samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ هیچ چیزی در دنیا با ارزش تر و مهم تر از سلامتی نیست قابل توجه آن دسته از عزیزانی که همیشه ناشکــــــر هستند+عكس من این مقاله رو برای برای آن دسته از عزیزانی گذاشتم که همیشه ناشکر هستند و قدر سلامت و چیزهایی که در زندگی دارن نمی دونند برای آن دسته از کسانی که همیشه از دوران بد کودکی و نداشتنها مینالند برای کسانیکه در دوران بچگی از مدرسه و درس و معلم گله داشتن و فراری بودن برای آنهای که از خدا برای چیزهای کوچیک گله میکنن و قدر نعمتهاشو نمیدونند برای آنهای که فکر میکنن دیگه خیلی دیر شده و از آنها دیگه گذشته برای آنهای که امیدی به آینده ندارن و لذتها و نعمتهای اطرافشون نمی بینند برای آنهای که که منتظر معجزه ای هستن و اعتماد بنفس خودشون از دست دادند و برای آنهایی که در زندگی صبر و تحمل از دست دادند و به آینده امیدی ندارند و برای آنهایی که که همیشه میگویند نه, شدنی نیست, نمیشه, غیر ممکنه و برای آنهایی که همه چیزی را گردن دیگران میاندازند و به خودشون اطمینان ندارند و برای آنهایی که فکر میکنند باید دلیلی برای لبخند و خوشحالی داشت و برای آنهایی که فکر میکنند دل خوش سیری چند و برای آنهایی که به این اعتقاد ندارند که هر چیزی شدنیست 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ یه جمله هست که میکه اگه زندگی یه دلیل برای گریه کردن جلوت گذاشت تو هزار دلیل برا خندیدن رو کن براش فک کنم مال جاریلی چاپین باشه . به هر حال اینم یه دیدگاست 5 لینک به دیدگاه
samyar 3407 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ یه جمله هست که میکه اگه زندگی یه دلیل برای گریه کردن جلوت گذاشت تو هزار دلیل برا خندیدن رو کن براش فک کنم مال جاریلی چاپین باشه . به هر حال اینم یه دیدگاست ديدگاه جالبي هستش ولي اگه بتونيم دليل خنديدن پيداكنيم چون واقعيتش كمي كه به دور برمون نگاه ميكنيم به اوضاع زندگي و....هيچ دليلي به غير گريه نميتونيم پيداكنيم... 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ ديدگاه جالبي هستش ولي اگه بتونيم دليل خنديدن پيداكنيم چون واقعيتش كمي كه به دور برمون نگاه ميكنيم به اوضاع زندگي و....هيچ دليلي به غير گريه نميتونيم پيداكنيم... پس اونایی که گفتی چی بود ؟؟؟!! راس میگی اما خیلی از دلایل اطرافمون گیر نمیان باید تو وجود خودمون دنبالش بگردیم ادم هست سالم بلند بالا از همه لحاظم تامین اما درونش اونقد اشفته است که از غدا خوردنشم لدتی نمیبره ... فک میکنم کلا باید برا بدست اوردن هر چی بهاشو داد الکی بدست نمیاد 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ خدایا خیلی وقتها ناشکری میکنم بدون اینکه بفهمم چه کار اشتباهی میکنم خدایا منو ببخش خدایااااااااا میبخشی؟؟؟؟؟؟؟ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من چو تخته پاره بر موج رها رها رها من 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ چقدر من بی عرضم دو تا دست دو تا پا و از این خوشیا نمیکنم اه 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ چقدر من بی عرضم دو تا دست دو تا پا و از این خوشیا نمیکنم اه بابا تو که زدی خودتو ناقص کردی آخه:w00: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ بابا تو که زدی خودتو ناقص کردی آخه:w00: بخاطر ضعف اعصابه:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ بخاطر ضعف اعصابه:vahidrk: پس خدا به داد شوهرت برسه اعصاب ندارههههه 2 لینک به دیدگاه
lachin 700 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ هیچ چیزی در دنیا با ارزش تر و مهم تر از سلامتی نیست قابل توجه آن دسته از عزیزانی که همیشه ناشکــــــر هستند+عكس من این مقاله رو برای برای آن دسته از عزیزانی گذاشتم که همیشه ناشکر هستند و قدر سلامت و چیزهایی که در زندگی دارن نمی دونند برای آن دسته از کسانی که همیشه از دوران بد کودکی و نداشتنها مینالند برای کسانیکه در دوران بچگی از مدرسه و درس و معلم گله داشتن و فراری بودن برای آنهای که از خدا برای چیزهای کوچیک گله میکنن و قدر نعمتهاشو نمیدونند برای آنهای که فکر میکنن دیگه خیلی دیر شده و از آنها دیگه گذشته برای آنهای که امیدی به آینده ندارن و لذتها و نعمتهای اطرافشون نمی بینند برای آنهای که که منتظر معجزه ای هستن و اعتماد بنفس خودشون از دست دادند و برای آنهایی که در زندگی صبر و تحمل از دست دادند و به آینده امیدی ندارند و برای آنهایی که که همیشه میگویند نه, شدنی نیست, نمیشه, غیر ممکنه و برای آنهایی که همه چیزی را گردن دیگران میاندازند و به خودشون اطمینان ندارند و برای آنهایی که فکر میکنند باید دلیلی برای لبخند و خوشحالی داشت و برای آنهایی که فکر میکنند دل خوش سیری چند و برای آنهایی که به این اعتقاد ندارند که هر چیزی شدنیست :icon_gol::icon_gol::wubpink: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ خدا یا شکرت البت من همیشه خدا رو واسه سلامتی شکر میکنم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ پس خدا به داد شوهرت برسهاعصاب ندارههههه :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ خدا یا شکرتالبت من همیشه خدا رو واسه سلامتی شکر میکنم :w16: :banel_smiley_4: :icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
پائيزان 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ هیچ چیزی در دنیا با ارزش تر و مهم تر از سلامتی نیستقابل توجه آن دسته از عزیزانی که همیشه ناشکــــــر هستند+عكس من این مقاله رو برای برای آن دسته از عزیزانی گذاشتم که همیشه ناشکر هستند و قدر سلامت و چیزهایی که در زندگی دارن نمی دونند برای آن دسته از کسانی که همیشه از دوران بد کودکی و نداشتنها مینالند برای کسانیکه در دوران بچگی از مدرسه و درس و معلم گله داشتن و فراری بودن برای آنهای که از خدا برای چیزهای کوچیک گله میکنن و قدر نعمتهاشو نمیدونند برای آنهای که فکر میکنن دیگه خیلی دیر شده و از آنها دیگه گذشته برای آنهای که امیدی به آینده ندارن و لذتها و نعمتهای اطرافشون نمی بینند برای آنهای که که منتظر معجزه ای هستن و اعتماد بنفس خودشون از دست دادند و برای آنهایی که در زندگی صبر و تحمل از دست دادند و به آینده امیدی ندارند و برای آنهایی که که همیشه میگویند نه, شدنی نیست, نمیشه, غیر ممکنه و برای آنهایی که همه چیزی را گردن دیگران میاندازند و به خودشون اطمینان ندارند و برای آنهایی که فکر میکنند باید دلیلی برای لبخند و خوشحالی داشت و برای آنهایی که فکر میکنند دل خوش سیری چند و برای آنهایی که به این اعتقاد ندارند که هر چیزی شدنیست حالا باید بخاطر این بی عدالتی خدا رو شکر کنیم؟!!! 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ ما ناشکر نیستیم. ما به کم قانع نمیشیم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده