Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ تفاوت بچههای اول و بچههای دوم!؟ محققان آمریکایی دریافتند که بچه های اول خانواده از هوش بیشتری نسبت به خواهر و برادر کوچکتر خود برخوردارند اما بچه های دوم راحتتر با دنیای بیرون ارتباط برقرار میکنند. ژوهشگران دانشگاه آدلفی در لانگ ایلند نیویورک نتایج تحصیلی 90 زوج خواهر و برادری که در دبیرستان ثبت نام کرده بودند و تفاوتهای شخصیتی 76 زوج خواهر و برادر در همان سن را مورد مطالعه قرار دادند. نتایج این تحقیقات نشان داد که فرزندان اول به طور متوسط باهوش تر از برادران و خواهران کوچکتر خود هستند اما فرزندان دوم در کل نمره های بهتری در مدرسه کسب میکنند. براساس گزارش فاکس نیوز، این محققان در خصوص دلایل این نتایج توضیح دادند که فرزندان دوم به خاطر اینکه از تجربیات فرزندان اول استفاده میکنند، سریعتر یاد میگیرند. از دیدگاه خصوصیات احساسی، بچه های دوم و تمام بچه هایی که پس از بچه اول متولد میشوند تاحد چشمگیری در تعاملات اجتماعی خود برونگرا، احساسی و راحت هستند. این درحالی است که بچههای اول بیشتر کمال گرا هستند و بنابراین به سختی در مباحث اجتماعی شرکت میکنند. __________________ 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من بچه اولم گریه نکن من که اصلا از نظر روانشناسی جزء قازوراتم:ws54: 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ گریه نکن من که اصلا از نظر روانشناسی جزء قازوراتم:ws54: بچههای اول بیشتر کمال گرا هستند این منو کشته 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ تفاوت بچههای اول و بچههای دوم!؟ محققان آمریکایی دریافتند که بچه های اول خانواده از هوش بیشتری نسبت به خواهر و برادر کوچکتر خود برخوردارند اما بچه های دوم راحتتر با دنیای بیرون ارتباط برقرار میکنند. ژوهشگران دانشگاه آدلفی در لانگ ایلند نیویورک نتایج تحصیلی 90 زوج خواهر و برادری که در دبیرستان ثبت نام کرده بودند و تفاوتهای شخصیتی 76 زوج خواهر و برادر در همان سن را مورد مطالعه قرار دادند. نتایج این تحقیقات نشان داد که فرزندان اول به طور متوسط باهوش تر از برادران و خواهران کوچکتر خود هستند اما فرزندان دوم در کل نمره های بهتری در مدرسه کسب میکنند. براساس گزارش فاکس نیوز، این محققان در خصوص دلایل این نتایج توضیح دادند که فرزندان دوم به خاطر اینکه از تجربیات فرزندان اول استفاده میکنند، سریعتر یاد میگیرند. از دیدگاه خصوصیات احساسی، بچه های دوم و تمام بچه هایی که پس از بچه اول متولد میشوند تاحد چشمگیری در تعاملات اجتماعی خود برونگرا، احساسی و راحت هستند. این درحالی است که بچههای اول بیشتر کمال گرا هستند و بنابراین به سختی در مباحث اجتماعی شرکت میکنند. __________________ من هم بچه اولم 3 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ وا این همه خرج و هزینه کردن به این نتیجه برسن:w00: از من میپرسیدن بهشون میگفتم خب این مسئله تو خونه ما به روشنی دیده میشه 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ خب بچه سوم چی میشه من سومی ام بچه های سوم هوششون سوبلس:pichak::pichak: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ بچه های سوم هوششون سوبلس:pichak::pichak: :ws54::there: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من هم بچه اولم مطمئنی:jawdrop::jawdrop::jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ مطمئنی:jawdrop::jawdrop::jawdrop: آره خوب كل تحقيقاتون به هدر رفت 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ تفاوت بچههای اول و بچههای دوم!؟ محققان آمریکایی دریافتند که بچه های اول خانواده از هوش بیشتری نسبت به خواهر و برادر کوچکتر خود برخوردارند اما بچه های دوم راحتتر با دنیای بیرون ارتباط برقرار میکنند. ژوهشگران دانشگاه آدلفی در لانگ ایلند نیویورک نتایج تحصیلی 90 زوج خواهر و برادری که در دبیرستان ثبت نام کرده بودند و تفاوتهای شخصیتی 76 زوج خواهر و برادر در همان سن را مورد مطالعه قرار دادند. نتایج این تحقیقات نشان داد که فرزندان اول به طور متوسط باهوش تر از برادران و خواهران کوچکتر خود هستند اما فرزندان دوم در کل نمره های بهتری در مدرسه کسب میکنند. براساس گزارش فاکس نیوز، این محققان در خصوص دلایل این نتایج توضیح دادند که فرزندان دوم به خاطر اینکه از تجربیات فرزندان اول استفاده میکنند، سریعتر یاد میگیرند. از دیدگاه خصوصیات احساسی، بچه های دوم و تمام بچه هایی که پس از بچه اول متولد میشوند تاحد چشمگیری در تعاملات اجتماعی خود برونگرا، احساسی و راحت هستند. این درحالی است که بچههای اول بیشتر کمال گرا هستند و بنابراین به سختی در مباحث اجتماعی شرکت میکنند. __________________ آفرین! احسنت! البته بچه اول بودن مصیبت زیاد داره... من بچه اولم منم:there: خب بچه سوم چی میشه من سومی ام چیزیش نمیشه! ته تغاری میشه و... من هم بچه اولم :there: عیبی نداره! بچه های اول مثل محصول اصلی یه کارخونه میمونن... بچه های دیگه محصولات جانبی... یا اشانتیون حاجی لک لک 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ آفرین! احسنت!البته بچه اول بودن مصیبت زیاد داره... منم:there: چیزیش نمیشه! ته تغاری میشه و... :there: عیبی نداره! بچه های اول مثل محصول اصلی یه کارخونه میمونن... بچه های دیگه محصولات جانبی... یا اشانتیون حاجی لک لک :ws28: 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من هم بچه اولم ولی به شدت برون گرا هستم و در تعاملات اجتماعی هم موفق هستم:icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من هم بچه اولم ولی به شدت برون گرا هستم و در تعاملات اجتماعی هم موفق هستم:icon_pf (44): :w16: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ آفرین! احسنت!البته بچه اول بودن مصیبت زیاد داره... منم:there: چیزیش نمیشه! ته تغاری میشه و... :there: عیبی نداره! بچه های اول مثل محصول اصلی یه کارخونه میمونن... بچه های دیگه محصولات جانبی... یا اشانتیون حاجی لک لک بچه اول محصول عشق و عاطفه و ... بچه دوم برای رفع نیاز و بچه سوم سوراخ شدن ک.... :ws47: 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ بچه اول محصول عشق و عاطفه و ... بچه دوم برای رفع نیاز و بچه سوم سوراخ شدن ک.... :ws47: :ws28::ws28: البته قدیم که از این چیزا نبوده... انموقع حاجی لک لک بوده فقط 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28:البته قدیم که از این چیزا نبوده... انموقع حاجی لک لک بوده فقط نه بابا کم کم 100ساله اختراع شده 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من بچه اخرم .زياد شبيه خصوصيات بچه اخريا رو ندارم احتمالا يه نمونه ي پيشرفته ام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده