sarooneh 2052 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 عاشورا بود تو یک حسینیه بزرگ تو محله ما وسط حسینیه یه پرده بزرگ کشیده بودند خانم ها یه طرف آقایون هم یک طرف دیگه ، مداح هم بالای منبر داشت مداحی می کرد یه تعداد از خانم ها گوشه پرده وسط حسینیه رو بالا برده بودند و مراسم سینه زنی آقایون رو نگاه می کردند و اشک می ریختند، بعد از چند دقیقه آقایون شروع کردن به درآودن پیرهناشون ، خب رسم بود که برای نشون دادن ارادت بیشتر لخت سینه بزنند اینجا بود که آقای مداح غیرتش اجازه نداد که خانم ها بازم به آقایون نگاه کنند و خواست از گشت میکرفون امر به معروف کنه ولی این بنده خدا یادش رفت کلمه پرده رو به کار ببره و این باعث شد که اون عقب مجلس منفجر بشه از خنده جمله ای که مداح گفت این بود البته فضا رو هم تجسم کنید همه دارند گریه می کنند و خود مداح هم این جمله رو با بغض می گه مداح : خواهر های عزیز لطفا دیگه بکشند پائین آقایون لخت شدند 24
danielo 15240 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 عاشورا بود تو یک حسینیه بزرگ تو محله ما وسط حسینیه یه پرده بزرگ کشیده بودند خانم ها یه طرف آقایون هم یک طرف دیگه ، مداح هم بالای منبر داشت مداحی می کرد یه تعداد از خانم ها گوشه پرده وسط حسینیه رو بالا برده بودند و مراسم سینه زنی آقایون رو نگاه می کردند و اشک می ریختند، بعد از چند دقیقه آقایون شروع کردن به درآودن پیرهناشون ، خب رسم بود که برای نشون دادن ارادت بیشتر لخت سینه بزنند اینجا بود که آقای مداح غیرتش اجازه نداد که خانم ها بازم به آقایون نگاه کنند و خواست از گشت میکرفون امر به معروف کنه ولی این بنده خدا یادش رفت کلمه پرده رو به کار ببره و این باعث شد که اون عقب مجلس منفجر بشه از خنده جمله ای که مداح گفت این بود البته فضا رو هم تجسم کنید همه دارند گریه می کنند و خود مداح هم این جمله رو با بغض می گه مداح : خواهر های عزیز لطفا دیگه بکشند پائین آقایون لخت شدند :ws28::ws28: 3
sarooneh 2052 سازنده ارسال شده در 12 اسفند، 2010 پناه میبرم به خدا زنای تو اون مجلس باید پناه ببرن به خدا عزیزم 2
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 زنای تو اون مجلس باید پناه ببرن به خدا عزیزم خوب حالا منم خواستم به خدا پناه ببرم چه اشکالی داره :viannen_38:
کهربا 18091 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 زنای اون مجلس باید از شرم می رفتن بیرون همین طوری که من از شرم از تاپیک می رم بیرون :icon_pf (34): 3
SH E I KH 18713 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 زنای اون مجلس باید از شرم می رفتن بیرون همین طوری که من از شرم از تاپیک می رم بیرون :icon_pf (34): 1
mina_srk 1982 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 :ws28: آخی بنده ی خدا!!! من اونجا بودم زمینو چنگ میزدم از خنده!!!!
terajedi21 2134 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 طبیعت این روضه خونا همینه!رفتم یه جایی ریتم نوحش ای ایران ای مرز پر گهر بودراستیتش من که کم علنی میخندم نتونستم جلو خودمو بگیرم. 2
sarooneh 2052 سازنده ارسال شده در 14 اسفند، 2010 ریتماشونو که نگوووووووو یه نوحه هست با ریتم آهنگ هایده خدائی مایه خجالته
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری