Avenger 19334 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 تفاوت بچههای اول و بچههای دوم!؟ محققان آمریکایی دریافتند که بچه های اول خانواده از هوش بیشتری نسبت به خواهر و برادر کوچکتر خود برخوردارند اما بچه های دوم راحتتر با دنیای بیرون ارتباط برقرار میکنند. ژوهشگران دانشگاه آدلفی در لانگ ایلند نیویورک نتایج تحصیلی 90 زوج خواهر و برادری که در دبیرستان ثبت نام کرده بودند و تفاوتهای شخصیتی 76 زوج خواهر و برادر در همان سن را مورد مطالعه قرار دادند. نتایج این تحقیقات نشان داد که فرزندان اول به طور متوسط باهوش تر از برادران و خواهران کوچکتر خود هستند اما فرزندان دوم در کل نمره های بهتری در مدرسه کسب میکنند. براساس گزارش فاکس نیوز، این محققان در خصوص دلایل این نتایج توضیح دادند که فرزندان دوم به خاطر اینکه از تجربیات فرزندان اول استفاده میکنند، سریعتر یاد میگیرند. از دیدگاه خصوصیات احساسی، بچه های دوم و تمام بچه هایی که پس از بچه اول متولد میشوند تاحد چشمگیری در تعاملات اجتماعی خود برونگرا، احساسی و راحت هستند. این درحالی است که بچههای اول بیشتر کمال گرا هستند و بنابراین به سختی در مباحث اجتماعی شرکت میکنند. __________________ 7
شقایق31 40377 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 من بچه اولم گریه نکن من که اصلا از نظر روانشناسی جزء قازوراتم:ws54: 4
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 گریه نکن من که اصلا از نظر روانشناسی جزء قازوراتم:ws54: بچههای اول بیشتر کمال گرا هستند این منو کشته 4
sookut 13735 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 تفاوت بچههای اول و بچههای دوم!؟ محققان آمریکایی دریافتند که بچه های اول خانواده از هوش بیشتری نسبت به خواهر و برادر کوچکتر خود برخوردارند اما بچه های دوم راحتتر با دنیای بیرون ارتباط برقرار میکنند. ژوهشگران دانشگاه آدلفی در لانگ ایلند نیویورک نتایج تحصیلی 90 زوج خواهر و برادری که در دبیرستان ثبت نام کرده بودند و تفاوتهای شخصیتی 76 زوج خواهر و برادر در همان سن را مورد مطالعه قرار دادند. نتایج این تحقیقات نشان داد که فرزندان اول به طور متوسط باهوش تر از برادران و خواهران کوچکتر خود هستند اما فرزندان دوم در کل نمره های بهتری در مدرسه کسب میکنند. براساس گزارش فاکس نیوز، این محققان در خصوص دلایل این نتایج توضیح دادند که فرزندان دوم به خاطر اینکه از تجربیات فرزندان اول استفاده میکنند، سریعتر یاد میگیرند. از دیدگاه خصوصیات احساسی، بچه های دوم و تمام بچه هایی که پس از بچه اول متولد میشوند تاحد چشمگیری در تعاملات اجتماعی خود برونگرا، احساسی و راحت هستند. این درحالی است که بچههای اول بیشتر کمال گرا هستند و بنابراین به سختی در مباحث اجتماعی شرکت میکنند. __________________ من هم بچه اولم 3
royan aria 2423 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 وا این همه خرج و هزینه کردن به این نتیجه برسن:w00: از من میپرسیدن بهشون میگفتم خب این مسئله تو خونه ما به روشنی دیده میشه 5
Avenger 19334 سازنده ارسال شده در 11 اسفند، 2010 خب بچه سوم چی میشه من سومی ام بچه های سوم هوششون سوبلس:pichak::pichak: 2
sookut 13735 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 مطمئنی:jawdrop::jawdrop::jawdrop: آره خوب كل تحقيقاتون به هدر رفت 1
vahid321 2013 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 تفاوت بچههای اول و بچههای دوم!؟ محققان آمریکایی دریافتند که بچه های اول خانواده از هوش بیشتری نسبت به خواهر و برادر کوچکتر خود برخوردارند اما بچه های دوم راحتتر با دنیای بیرون ارتباط برقرار میکنند. ژوهشگران دانشگاه آدلفی در لانگ ایلند نیویورک نتایج تحصیلی 90 زوج خواهر و برادری که در دبیرستان ثبت نام کرده بودند و تفاوتهای شخصیتی 76 زوج خواهر و برادر در همان سن را مورد مطالعه قرار دادند. نتایج این تحقیقات نشان داد که فرزندان اول به طور متوسط باهوش تر از برادران و خواهران کوچکتر خود هستند اما فرزندان دوم در کل نمره های بهتری در مدرسه کسب میکنند. براساس گزارش فاکس نیوز، این محققان در خصوص دلایل این نتایج توضیح دادند که فرزندان دوم به خاطر اینکه از تجربیات فرزندان اول استفاده میکنند، سریعتر یاد میگیرند. از دیدگاه خصوصیات احساسی، بچه های دوم و تمام بچه هایی که پس از بچه اول متولد میشوند تاحد چشمگیری در تعاملات اجتماعی خود برونگرا، احساسی و راحت هستند. این درحالی است که بچههای اول بیشتر کمال گرا هستند و بنابراین به سختی در مباحث اجتماعی شرکت میکنند. __________________ آفرین! احسنت! البته بچه اول بودن مصیبت زیاد داره... من بچه اولم منم:there: خب بچه سوم چی میشه من سومی ام چیزیش نمیشه! ته تغاری میشه و... من هم بچه اولم :there: عیبی نداره! بچه های اول مثل محصول اصلی یه کارخونه میمونن... بچه های دیگه محصولات جانبی... یا اشانتیون حاجی لک لک 4
sookut 13735 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 آفرین! احسنت!البته بچه اول بودن مصیبت زیاد داره... منم:there: چیزیش نمیشه! ته تغاری میشه و... :there: عیبی نداره! بچه های اول مثل محصول اصلی یه کارخونه میمونن... بچه های دیگه محصولات جانبی... یا اشانتیون حاجی لک لک :ws28: 1
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 من هم بچه اولم ولی به شدت برون گرا هستم و در تعاملات اجتماعی هم موفق هستم:icon_pf (44): 4
sookut 13735 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 من هم بچه اولم ولی به شدت برون گرا هستم و در تعاملات اجتماعی هم موفق هستم:icon_pf (44): :w16: 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 آفرین! احسنت!البته بچه اول بودن مصیبت زیاد داره... منم:there: چیزیش نمیشه! ته تغاری میشه و... :there: عیبی نداره! بچه های اول مثل محصول اصلی یه کارخونه میمونن... بچه های دیگه محصولات جانبی... یا اشانتیون حاجی لک لک بچه اول محصول عشق و عاطفه و ... بچه دوم برای رفع نیاز و بچه سوم سوراخ شدن ک.... :ws47: 2
vahid321 2013 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 بچه اول محصول عشق و عاطفه و ... بچه دوم برای رفع نیاز و بچه سوم سوراخ شدن ک.... :ws47: :ws28::ws28: البته قدیم که از این چیزا نبوده... انموقع حاجی لک لک بوده فقط 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 :ws28::ws28:البته قدیم که از این چیزا نبوده... انموقع حاجی لک لک بوده فقط نه بابا کم کم 100ساله اختراع شده 3
zahra-d 4993 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 من بچه اخرم .زياد شبيه خصوصيات بچه اخريا رو ندارم احتمالا يه نمونه ي پيشرفته ام 3
ارسالهای توصیه شده