Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ حالا این تیتراژ سال چند پخش میشد که سن ماها بهش نمیرسیده؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ حالا این تیتراژ سال چند پخش میشد که سن ماها بهش نمیرسیده؟؟؟ مثل اینکه تا آخر دهه ی 60 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ آخــــــی هر چند که من این برنامه رو به یاد ندارم اما به یاد دوران کودکیم افتادم کاش می شد توی همون دوران می موندم مرسی 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ مثل اینکه تا آخر دهه ی 60 پس هموووووووون 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ وااااااااااااااااااااای دستت درد نکنه چقدر با این تیتراژ حال میکردیم . عصر که میشد همه چیو تعطیل میکردیم پای تلویزیون بودیم. یادش به خیر برنامه های اون زمان. مدرسه موشها ، کارتون بولک و لولک (اگه اشتباه نکنم اسمشونو) و ... اون موقع همش 2 تا کانال بود از ماهواره و کامپیوتر و اینترنت و ویدئو هم خبری نبود عشق همه بچه ها بعد مدرسه دیدن همین برنامه کودک و نوجوان بود :w72: حالا این تیتراژ سال چند پخش میشد که سن ماها بهش نمیرسیده؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من اینو یادم نیس ولی اون قطاره یادمه چقدم دوسش داشتم :girl_in_dreams: اون در برابر این خیلی مدرنه... 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ یکی اون شاپرک رو هم بذاره دلم خیلی براش تنگ شده 3 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ می دونم همتون بعد از دیدن لبخند میزنید... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یادتون میاد ؟ يادش بخيرررررررر 4 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ وایییییی چقد یاد بچگیام افتادم داداشم اون موقع ها همراه این آدمکه کنار تلویزیون راه میرفت تا برنامه کودک شروع میشد چه دورانی داشتیما 5 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ یادش بخیر ولی خوب این اولین باری بود که من این تیتراژ رو میدیدم 3 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ یادش بخیر ولی خوب این اولین باری بود که من این تیتراژ رو میدیدم :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ هی یادش بخیر عالمی بود واسه خودش یعنی اینقدر پیر شدیم:jawdrop:مامااااااااااااااااااااااااااااااااان:w410: پس کی زندگی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من نمی دونم دیده بودمش یا نه ! ولی به هر حال یادش بخیر!!! ممنون 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من یادم نمیاد اینو..به سنم قد نمیده دهه هفتاد دیگه اینو نمیذاشت فکر کنم یه شاپرک بود میومد بعد برنامه کودک شروع میشد... 4 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: :ws52::banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ وایییییییییییییییی نمیدونی من چقدر دنبال این تیتراژ بودم... :w42::w14::shad: خیلی دوسش دارم مرسی ابجی 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ سلام بر همگي سلام عزیزم اینجا تاپیک سلام و احوال پرسیه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده