بیرون همین طوری که من از شرم از تاپیک می رم بیرون :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ :ws28: آخی بنده ی خدا!!! من اونجا بودم زمینو چنگ میزدم از خنده!!!! لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ که گندی زده به روحانیت مجلس این بشر . لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ تضورشو که می کنم,می بینم, چه صحنه ی انقلابی ای بود! 1 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ طبیعت این روضه خونا همینه!رفتم یه جایی ریتم نوحش ای ایران ای مرز پر گهر بودراستیتش من که کم علنی میخندم نتونستم جلو خودمو بگیرم. 2 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ ریتماشونو که نگوووووووو یه نوحه هست با ریتم آهنگ هایده خدائی مایه خجالته لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده