just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ مامان : اگه حالت خوب نیست صبح نرو کلاس ! من : مادر من، اگر شما هم مجرد بودی و همش یه روز تو هفته تو پارسه کلاس داشتی و توی اون کلاس هم ۶ تا دختر باشن و ۳۸ تا پسر که کمه کم ۱۸ تاشون خوشگلن و از این ۱۸تا ۵ تاشون (خوشگل ِ بی حلقه!، یه چیزی تو مایه های وجود دایناسور در قرن ۲۱) و ممکنه که از اون ۵ تا ۲ تاشون امسال ارشد قبول بشن و شاید یکیشون از قضا پولدار هم باشه و … و … و هیچی !! احتمالش خیلی ضعیف شد،من میرم بخوابم،منو بیدار نکن !!!! 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من سر در نیاوردم... احتمال چی ضعیف شد ؟ اینهمه دختر پولدار خوشگل در دانشگاه های سطح بالا در حال تحصیل در مقطع فوق لیسانس و بدون انگشتر... 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من سر در نیاوردم... احتمال چی ضعیف شد ؟ اینهمه دختر پولدار خوشگل در دانشگاه های سطح بالا در حال تحصیل در مقطع فوق لیسانس و بدون انگشتر... همین که شما گفتی هم احتمال رو ضعیف میکنه باز 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ اللهم اشف کل مریض. خدا به همه مریضای اسلام شفای خیر بده ... 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ همین که شما گفتی هم احتمال رو ضعیف میکنه باز چرا آخه ؟ به نظر من به راحتی پیدا میشه... 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ من هم با نظر مامانت موافقم :persiana__hahaha: انگار حالت خوب نیست ...... بخوابی بهتره :there: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده