Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۸۹ شیرهای سفید این مخلوقات زیبا،به علت شکار بی رویه در حال محو همیشگی از روی کره خاکی هستند. قدر انسانها را که نمدانید،اقلا قدر حیوانات را بدانید و با تیرکمان گنجشک ها را نشانه نگیرید و گربه و سگ را با سنگ چلاق نکنید. 29 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۸۹ میگم همه چی داره نابود میشه ولی هیچکس باور نمیکنه 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۸۹ sookut گفته است: میگم همه چی داره نابود میشهولی هیچکس باور نمیکنه من باور میکنم،با هم گریه خواهیم کرد بر مزار شیران سپید موی...... 7 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۸۹ Essi گفته است: من باور میکنم،با هم گریه خواهیم کرد بر مزار شیران سپید موی...... :ws44: :cryingf::cryingf::cryingf: 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۸۹ این بلاییه که سره یوزپلنگه مازندران هم داره میاد:pichak29: 11 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۸۹ ديگه انقدام دردناك نيستشااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۸۹ sookut گفته است: :cryingf::cryingf::cryingf: 6 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۸۹ Essi گفته است: شیرهای سفید این مخلوقات زیبا،به علت شکار بی رویه در حال محو همیشگی از روی کره خاکی هستند. قدر انسانها را که نمدانید،اقلا قدر حیوانات را بدانید و با تیرکمان گنجشک ها را نشانه نگیرید و گربه و سگ را با سنگ چلاق نکنید. کسی که برای انسان ارزشی قائل نباشه، میتونه برای حیوونا ارزش قائل باشه؟! (بجز موارد استثنا)... پوشش جانوری هر کشوری جزو میراث طبیعیشه که باید حفظ بشه ولی کدوم میراث ما محافظت میشه ازش که این یکی بشه؟! دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران (به معنای واقعی!) شود شکار بی رویه یه طرف؛ همین پارسال بود دو تا آهوی کمیابو بعضیا هدیه دادن به امیر قطر! که صدای محیط زیستیا درومد که شرایط زیستی اونجا مناسب اینا نیست من در مورد ایران گفتم، ولی در مورد همه جا صدق میکنه این عکسا مال ایران که نیست ولی ایرانم شیر سفید داشته، نمیدونم داره یانه الان sookut گفته است: میگم همه چی داره نابود میشهولی هیچکس باور نمیکنه داره نابود میشه و نابود شده! مثلا ببر مازندران اگه اشتبا نکنم منقرض شده برای همیشه؛ الان فقط عکسش هست پلنگ ایرانی و یوز پلنگ ایرانی هم داره منقرض میشه 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۸۹ الهام. گفته است: ديگه انقدام دردناك نيستشااااااااااااا احتمالا این عکس ماله شما نیست،در حال شکار گنجشک و آزار پرندگان؟ 10 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۸۹ Essi گفته است: احتمالا این عکس ماله شما نیست،در حال شکار گنجشک و آزار پرندگان؟ آرههههه...خود خودمم يادمه بچه كه بودم پسر بودم اينجا داشتم نشونه گيري ميكردم عمامه تورو از سرت بندازم 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۸۹ الهام. گفته است: ديگه انقدام دردناك نيستشااااااااااااا متاسفانه ما فقط ظاهرو میبینیم....از زندگی و حقه زندگی کردنه این حیواناتم اگه بخوایم بگذریم حداقل فکره خودمون باشیم......وقتی که یکی از عناصره این چرخه کم میشه اثر مستقیمش رو زندگیه انسانه....همه چیز زنجیر وار به هم متصله.... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۸۹ الهام. گفته است: آرههههه...خود خودمم يادمه بچه كه بودم پسر بودم اينجا داشتم نشونه گيري ميكردم عمامه تورو از سرت بندازم هنوزم پسری،شاید بچه بودی دختر بودی !!!!!!!!!! :w00: 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۸۹ Essi گفته است: هنوزم پسری،شاید بچه بودی دختر بودی !!!!!!!!!! :w00: يهني الان پسرم؟؟؟ پس الهام. كيه؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر، ۱۳۸۹ الهام. گفته است: يهني الان پسرم؟؟؟ پس الهام. كيه؟؟؟؟ الهام تخلص شعریته حتما، یا شاید فامیلته!!! مثل این بنده خدا: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۸۹ الهام. گفته است: آهان...!!! این یعنی موافقت کردین یا مخالفت؟ 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :ws44: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ آذر، ۱۳۸۹ AFARIN گفته است: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :ws44: مگه الان گلستان دیگه جنگل هم داره؟ همش سوخت و رفت باد هوا،به مازندران هم آتش رسیده......... 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ آذر، ۱۳۸۹ Essi گفته است: من باور میکنم،با هم گریه خواهیم کرد بر مزار شیران سپید موی...... ای بابا ادما به هم رحم نمیکنن اون وقت به حیونا رحم کنن:brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده